24 / 04 / 2024

karmod prefabrik okul

karmod prefabrik okul

Karmod açıklamasında görüşlerine yer verilen Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, Bitlis genelinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yaptırılan 10 prefabrik okul binasının yapımının tamamlandığını ve teslim edildiğini bildirdi.

Konteyner ve prefabrik evlerde yüzde 1 KDV fırsatı!

Kahramanmaraş depremlerinden sonra prefabrik ev ve konteynerlar yoğun talep aldı. Karmod 1 KDV uygulaması nedeniyle son günlerde yoğunluğun arttığını belirtti.

Karmod'un prefabrik evlerine Orta Doğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep!

Dünyanın birçok ülkesinde projeler hayata geçiren Karmod'un prefabrik evleri Orta Doğu ve Arap ülkelerinden de yoğun talep görüyor.

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Ucuz ev almak isteyenler müjde! Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim fırsatı!

Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim kampanyası başlattığını duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilenler... 

Yüksek kiralar prefabrik çelik evlere ilgiyi artırdı!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada yüksek kiraların prefabrik çelik evlere ilgiyi artırdığını söyledi.

Deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış yaşandığını ve çağrı merkezine günlük ortalama 1000 adete yakın konut talebi geldiğini söyledi.

Prefabrik konut bağışı için hükümete çok önemli çağrı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili vuran depremin ardından tüm Türkiye yardım seferberliği başlatırken, bölgede okul, konut sağlık hizmet tesisi gibi amaçlar içinde kullanılmak amacıyla inşa edilecek prefabrik yapılar için KDV’nin yüzde 1’e indirilmesi talep edildi.

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik Şubesi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aydıntepe Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Aydıntepe Şubesi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

Karmod'dan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne koronavirüs polikliniği!

Karmod Prefabrik, İstanbul'da yer alan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni tip koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Karmod Elazığ’a 110 adet konteyner ev gönderdi!

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası Karmod,  Elazığ ve Malatya’da depreme kayanıklı konut ve okul projelerini gerçekleştirmek için hazır olduklarını ifade etti...

Karmod, Prefabrik Ofis binasıyla Galataport’ta!

Karmod Satış Müdürü Yüceer, "İstanbul’un tarihi merkezlerinden Galata ve Karaköy bölgesi içerisindeki bu önemli projede yapılarımızla yer almak heyecan verici" diye konuştu. 

karmod prefabrik okul Haberi

karmod prefabrik okul


Karmod Prefabrik, Bitlis genelinde 10 prefabrik okulun yapımını tamamlayarak teslim etti.  Karmod açıklamasında görüşlerine yer verilen Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, Bitlis genelinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yaptırılan 10 prefabrik okul binasının yapımının tamamlandığını ve teslim edildiğini bildirdi. 


Prefabrik okul yapılarının hızlı üretim ve kurulum kolaylığı ve ekonomik olması gibi nedenlerle derslik açığına önemli bir çözüm olarak tercih edildiğini belirten Yüceer, yapılan okulların bölge iklim koşulları düşünülerek üretildiğini vurguladı. 


Karmod Prefabrik tarafından Bitlis'te yapılan okulların 2'si 2 derslik 1 lojman, 8'i de 1 derslik 1 lojman şeklinde projelendirilerek üretildi. Prefabrik okullar, Bitlis'in Mutki ilçesinin Çatalerik, Çatalsöğüt köyleri, Merkeze Bağlı Üçkardeş köyü, Hizan ilçesinin Gayda ve Sürücüler köyleriyle Ağlak mezrası, Adilcevaz ilçesinin Esenkıyı köyü, Güroymak ilçesinin Işıklı, Gedikli ve Kekliktepe köylerinde inşa...