17 / 04 / 2024

karavan satışları arttı mı

karavan satışları arttı mı

Türkiye’de karavan sektöründeki canlılık ekonomiyi de hareketlendirdi. İstanbul’da karavan kiralama ve satışı yapan Shantigo Karavan, kira garantili karavan satışını hayata geçirdi.

İzole tatile yöneliş çekme karavan satışlarını artırdı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle izole tatil yapmak isteyenlerin çekme karavana yönelmesi satışları canlandırdı.

Bodrum'da konut satışları arttı!

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da, pandemi döneminden bu yana kentte konut satışları arttı. Çağdaş Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'a ilginin arttığını söyledi.

Benzin ve motorin satışları 1 yılda arttı! İl il akaryakıt fiyatları bugün ne kadar? BP, PO 29 Temmuz 2023 fiyat listesi

Petrol Sanayi Derneği (PETDER) tarafından açıklanan verilere göre, yurt içi benzin ve motorin satışlarının arttığı belirtildi. Peki son dakika benzin, motorin ve LPG'nin litre fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 29 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Avrupa Birliği'nde yeni otomobil satışları yüzde 18,5 arttı!

Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Avrupa Birliği (AB) otomobil pazarında toplam satışlar, geçen ay yüzde 18,5 arttı ve 938 bin 950'ye ulaştı.

Nisan'da markaların hem satışları hem ciroları arttı! Yerli müşterilerden yoğun alışveriş!

BMD'den yapılan son dakika açıklamasına göre, Nisan'da markaların hem satışları hem ciroları arttı. İşte o veriler...

İkinci el taşıt satışları geçen yıla göre yüzde 50 arttı!

Sıfır araç bulunamayınca ikinci ele olan ilgi giderek artıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç, ikinci el taşıt pazarında ocak-mart dönemindeki satışların, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 50’ye yakın arttığını söyledi.

Elektrikli otomobil satışları yüzde 335 arttı!

Ülkemizde otomobil pazarında elektrikli otomobil satışları, 2023 yılının ilk çeyreğinde geçen senenin aynı dönemine kıyasla 4 kattan fazla arttı ve 4 bin 670'e yükseldi.

Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı!

Gayrimenkul uzmanı Gülcan Altınay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşanan büyük yıkımdan sonra yeniden 1999 depremini hatırlayan İstanbulluların, o illere göç etmeye başladığını söyledi. Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı...

Beyaz eşya satışlarında toparlanma! Satışlar yüzde 9 arttı!

Türkiye'de yükselen enflasyona bağlı olarak beyaz eşya fiyatlarında artışlar devam ediyor. Buna karşın evlerin vazgeçilmez ürünlerinin satışlarında azalma olmadı. TÜRKBESD verilerine göre beyaz eşya satışları Ekim'de yüzde 9 arttı.

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

Konut sektörünün 2022 ikinci çeyrek karnesi! Konut fiyatları ve satışları arttı mı?

'GYODER Gösterge' 2022 2. Çeyrek Raporu açıklandı. Peki konut fiyatlarında ve konut satışlarında son durum ne oldu? İşte konut sektörünün 2. çeyrek karnesi...

Çimento maliyetleri arttı satışlar geçen yıla göre 14,5 milyon tona geriledi

Çimeno sektörü maliyetlerinde doğal gaza zam kaynaklı enerji maliyeti yüzde 10 arttı. Maliyetlerdeki artışlar ve konut sektöründeki durgunluk çimento sektöründeki satışların gerilemesine neden oldu.

Konut satışları bir senede yüzde 38,8 arttı!

TÜİK rakamlarına göre Nisan ayında Türkiye genelinde 133 bin 58 konut satışı yapıldı! Nisan ayında satılan konut sayısı 2022'nin Mart ayına göre göre yüzde 1 azalırken, bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 38,8 arttı. Peki, TÜİK verilerine göre konut satışları ne oldu? İşte tüm detaylar...

İzmir'de yabancıya konut satışları arttı mı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre yabancılara yapılan konut satışları 2021 yılında önceki seneye oranla yüzde 43,5 yükseldi. Toplam konut satışları içinde yabancıların payı yüzde 3,9 olarak belirlendi. İzmir ise yabancıya konut satışında şehirler arasında 7. sıraya yerleşti.

karavan satışları arttı mı Haberi

karavan satışları arttı mı

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, Türkiye’deki insanların tatil ve kamp alışkanlıklarını da değiştirdi. Özellikle beş yıldızlı otellere olan talebin azalması tatilcileri karavanla tatile yöneltti. Karavan kiralayan ve üreten firmalar artan talebe yetişmekte zorluk çekerken, İstanbul merkezli Shantigo Firması, inşaat sektöründe de uygulanan ’Kira Garantili Karavan’ satışlarını hayata geçirdi. 

Ürettikleri lüks karavanların bu ayın sonunda lansmanını yapacaklarına dikkat çeken Shantigo Karavan Firması Kurucularından Turizmci Tarık Irmak ve Eğitimci Berkan Ülker, “Pandemi dönemiyle birlikte tatilcilerin, gezmeyi, seyahat etmeyi sevenlerin karavana olan ilgisi üst düzeye çıktı. Karavan sektörü tatil anlayışımızı tümden değiştirdi. Shantigo olarak küçük ve orta ölçekli yatırımcılara Karavan Kiralama uygulaması ile yeni bir yatırım fırsatı sunuyoruz. Bu model şöyle işliyor. Yatırımcı ister bizden isterse piyasadan karavan dönüşümüne uygun bir...