25 / 04 / 2024

karşıyaka okul yatırımları

karşıyaka okul yatırımları

Eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği destekle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, son 1 yılda ilçe sınırlarındaki okullara toplam 2 milyon liralık yatırım yaptı.

Karşıyaka'da eğitim yuvalarına 2 milyon liralık yatırım yapıldı!

Eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği destekle adından söz ettiren Karşıvaka Belediyesi, son 1 yılda ilçe sınırlarındaki okullara toplam 2 milyon liralık yatırım yaptı.

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

Wyndham Hotels - Resorts yatırımlarında hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından seyahat kısıtlamaları sebebiyle en büyük darbeyle karşılaşan sektörlerden biri olan turizmde, yaşanan daralmaya karşın Wyndham Hotels- Resorts yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Peker GYO yeni gayrimenkul yatırımlarına hazırlanıyor!

Çıkarılmış sermayesini 253 milyon TL’den 1 milyar 265 milyon TL’ye yükseltmek için SPK’dan onay alan Peker GYO, sermaye artırımından gelen geliri yeni yatırımlar için kullanacak.

Tarım ürünleri karşılığında yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Tarım ürünleri karşılığında yapılan yatırımlar ve satın alınan taşınmazlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mahmut Özer yeni okul yatırımlarını değerlendirdi!

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'in başkanlığında yapılan toplantıda okul kapasiteleri ve yeni okul yatırım ve inşaatları masaya yatırıldı.

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Serkan Taşkıran ve Serdar Karakelle ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımlarında kazanç nasıl sağlanır?

Gayrimenkul sektörü günümüzde en hareketli sektörlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Yatırımların yapıldığı en fazla alanlardan bir tanesi. Peki, gayrimenkul yatırımlarında kazanç nasıl sağlanır?

Kırıkkale'de eğitim yatırımları hız kesmiyor!

Kırıkkale'de Eğitim yatırımları olan okul inşaatları son sürat devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, kentte devam eden eğitim yatırımlarını inceledi.

OSB yatırımlarına 388 milyon liralık ödenek ayrıldı!

OSB yatırımlarına ayrılan ödenek yüzde 75 artırılarak 388 milyon liraya çıkarıldı. Bu rakam geçen yıl 222 milyon 2 bin liraydı.

Samsun Asarcık büyükşehir yatırımlarıyla değişiyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin turizm potansiyellerini gün ışığına çıkarıp ekonomilerinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla yatırımlarına hızla devam ediyor.

Sermaye yatırımları 10.2 milyar liraya çıktı!

Hain darbe kalkışmasına inat yerli ve yabancı sermaye yatırımlarını büyüttü. Hükümetin 10 yıl vergi muafiyeti, KDV istisnası ve sigorta prim desteğine üretimle karşılık veren firmalar, temmuz ayında yatırımlarını 4.3 milyardan 10.2 milyar liraya çıkardı.

Kibar Holding inşaat yatırımlarını erteledi!

Kibar Holding Başkanı Ali Kibar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün gerçekleştirdiği darbe girişimine karşı açıklamalarda bulundu. Kibar, ''Otel yatırımlarımızı biraz geciktirdik'' dedi.

karşıyaka okul yatırımları Haberi

karşıyaka okul yatırımları

22 okul; yolundan basketbol sahasına, tiyatro salonundan sınıflarına kadar bakım ve onarımdan geçirildi, eksikleri tamamlandı. Başkan Akpınar "Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza iyi bir eğitim imkânı sağlamak için hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.


Yaklaşık bir yıllık çalışmalar sonucunda, Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Destek Hizmetleri Müdürlükleri tarafından 22 okulun fiziki ve sosyal eksiklikleri giderildi. Eğitim kurumlarının ihtiyacına yönelik olarak yolları yapıldı, duvarları boyandı, bahçe ve çevre düzenlemeleri gerçekleştirildi, tuvaletleri yenilendi, istinat duvarları örüldü, spor alanları, basketbol sahaları elden geçirildi, çocuk oyun parkı ve zeminin kauçuk döşeme işleri yapıldı. Mürşide Altınçubuk Ortaokulu, Kazım Dirik Ortaokulu ve TOKİ Karşıyaka Belediye İlkokulu'na konferans salonları kazandırıldı. 


Aliağa Ekspres...