25 / 04 / 2024

karatay İmar Revizyon Planları

karatay İmar Revizyon Planları

Karatay ilçesi sınırları içerisinde revizyon imar planlarına göre yapılan ve İmar Kanunu'nun 18. madde uygulaması tamamlanan Mengene Mahallesinde mülk sahipleri tapularını alıyor.

Gaziosmanpaşa TEM Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı değişikliği askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, 1/5000 ölçekli TEM Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı plan notu Değişikliği 15.10.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kartal Güneyi Revizyon İmar Planı iptal edildi!

İstanbul’un Kartal ilçesinde donatı alanının imara açılması planlanan imar planına yargı onay vermedi. İstanbul 9. İdare Mahkemesi, 1/1000 ölçekli Kartal Güneyi Revizyon İmar Planı’nı 408 no’lu parsel yönünden iptal etti.

Elbistan 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı kabul edildi!

Elbistan Belediye Meclisi’nin olağanüstü toplantısında 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı kabul edildi. Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Alper Akbaş, imar planının getirdiği yenilik ve değişiklikleri anlattı.

Elazığ Revizyon İmar Planı masaya yatırıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilen Revizyon İmar Planında yapılması planlanan değişiklik masaya yatırıldı.

Ümraniye Merkez Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıktı!

Ümraniye 1/5000 ölçekli Merkez Revizyon Nazım İmar Planı'nda Enerji Nakil Hattı etki alanındaki parsellere ve plan notu değişikliği askıya çıktı...

Karatay’da 18. madde imar uygulamaları devam ediyor!

Karatay Belediyesi ilçe sınırları içinde düzenli kentleşmeyi sağlamak amacı ile Belediyelerin asli görevlerinden olan 3194 Sayılı İmar Kanununun 18. Maddesini hızlı ve sağlıklı bir şekilde uygulamaya devam ediyor. 

Ayazağa Revizyon Nazım İmar Planı Tadilatı askıya çıktı!

Sarıyer Ayazağa Revizyon Nazım İmar Planı Sınır Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı..

Kayaşehir Raylı Sistem Hattı Revizyon Projesi imar planı askıda!

Kayaşehir Raylı Sistem Hattı Revizyon Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı..

Halkalı Caddesi ve çevresi Revizyon Nazım İmar Planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Caddesi ve Çevresi Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Ümraniye Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıktı!

Ümraniye Adem Yavuz - Aşağı Dudullu - Cemil Meriç - Huzur - Ihlamurkuyu - Parseller ve Yukarı Dudullu Mahalleleri kısmi Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı..

Arnavutköy Revizyon Nazım İmar Planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Arnavutköy İlçesi, Merkez ve Çevresi Revizyon Nazım İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıktı..

Yeni Gölet Bölgesi Revizyon İmar Planı askıda!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yeni Gölet Bölgesi Revizyon İmar Planı'nı askıya çıkardı. Yıllardır tartışılan gölet projesinin imar planları 1 ay askıda kalacak. 

Hüseyin Üzülmez'den imar revizyon planı açıklaması!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İmar Revizyon Planından etkilenen Tepetarla Mahallesi üzerinden kendisine atılan iddialara yanıt verdi...

karatay İmar Revizyon Planları Haberi

karatay İmar Revizyon Planları

Karatay'da toplam 11.300.000 m²'lik bir alanda yapılan İmar Revizyon Planları hızlı bir şekilde imarlaşmaya devam ediyor. İmar Uygulamaları tamamlanan mülk sahiplerine tapuları dağıtılmaya başlandı. Konu ile ilgili açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 'Belediyemiz Mezbaha (Fetih) Mahallesi, Ulubatlı Hasan Mahallesi ve Ali Ulvi Kurucu Caddesinde 3 ayrı bölgede yaklaşık 1.000.000 m²'lik alanda revizyon imar planları yaparak akabinde 18. madde imar uygulamalarını bitirmiş ve tapuda tescil işlemleri tamamlanarak vatandaşlarımıza tapuları dağıtılmıştır. Daha sonra 5.000.000 m²'lik alanda ortak kamu alanı olan yeşil alan, dini tesis, sosyal tesis, eğitim tesisi, resmi kurum alanı, yol ve otopark gibi teknik alt yapı alanları ile uygulanabilir 1. etap Revizyon İmar Planları doğrultusunda bu alanlarda 3194 sayılı İmar Kanunun 18. maddesi gereğince imar uygulamaları başlatılmış...