20 / 04 / 2024

Kars arsa kavgası

Kars arsa kavgası

Kars Kağızman'da iki aile arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan silahlı kavgada iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı...

Kars’ta iki aile arasında arazi kavgası: 10 yaralı!

Kars'ın Selim ilçesinde, iki aile arasında arazi anlaşmazlığı çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, 2'si ağır 10 kişi yaralandı.

1952 yılında arsa kavgası 2 cana mal olmuş! Baba ve oğul arsa kurbanı oldu! 

Arsa kavgaları geçmişte de sık sık gündeme gelmiş. Her dönemde karşımıza çıkan arsa kavgalarından biri de 1952 yılında yaşanmış. Bilecik'te yaşanan arsa kavgası sonrası iki kişi öldürülmüş. İşte ayrıntılar...

Kars'ta arazi kavgası: 1 yaralı!

Kars Kağızman'da amca çocukları arasında çıkan arazi kavgasında 1 kişi yaralandı...

Şanlıurfa’da arsa kavgası: 3 ölü!

Şanlıurfa Siverek Taşlı Mahallesi’nde 2 aile arasında yaşanan arazi kavgasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

Kars'ta arazi kavgası: 2 yaralı! 

Kars'ta arazi anlaşmazlığı sebebiyle aralarında husumet bulunan şahıslar arasında silah kavga yaşandı. Kavga sonucu 2 kişi yaralandı.

Aydın'da arsa kavgası: 1 yaralı!

Aydın Germencik'te arsa sebebiyle artıştığı 84 yaşındaki kayınpederi tarafından av tüfeğiyle vurulan kadın ağır yaralandı.

Rize'de arsa kavgası! Amca yeğenini öldürdü!

Rize Güneysu'da tartıştığı aynı ad ve soyadı taşıyan yeğeni Hasan Arıcı’yı (32) tabancayla başından vurup öldüren Hasan Arıcı'nın, yeni ev inşaatına başlayan yeğenini, arsasına birkaç metre müdahale ettiği için öldürdüğü iddia edildi.

Sultangazi'de paşa torunları ve mahalle sakinleri arasında arsa kavgası!

Çanakkale Savaşı'nın başarılı komutanlarından biri olan Mehmet Esat Bülkat'ın torunları olduğunu iddia eden üç kişi Sultangazi'ye bağlı Merkez Habibler Mahallesi'nin 48 milyon metrekarelik alanda hakları olduğunu iddia ederek, dava açtı.

Konya'daki arsa kavgasında iki kişi yaralandı!

Konya Selçuklu ilçesi Horuzluhan Mahallesi'ndeki tarla kavgasında iki kişi yaralandı...

Kars'ta arazi kavgası: 1 ölü, 5 yaralı!

Kars Digor'da 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Kars'ta arazi kavgası: 1 ölü!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada yaralanan kadın yaşamını yitirdi.

Kars'ta arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Kars Kağızman'da iki aile arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan silahlı kavgada iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı...

Kars'ta 27.6 milyon TL'ye icradan satılık 8 arsa!

Kars 2. İcra Dairesi, Kars İli, Merkez İlçesi'nde bulunan 8 arsayı 27 milyon 665 bin TL'ye satıyor. Arsaların ihalesi 3 Mart 2020 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Şanlıurfa'da arsa kavgası: 1 ölü!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Çıkan kavga sonrasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Kars arsa kavgası Haberi

Kars arsa kavgası

Kars Kağızman'ın Kuloğlu köyünde daha önce aralarında arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet olan iki aile arasında kavga çıktı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yaklaşık 5 ay önce bir kavgada S.G'nin öldürülmesinden Daşdan ailesini sorumlu tutan S.G, F.G. ve A.G, ailenin evlerine silahlı saldırıda bulundu.

Daşdan ailesinin de silahla karşılık vermesi üzerine iki aile arasında meydana gelen kavgada, Gökhan Daşdan ve Ümit Daşdan yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan İzzet Daştan ise sağlık ekiplerince Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesine götürüldü.

Gökhan ve Erdem Daşdan'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Kağızman Devlet Hastanesi morguna alındı.

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 7...