29 / 03 / 2024

karasuya turist akını

karasuya turist akını

Romatizmal rahatsızlıklara iyi geldiği belirtilen ince taneli kumu ve temiz suyuyla Sakarya'nın Karadeniz'e açılan kapısı konumundaki Karasu, 20 kilometreye yaklaşan geniş kumsalıyla Türkiye'nin ender plajlarından biri olarak dikkati çekiyor.

Balıkesir sahilleri turist akınına uğradı!

Balıkesir'in Ayvalık, Burhaniye ve Edremit ilçelerindeki sahiller, Ramazan Bayramı nedeniyle tatilcilerin akınına uğradı.Ramazan ayında sakin olan ilçenin, bayramla birlikte hareketlendiği dile getirildi.

Muğla Akyaka sahiline yerli turist akını!

Hava sıcaklığının mevsim normallerine döndüğü Muğla’da, vatandaşlar hafta sonunda sahillere akın etti. Muğla’nın Ula ilçesine bağlı turistik Akyaka sahilinde şezlong koyacak yer kalmazken, vatandaşlar denizin keyfini çıkardı.

Alanya'ya hızlı trenle turizm akını olacak!

Alanyalılarla buluşan Bakan Elvan, "Hızlı tren güzergahı Manavgat'a kadar geliyordu ama Alanya'yı da ekledik. Hızlı trenle Konya, Kayseri, Kapadokya bölgesinden Alanya'ya turist akını olacak" dedi.

Yıldız Dağı Kış Sporları Merkezi turist akınına uğradı!

Sivas'ta hafta sonu ve yarıyıl tatilini fırsat bilen kayak severler ve vatandaşlar, Yıldız Dağı Kış Sporları Merkezi'nde yoğunluğa neden oldu. Kayak severler, hafta sonu ve sömestir tatilini değerlendirmek için Yıldız Dağı'na akın etti.

Thyateira antik kentine turist akını devam ediyor!

Hristiyanlığın ilk 7 kilisesinden biri olarak anılan Thyateira antik kentine turist akını artan bir hızla devam ediyor. Kısa bir süre önce. Akhisar Belediyesi hizmet binası önünde bekleyen onlarca otobüsten antik kente yürüyen turistler, şehrimize canlılı

Kar kalınlığının artması ile tatilciler Kartalkaya'ya akın etti!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kar kalınlığının 20 santimetreye ulaşmasıyla sezon açılışı için geri sayım başladı. Kış sporlarını seven tatilciler otel rezervasyonları için tur firmalarına akın ediyor.

Adem Akın: İnşaat sektörünün geleceği parlak!

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Adem Akın, güven ortamı sağlandığı sürece inşaat sektörünün geleceğinin parlak olduğunu söyledi. Akın, Başkent ekonomisinin hızlı büyüme trendini devam ettireceğini de kaydetti.

Akün ve Şinasi binasını isteyen satın alabilir!

Akün ve Şinasi sahnelerinin bulunduğu binayı satın alan şirketin ortaklarından Ahmet Meriç, süreçle ilgili konuşulanlardan rahatsız olduğunu belirterek, “Eğer biri aldığımızın üzerinde fiyat verirse binayı alıp, gidebilir” dedi.

Adem Akın: Güven ve istikrar inşaat sektörünü büyütür!

ANGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Adem Akın, güven ortamı sağlandığı sürece inşaat sektörünün geleceğinin parlak olduğunu söyledi. Akın, “Ankara’da önümüzdeki dönemde de çok büyük yatırımlar yapılacak" dedi...

Ahmet Meriç: Akün ve Şinasi sahneleri kapanmayacak!

Akün ve Şinasi sahnelerinin de bulunduğu Kavaklıdere'deki binayı Emek Inşaat'tan 31 milyon liraya satın alan Ahmet Meriç, binada yıkım değil restorasyon yapılacağını belirterek, sahnelerin kapanmayacağını söyledi...

Akün ve Şinasi sahneleri otel olacak!

Ankara'nın en önemli iki tiyatro sahnesi, Akün ve Şinasi sahnelerini Maritza Inşaat'ın da ortaklarından Ahmet Meriç'in satın aldığı öğrenildi. Meriç, sahnelerin de yer aldığı binanın olduğu arsada otel projeleri olduğunu belirtti...

Emek İnşaat, Şinasi ve Akün sahnelerinin bulunduğu binayı sattı!

Emek İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yazıcı, Ankara’nın sembol tiyatro salonları Akün ve Şinasi sahnelerinin bulunduğu binanın satıldığını açıkladı. Akün ve Şinasi tiyatrolarının bulunduğu bina 33 milyon 200 bin TL'ye işadamı Ahmet Meriç'in oldu.

Atik ile Akın Essenora projesi!

Atik ile Akın Essenora projesi 2016 yılında teslim edilecek. 24 ay vade farksız taksit yapılan projede daireler 245 bin TL ile 1 milyon 439 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

karasuya turist akını Haberi

karasuya turist akını

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan Karasu sahilinde yoğunluk yaşanıyor. Romatizmal rahatsızlıklara iyi geldiği belirtilen ince taneli kumu ve temiz suyuyla Sakarya'nın Karadeniz'e açılan kapısı konumundaki Karasu, 20 kilometreye yaklaşan geniş kumsalıyla Türkiye'nin ender plajlarından biri olarak dikkati çekiyor. Günübirlik ve otellerde konaklayan binlerce tatilci nedeniyle ilçe, en kalabalık günlerini geçiriyor.


Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Ağun, AA muhabirine, ilçenin sahili ve kumsalıyla çok değerli olduğunu söyledi. Karasu'nun 350-400 bin nüfusu barındırdığına dikkati çeken Ağun, "Aslında gerçek kış nüfusumuz şehir merkezi olarak 32-33 bin civarında ancak yaz aylarında en az 10 kata katlanarak 300 ile 500 bin arasında değişen nüfus oluşuyor. Bunların yanında yerli ve yabancı turist olmak üzere yurdumuzun çeşitli yörelerinden gelenler var" diye konuştu. Ağun,...