25 / 04 / 2024

karataş sgk inşaası

karataş sgk inşaası

Çankırı Mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumuna ait Karataş Mahallesi 272 ada 42 parselde kayıtlı toplam 3 bin 287 metrekare alan üzerinde inşa edilen SGK hizmet binası inşaatı tamamlandı.

Her tahmini tutan SGK uzmanı emekli ikramiyesi için rakam verdi! Ne 10 bin ne de 20 bin!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken SGK Uzmanı İsmail Sevinç bu kez de emekli ikramiyesi için rakam verdi. Peki emekli ikramiyesi ne kadar olacak? 

1941'de Mısır Çarşısı'nın restore edilmesine karar verilmiş!

1941 yılından Mısır Çarşısı için yenileme kararı alınmış. Karara göre, tarihi özelliği bozulmadan yeniden inşaası planlanmış. 

Kat irtifakından kat mülkiyetine geçiş için gerekli belgeler neler?

Kat irtifakı ve kat mülkiyet farklı kavramlar olduğu için ilkinden diğerine geçiş yapılması gerekir. Kat irtifakı, yapı inşaat halindeyken hak edilen bir tapu türüdür. Ancak yapının inşaası tamamlandıktan sonra kat mülkiyetine geçilir. Peki bu süreçte gereken belgeler nelerdir?

2023 SGK prim borcu ödemleri için son tarih ne zaman? SGK yapılandırma ödemeleri nereden yapılıyor?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yapılandırma ödemeleri takvimi merakla sorgulanıyor. Peki, 2023 SGK prim borcu ödemleri için son tarih ne zaman? Yapılandırma neleri kapsıyor? İşte detaylar...

SGK başuzmanı açıkladı: İşte asgari ücret için konuşulan son rakam 

Asgari ücrete yapılacak olan ara zamla ilgili beklentiler günden güne artıyor. SGK Başuzmanı İsa Karakaş, Yeni asgari ücret için Temmuz ayını işaret etti ve rakam verdi. Peki Temmuz'da asgari ücret ne kadar, kaç lira olacak? SGK Başuzmanı açıkladı.

EYT için SGK’dan kritik hamle! Aklınızı başınızdan alacak!

Milyonlarca EYT’linin merakla beklediği EYT düzenlemesi için gözler 28 Şubat’a yani Meclis'in açılacağı tarihe çevrildi. 28 Şubat tarihinde başlayacak TBMM mesaisinde EYT düzenlemesi genel kurul gündeminin ilk ve öncelikli başlıkları arasında yer alacak. EYT için artık geri sayım başlarken SGK’da da

EYT’liere müjde! EYT için yeni tarih verildi! Ünlü SGK uzmanı peş peşe açıkladı!

7 Şubat tarihinde TBMM'de görüşülecek EYT düzenlemesi Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sebebiyle ertelendi. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, EYT için yeni tarihi duyurdu.

SGK'da EYT mesaisi! Borçlanma başvuruları için ek mesai yapılacak! Şu saatler arasında başvurunuzu yapabilirsiniz!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) EYT için mesai yapacak. Borçlanma başvurularıyla ilgili bir açıklama yapan kurum SGK merkezlerinin yeni yıldan önce yoğunluk nedeniyle ek işlem yapacağını duyurdu. İşte başvuru yapılacak saatler…

SGK aylık ödemeler için düğmeye bastı! Başvuranlar SGK'dan maaşını hemen alıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan açıklamaya göre, sigortalının ölümü halinde yakınlarının mağduriyet yaşamaması için SGK tarafından maaş bağlanıyor. Peki bu maaş nasıl alınır? İşte detaylar...

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Karataş tarafından kuruldu.

Sgk İnşaat İzolasyon Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgk İnşaat İzolasyon Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Sürmeligül Kayış tarafından kuruldu.

Avrasya GYO 259.5 milyon TL'lik fonu Metro Hotel Apartments için kullanacak!

Avrasya GYO, sermaye artırımı ile elde edilecek fonu Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde inşaası planlanan ‘'Metro Hotel Apartments'' projesi için kullanacağını açıkladı. 

500 TOKİ konutu 6 ayda tamamlanacak!

Arnavutluk’ta 2019’da yaşanan deprem sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatını verdiği 500 konutun inşaası için çalışmalara başlandı. Bakan Kurum, konutların 6 ay içerisinde tamamlanacağını müjdeledi.

karataş sgk inşaası Haberi

karataş sgk inşaası

Mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumuna ait Karataş Mahallesi 272 ada 42 parselde kayıtlı toplam 3 bin 287,80 metrekare alan üzerinde inşaa edilen SGK hizmet binası inşaatı tamamlandı. Kurum Cuma gününden itibaren yeni yerinde hizmet verecek. 


SGK İl Müdürü Hicran Çakmakçı, gazetecilere yeni hizmet binasını gezdirdi. Binayla ilgili genel bilgiler aktaran Çakmakçı, "T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 10.01.2013 tarihinde ihaleye çıkartılmış, 21.02.2013 tarihinde sözleşmesi imzalanmış, 25.02.2013 tarihinde yer teslimi yapılarak yapımına başlanmış olan SGK hizmet binası, 4 milyon 228 bin liraya mal oldu" dedi. 


Çakmakçı, 2 bodrum 1 zemin 3 kat olmak üzere toplam 5375 metrekare kapalı alana sahip SGK hizmet binasının içerisinde toplantı salonu, konferans salonu, yemekhanesi bulunmakta olup, bina alüminyum cephe kaplamalı ve her mevsim ısıtma ve soğutma sağlanabilen...