29 / 03 / 2024

Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan

Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan

Karayolları Genel Müdürü Turhan bağlantılı yolları ihalesinin, firmaların talebi üzerine 6 Mayıs'a ertelendiğini anımsatarak, "Söz konusu bağlantı yollarının 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor" dedi.

Cahit Turhan: 490 hektara yol yapıp, 1400 hektara ağaç dikeceğiz!

Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan, 3. Köprü Projesi kapsamında, ''490 hektara yol, 1400 hektara ağaç dikeceğiz.'' diyerek 3. Köprü'nün ayaklarının 70 metreyi aştığını ifade etti...

3. köprü de yaz bitmeden ihaleye çıkılacak!

Cahit Turhan, İstanbul'da 3'üncü Boğaz Köprüsü için birkaç aya kadar ihaleye çıkacak duruma gelebileceklerini söyledi

Üçüncü köprüye 'çevre ayarı' yapıldı

İstanbul Boğazı'na inşa edilecek üçüncü köprüye 'çevre ayarı' yapıldı

Karayolları Genel Müdürlüğü birçok alanda rekor sayıda işçi alımı yapacak! Sürücü operatörü, yapı ustası, aşçı...

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 2023 yılı kapsamında personel, memur ve işçi alımı hakkında son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada birçok alanda personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Karayolları Genel Müdürlüğü arsa satıyor! İmarlı arsa almak isteyenler dikkat! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Kırıkkale Merkez'de yer alan konut alanı-ticaret alanı ve park alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Karayolları Genel Müdürlüğü taşınmazlarının idaresi yönetmeliği!

Karayolları Genel Müdürlüğünün Mülkiyetindeki Taşınmazlar ile Kullanımındaki Alanların İdaresine İlişkin Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi...

Karayolları Genel Müdürlüğü bu yıl 390 proje yapacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 2017'de 170 milyar liralık 390 proje yapacak. Projeler arasında 14 otoyol projesi, 11 turizm projesi, 12 enerji projesi ve 4 tarım sektörü projesi yer alıyor.

İsmail Kartal, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne atandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğüne Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürü İsmail Kartal'ın atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Lütfi Elvan'dan Karayolları Genel Müdürlüğü açıklaması!

Bakan Lütfi Elvan, Karayolları Genel Müdürlüğü'ndeki görevden alma iddialarına ilişkin, "Genel Müdürümüz izinli şu anda, görevden alınması gibi bir durum söz konusu değil" dedi.

Karayolları Genel Müdürü ve ekibi görevden alındı!

Karayolları Genel Müdürü ve ekibi görevden alındı. Karayolları Genel Müdürlüğü'nde deprem yaşandı. 3. köprü, duble yollar gibi büyük projeleri yaklaşık 8 yıldır görev yapan Karayolları'nın üst yönetimi tamamen değişti.

Karayolları Genel Müdür Yardımcılığı'na Adnan Köklükaya atandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karayolları Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığı'na müşaviri Adnan Köklükaya'yı atadı. Köklükaya'nın yerine Müşavirlik görevine Bayram Şahin getirildi.

Erkan Aydoğan Generali Sigorta'da Satış Genel Müdür Yardımcı’sı oldu!

Dünyanın önde gelen sigorta şirketlerinden Generali ’nin Türkiye ofisinde direktör olarak görev yapan Erkan Aydoğan, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcı’ lığı görevine atandı. Erkan Aydoğan Generali Sigorta'da Satış Genel Müdür Yardımcı’sı oldu.

Nuh Çimento Genel Müdür Yardımcısı Levent Topaç görevinden ayrıldı!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamada şirketin ticari işlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Levent Topaç'ın 3 Nisan 2014 tarihi itibariyle görevinden ayrıldığı bildirildi...

Özgür Şahan Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Genel Müdür oldu!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özgür Şahan Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Genel Müdür oldu.

Denizbank'ta genel müdür yardımcısı ataması!

Denizbank A.Ş., Avrupa-2 Krediler Bölge Müdürü olarak görev yapmakta olan Ayperi Karahan'ın Bireysel-KOBİ ve Tarım Bankacılığı Kredi Tahsis Grubundan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildiğini açıkladı...

Ayhan Bölükbaşı Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Aydın Kartal'ı ziyaret etti!

Rumeli Balkan Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Aydın Kartalı makamında ziyaret etti.Balkan Savaşlarının 100 Üncü Yılı Ve Güç Sempozyumu Bildirgesini ne takdim ederek birlikte hatıra fotoğraf, çektirdi.

Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan Haberi

Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan

Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantılı yolları ihalesinin, firmaların talebi üzerine 6 Mayıs'a ertelendiğini anımsatarak, "Söz konusu bağlantı yollarının 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor" dedi.


Turhan,  AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul Boğazı'na yapılacak üçüncü köprünün bağlantı yolları Kınalı-Odayeri otoyolu ve Kurtköy-Akyazı otoyolu için 6 Mart olarak açıklanan ihale tarihinin, firmaların talebi üzerine 6 Mayıs'a ertelendiğini hatırlattı. 


Firmaların, ihale ile ilgili bazı bilgilere açıklık getirilmesini istediğini anlatan Turhan, "Hem bilgilendirmeleri yapmak hem firmaların ihaleye daha iyi hazırlık yapmaları hem de finansman ve maliyet çalışmalarının daha sağlıklı belirlenmesi amacıyla ihale tarihini erteledik" diye konuştu. 


Yapımla ilgili giderlerin işi üstlenecek firmalara ait olması nedeniyle gerçekçi maliyetleri hesaplamanın önemli olduğuna dikkati çeken Turhan, "Çünkü gelir, gider ve finansman...