25 / 04 / 2024

Karma Holding

Karma Holding

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards" başvuruları tamamlandı. Değerlendirme sürecine giren yarışma bu yıl Karma Holding proje ortaklığında gerçekleşecek.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Kalyon Holding İstanbul Havalimanı'ndaki hisse payını arttırdı

Kalyon Holding İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payını yüzde 55’e çıkarma kararı aldı. İstanbul Havalimanı ortaklarından Limak Yatırım Holding ve Mapa İnşaat, geçtiğimiz günlerde hisselerini diğer ortaklara satmak için anlaşmaya varmıştı.

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Polat Holding'ten Macaristan'a 60 milyon Euro'luk Duna Pearl projesi!

Polat Holding Avrupa’nın en gelişmiş ülkelerinden Macaristan’da yatırıma başlıyor. Konut, otel ve mağazalardan meydana gelen karma bir proje olan Duna Pearl projesi 60 milyon Euro’luk yatırımla yükseliyor.

Niziplioğlu Holding iki otelle Kapadokya’ya çıkarma yapıyor!

Niziplioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Niziplioğlu, Kapadokya’da iki otel yatırımı için çalışmalara hız verdiklerini açıkladı...

Doğanlar Yatırım Holding'ten Yenibosna'ya karma proje! Yeni proje!

Doğanlar Yatırım Holding Yenibosna'da 200 milyon dolar yatırım bedeliyle AVM ve rezidans projesine başlıyor. Projenin lansmanı Ağustos ayında yapılacak. 

Seha Yapı'dan karma konseptli yeni proje geliyor!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Seha Yapı, Konya'da  karma bir konut projesi yapmayı planlıyor.

Kibar Holding Tuzla'da karma proje yapacak!

2016 yılını 25 milyar TL ciro ile kapatan Kibar Holding,Tuzla'daki 400 dönümlük fabrika arazisi için planlamalara başladı.

Kibar Holding 2016'da otel yatırımlarına başlayacak!

Kibar Holding, 2016'ya yeni işler ve ortaklıklarla giriyor. Gayrimenkulde karma proje geliştiren grup, yeni bir iş alanına daha adım atacak. Holding, 2016'da otel yatırımı yapacak.

Sign of the City Awards'a büyük ilgi!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards" başvuruları tamamlandı. Değerlendirme sürecine giren yarışma bu yıl Karma Holding proje ortaklığında gerçekleşecek.

Tekfen Holding, Amstar Global Partners ile proje geliştirecek!

Tekfen Holding ile Amstar Global Partners arasında, her bir proje bazında %50-%50 esaslı ortaklıklar kurularak arsa satın almak suretiyle konut, karma kullanım ve A sınıfı ofis projelerini hayata geçirmek amacıyla bir niyet mektubu imzalandı.

Karma Holding Haberi

Karma Holding

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün en iyiye teşvik edilmesi; kaliteli, çevreci ve sürdürülebilir vizyona sahip projelerin yaratılmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards”ın başvuru süresi sona erdi.  Sektöre ve geleceğe değer katan markaların gösterdiği yoğun ilgi ve katılımla, yarışmaya 101 farklı proje ile 140’ın üzerinde başvuru yollandı. 


Sign of the City Awards kapsamında kaliteli, çevreci ve sürdürülebilir bir vizyona sahip olan inşaat ve gayrimenkul markalarının projeleri, toplam 3 aşamalı değerlendirme sisteminden geçerek, büyük ödüllere ulaşmaya çalışacak. İlk aşamada olan başvurular; stratejik partner EY Türkiye’nin yapacağı teknik değerlendirmeyle elenerek, tam ve eksiksiz olması, kriterlere uygunluğu incelendi. 21 Eylül-9 Ekim tarihleri arasındaki ikinci aşamada ise jüri üyeleri, teknik elemeyi geçen projeler arasından online olarak yapacağı ön elemeyle her kategori için...