26 / 04 / 2024

Kars Havalimanı yeni adı

Kars Havalimanı yeni adı

Kars Havalimanı 'nın adı ' Kars Harakani Havalimanı ' olarak değiştirildi. Karar, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın onayı ile Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti yıl sonunda tamamlanacak!

Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında havacılık geliyor. Sektörde gerekli tüm tedbirler alındı. Yurtiçi ve dışı uçuşlar aksaksız yapılıyor. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı yeni düzene göre misafirlerini ağırlıyor...

TAV, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı'nın yeni yolcu salonunu işletecek! 

TAV Havalimanları Holding A.Ş.'ye Metropolitan Washington Airports Authority tarafından, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı yeni Yolcu Salonu işletme hakkı imtiyazı verildi...

Kuveyt Havalimanı inşaatında Türk çalışan sayısı 5 bine çıkacak!

Ortadoğu'da son dönemlerin en önde gelen projelerinden biri olan Limak İnşaat’ın yaptığı Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatında Türk çalışan sayısı 5 bine çıkacak.

Kuveyt’in Mühendis Kızları mezun oldu!

Limak Vakfı’nın "Kuveyt’in Mühendis Kızları" adıyla Kuveyt’te başladığı proje, ikinci mezunlarını verdi. Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası inşaatında da staj yapan öğrenciler havalimanı inşaatında görev alacak.

İstanbul Havalimanı Japon ve Suudi havayolu şirketlerinin radarında!

7 Nisan'da tam kapasiteye geçmeyi planlayan İstanbul Havalimanı, yeni havayollarının da radarına girdi. Japon All Nippon Airways (ANA) yeni meydana uçma hazırlıklarında önemli bir aşamaya geldi. 

Kahramanmaraş yeni terminaline kavuştu!

Kahramanmaraş Havalimanı yeni terminal binasına kavuştu. 2016 yılının sonunda inşaatına başlanan yeni terminal binası ilk yolcularını ağırladı.

Atatürk Havalimanı Yeni Havalimanı'na 30 Ekim'de taşınacak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nı 29 Ekim'de açılacak. Yeni Havalimanı'nın açılmasıyla Atatürk Havalimanı'da taşınacak. Taşınma işlemlerine 30 Ekim'de başlanacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı Yeni Terminal Binası açıldı!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda 26 milyon avroluk yatırımla hayata geçirilen ve bugün açılışı gerçekleştirilen yeni iç hatlar terminal ek binası sayesinde havalimanının yıllık yolcu kapasitesi 41 milyona ulaşacak

Kars Havalimanı yeni adı Haberi

Kars Havalimanı yeni adı

Kars Havalimanı'nın adı 'Kars Harakani Havalimanı' olarak değiştirildi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın 5.1.2015 tarihli yazısı üzerine, Bakanlar Kurulu'nca 26.1.2015 tarihinde alınan karar, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın onayı ile Resmi Gazete'de...