18 / 04 / 2024

karşıyaka Eğitim Bir-Sen Konutları

karşıyaka Eğitim Bir-Sen Konutları

Karşıyaka Eğitim Bir-Sen Konutları'nın temeli atıldı. Karşıyaka Konutları 43 dönümlük bir alanda inşa edilecek.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin depremlere karşı okul yapılarını denetledi! Okul binaları depreme hazır mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kayseri'de okul yapılarının olası depremlere karşı hazırlık durumlarını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Memurlar dikkat! Tek tek açıklandı: Maaş zammı, kira yardımı ve ek gösterge düzenlemesinde son dakika!

Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran, Temmuz'da Memur maaşlarındaki yükseliş ve 3600 ek gösterge düzenlemesinin ve memurlara kira yardımı konularının TBMM’nin ilk işi olması gerektiğine dikkat çekti. İşte Miran'ın o açıklamaları...

Memur Sen açıklama yaptı! Baskılar yüzünden üyelikler iptal ediliyor!

Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar, sendikada üye sayısının düştüğünü belirtti. Bu düşüşü sendika üzerindeki baskılara bağlayan Memur Sen'in il temsilcisi Kamuran Aşkan gazetecilere açıklama yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığından resmen 2023 müjdesi! KPSS şartsız personel alacak! Bir bir açıklanan bu tarihleri kaçırmayın

Milli Eğitim Bakanlığından resmen 2023 müjdesi! KPSS şartsız personel alacak... Bir bir açıklanan bu tarihleri kaçırmayın...

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Karşıyaka Belediyesi'nden apartman ve site yöneticilerine eğitim!

Karşıyaka Belediyesi’nce, deprem sonrasında ortaya çıkan bilgi kirliliği ile birlikte vatandaşların doğru adımı atması, doğru kurumlardan hizmet alabilmesi için apartman ve site yöneticilerine eğitim verilecek.

Pamukkale'de eğitim alanının planı ticaret alanı oldu!

Denizli Pamukkale'de eğitim alanı olarak ayrılan bölge, ticaret alanı olarak kullanıma açılıyor. Karşıyaka Mahallesi’nde 2011'de Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi kararıyla imar planı değiştirilerek ‘eğitim alanı’na çevrilen bölgeye 9 yıldır kamulaştırma yapılmadı.

İzmir Karşıyaka'daki eğik binalar yeniden inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı üçüncü oturumunda geçen Mart ayında yıkım çalışmalarına başlanan Karşıyaka Cemal Gürsel Caddesi'ndeki eğik binalara yönelik imar planı değişikliği masaya yatırıldı.

Bayraklı ve Karşıyaka'da boşaltılan eğik binalar yıkılmayı bekliyor!

Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerinde depreme dayanıksız olduğu nedeniyle tahliye edilen eğik binaların yıkılması bekleniyor.

Karşıyaka Belediyesi e-imar uygulamasını başlattı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi tarafından dijital dönüşüm çalışmaları kapsamında resmi internet sitesi üzerinden “E-İmar” uygulamasını başlattı. 

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Mega Yapı'dan Karşıyaka ve Bornova'ya konut projeleri yolda!

Mega Yapı, İzmir Karşıyaka’da 73 dairelik butik bir projeye hazırlanıyor. Projede satışlar Şubat 2018’de başlayacak. Bornova’da 160 dairelik bir proje* için de hazırlanan şirket Çeşme’de de turizm yatırımı planlıyor.

Karşıyaka Eğitim Bir-Sen Konutları'nın temeli atıldı!

Karşıyaka Eğitim Bir-Sen Konutları'nın temeli atıldı. Karşıyaka Konutları 43 dönümlük bir alanda inşa edilecek.

karşıyaka Eğitim Bir-Sen Konutları Haberi

karşıyaka Eğitim Bir-Sen Konutları

Safranbolu ilçesine bağlı Bostanbükü köyünde düzenlenen temel atma töreninde konuşan Eğitim Bir-Sen Karabük 2 Nolu Şube Başkanı Serdar Yüce, sendikaların, kısır tartışmaların, küçük hesapların, şahsi menfaatlerin odağı değil, ortak şuurun, birlik ruhunun en ideal biçimde yaşandığı sivil toplum kurtuluşları olduğu anlayışı çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.


Memur sendikası olarak, göçmen kuşlar gibi, doğup büyüdüğü şehirlerden çıkarak vatana millete hizmet için, ailesinin geçimini temin etmek için şehir şehir dolaşan üyelerinin 'evim, mahallem, semtim' diyebileceği nezih bir yerleşim merkezi oluşturmaktan büyük kıvanç ve mutluluk duyduklarını söyleyen Yüce, "Millet, memleket ve insan odaklı sendikacılık anlayışı çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda temelini atacağımız Karşıyaka Konutları 43 dönümlük bir alanda inşa edilecektir. 4 katlı 10 blok olarak projelendirilen sitemizde 176 konut ve 31 işyeri bulunmaktadır. 8...