25 / 04 / 2024

Karşıyaka-İnciraltı köprüsü yapılacak mı

Karşıyaka-İnciraltı köprüsü yapılacak mı

Karşıyaka-İnciraltı köprüsünün izmir için şart olduğunu vurgulayan AKP İzmir Milletvekili Adayı Cemil Şeboy, 'Biz Bostanlı-İnciraltı köprüsünü hemşerilerimize soracağız. İzmir'in iki yakasına sandık kuracağız. "dedi.

Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak?

İstanbul'da etkili olan kar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.  Unkapanı Köprüsü, rüzgar ve karın etkisiyle bağlantı noktalarında meydana gelen açılma sebebi ile ulaşıma kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak? İşte tüm detaylar

İzmir-Çeşme Otoyolu'na ekolojik köprüler yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları ve Dışında Yaban Hayvan Ölümleri Projesi (KARAYAP) kapsamında İzmir-Çeşme Otoyolu'na yapılacak ekolojik köprülerin yapımına start verildi.

'Osmangazi Köprüsü satılacak' iddiasına cevap!

Otoyol Yatırım ve İşletme AŞ Üst Yöneticisi Yavuz Batum, Osmangazi Köprüsü'nün satılacağı iddialarına ilişkin dikkat çeken bir cevap verdi. 

Sivas Karşıyaka Köprüsü 25 milyon liraya yapıldı!

Sivas’ta Karşıyaka Mahallesi'nde yapımına başlanılan Karşıyaka Köprüsü'nün bir kısmı tamamlandı. Projenin 25 milyon liraya mal olduğu açıklandı.

İki köprünün geliri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü karşılamıyor mu?

İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakalarını birleştiren 2 köprünün yıllık geliri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü inşa eden firmaya yapılan ödemeyi karşılamaya yetmiyor.

1915 Çanakkale Köprüsü için imzalar yarın atılacak!

1915 Çanakkale Köprüsü için imzalar yarın atılacak. "Dünyanın en uzun köprüsü" olacak köprü için 18 Mart'ta yapılacak temel atma töreni öncesi Güney Kore Arazi Altyapı ve Ulaştırma Bakanı Ho-In Kang ile imza töreni düzenlenecek.

Bartın'a TOKİ köprüsü ne zaman yapılacak?

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mücahit Mekeç, Bartın'da yapılması beklenen TOKİ köprüsüyle ilgili açıklama yaptı. Mekeç, ''Artık TOKİ köprüsünün yapılmaması için mazeret kalmamıştır” diye konuştu.

Sakarya Hendek'e yeni araç köprüsü!

Hendek Uludere ikinci etap Rekreasyon çalışması kapsamında, yol genişletme çalışması ve araç köprüsü yapılıyor.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün ihalesi bu ay yapılacak!

Çanakkale 1915 Köprüsü için en önemli kriterleri belirlediklerini kaydeden Bakan Arslan, "İhale duyurusu bu ay yapılacak. Ayak açıklığı 2 bin 23 metre olacak. Şu anda en büyüğü Japonya'daki Akashi Kaikyo, bin 991 metre" dedi. Arslan, Korelilerin ve Çinlilerin de projeyle ilgilendiğini söyledi.

Batman Köprüsü yeniden yapılacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından Tunceli-Erzincan karayolunun bağlantısını sağlaması amacıyla yaptırılacak ve 6 milyon liraya mal olacak Batman Köprüsü'nün yeniden yapım sözleşmesinin imzalandığı bildirildi.

Kocaeli Yahya Kaptan'da 3 yaya köprüsü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 karayolu Yahya Kaptan mevkiinde transit geçişini sağlamak ve trafik ışıklarını kaldırmak amacıyla 3 ayrı noktaya yaya köprüsü inşa edecek.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ses kırıcıları yapılacak mı?

İstanbul'un gürültü ve kirliliğine en uzak semtleri: Zekeriyaköy ve Uskumruköy. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne bağlanan otoyolların trafiğe açılmasıyla sessiz ve sakinliğiyle bilinen bu bölge de gürültü kirliliğiyle karşılaştı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için 8.5 milyar TL harcama yapıldı!

Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Güngör Uras, bugünkü yazısında saat 16:00'da açılışı yapılacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü kaleme aldı. İşte Güngör Uras'ın o yazısı:

Karşıyaka-İnciraltı köprüsü yapılacak mı Haberi

Karşıyaka-İnciraltı köprüsü yapılacak mı

AKP İzmir Milletvekili Adayı Cemil Şeboy, 'Biz Bostanlı-İnciralh köprüsünü hemşerilerimize soracağız. İzmir'in iki yakasına sandık kuracağız. Vatandaşlarımız istiyorsa 3-5 kişinin engellemeye çalışmasına bakmadan hemen işe başlayacağız. Köprünün projesi hazır" dedi. 


Hükümetin Bostanlı-İnciraltı arasında yapmak istediği köprüye kabı çıkanlara AK Parti izmir Milletvekili Adayı Cemil Şeboy dan cevap geldi. 


Şeboy, "İzmir'in iki yakasına sandık kuracağız, hemşerilerimiz istiyorsa o köprü yapılacak" dedi. AKPnin 1. Bölge adayı Cemil Şeboy, AKPnin Karşıyakalı adayı Kerem Ali Sürekli ile terlikte Bostanlı Esnaf Sanayici ve İşadamları Demeği'ni ziyaret etti. Demek Başkanı Feyyaz Sungur ve yönetim kurulu üyeleriyle yapılan toplantıda kentsel dönüşüm, metro ve Karşıyaka-İnciraltı köprüsünün izmir için şart olduğunu vurgulayan Şeboy, Meclis'te ilk önce bu işleri bitirmek için çalışacağını söyledi. Karşıyaka-İnciraltı köprüsünün önemine dikkat çeken Şeboy," 


İzmir'in iki yakası...