29 / 03 / 2024

Karşıyaka Devlet Hastanesi taşınacak mı

Karşıyaka Devlet Hastanesi taşınacak mı

Kuzey Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, depreme dayanıksızlığı nedeniyle yıkılması planlanan Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin arsasını, Karşıyaka Belediyesi'nin vereceği bir arsa ile takas etmek istediklerini söyledi.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi Nisan 2023'te tamamlanacak!

Bursa'nın sağlık alanında büyük ihtiyacını karşılayacak olan Acemler'deki Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin yapımı 2017'de başlamıştı. Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, 1281 yatak kapasiteli hastanenin Nisan 2023'te tamamlanacağını açıkladı.

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Karşıyaka Devlet Hastanesi inşaat projesine ayrılan ödenek ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yerine yapılacak hastanenin akıbeti TBMM'de!

İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yıkılmasının ardından yerine yapılması planlanan hastanenin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Van eski Devlet Hastanesi arsası satıştan kaldırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Emlak Dairesi tarafından satışa çıkarılan Van eski Devlet Hastanesi arsası satıştan kaldırıldı.

İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yeniden yapım süreci mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yeniden yapımına ilişkin olarak Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a 6 soru sordu..

Adıyaman Devlet Hastanesi'nin yapımına onay!

Adıyaman’da eski devlet hastanesinin yerine yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi, memnuuniyetle karşılandı. HAYAD Genel Başkanı Yusuf Babar, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Karşıyaka Eski Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Eski Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yıkımı tamamlanıyor. Yıkılan binanın yerine Sağlık Bakanlığının bu yıl ki yatırım planı içerisine alınan 150 yataklı modern, konforlu ve dijital alt yapıya sahip yeni hastane geliyor.

Pursaklar Devlet Hastanesi'nin yüzde 50'si tamamlandı!

Pursaklar'ın en büyük ihtiyacı olan 150 yataklı Devlet Hastanesi inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Kar kış demeden yoğun bir çalışma içinde olan yüklenici firma, ilçenin merakla beklediği hastaneyi yetiştirmek için gece gündüz çalışıyor.

Torbalı Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez in "hayallerimden biri " dediği devlet hastanesinde çevre düzenlenmesi ve sel baskınlarına karşı altyapı çalışmaları bitmek üzere. Başkan Görmez" Torbalı Devlet Hastanesi bölgemizde önemli bir eksikliği giderecek"

Karşıyaka'ya 150 yataklı hastane müjdesi!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yıkılarak 150 yataklı hastane haline getirileceğini açıkladı. Sürekli, "Karşıyaka Devlet Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Karşıyaka ve Çiğli Devlet Hastanelerinin taşınması meclis gündeminde!

MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu Karşıyaka ve Çiğli Devlet Hastanelerinin taşınmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu, sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sordu..

Karşıyaka Tramvayı'nın 2. etap hazırlıkları başladı!

İhale öncesi ve inşaat sürecinde çeşitli revizyonlara uğrayan tramvayın Karşıyaka ayağında ikinci etap çalışmaları başladı. Buna göre Karşıyaka'da tramvay İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB), Ata Sanayi ve Çiğli Devlet Hastanesi'ne uzatılacak.

İzmir Çiğli Devlet Hastanesi, Aliağa'yı rahatlatacak!

Aliağa Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Kerem Ali Sürekli, Aliağa halkının yeni hastane beklentisini karşılamak için çalıştıklarını söyledi. Sürekli, "İhtiyaç çok net ve açık. Bu konuda yürüttüğümüz çalışmalarda da belli bir noktaya geldik.

Karşıyaka Devlet Hastanesi taşınacak mı Haberi

Karşıyaka Devlet Hastanesi taşınacak mı


Kuzey Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, depreme dayanıksızlığı nedeniyle yıkılması planlanan Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin arsasını, Karşıyaka Belediyesi'nin vereceği bir arsa ile takas etmek istediklerini söyledi. Karşıyaka'ya daha geniş bir arsa üzerinde 150 yataklı modern bir hastane kurmak istediklerini belirten Dilek, "Hastanemizin bulunduğu 7 dönümlük arazi çok değerli. Belediye bize yola yakın, hastaların kolay ulaşacabileceği bir yerde 20 dönüm arazi verirse, iki arsayı takas edebiliriz" dedi.


Depreme dayanıksız

1970'de inşa edilen Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yapılan testlerde deprem yönetmeliğine uygun olmadığı ortaya çıkmıştı. 

Bunun üzerine hastanenin bağlı olduğu Kuzey Kamu Hastaneler Birliği yöneticileri, 150 yataklı yeni bir hastane yapmak için yer arayışına girdi. Ancak Karşıyaka bölgesinde kamuya ait boş bir arsa bulunamadı. Sekreterlik bunun üzerine bir kaç ay önce...