25 / 04 / 2024

Karşıyaka Stadı yapı kayıt belgesi

Karşıyaka Stadı yapı kayıt belgesi

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Karşıyaka Stadı ile ilgili müjdeli haberi verdi. Stat için İmar Barışı kapsamında  "Yapı Kayıt Belgesi" alındığını inşaatın bugüne kadar tamamlanan kısımlarının tescil edildiğini söyledi. 

Karşıyaka’da yeni stat konusu gündemden düşmüyor!

İzmir'de 25 sene boyunca kendi stadının yapılmasını bekleyen kentin en köklü spor kulübü Karşıyaka, yıllardır atıl kalan projeyi hayata geçirmek için girişimlerini hızlandırdı. Kulüp, eski Karşıyaka İlçe Stadı'nın yerine yapılacak projeyi yeniden eline aldı.

Karşıyaka Stadı için meclis araştırması önergesi verildi! 

İzmir'de yapımına başlanılan Karşıyaka Stadı'nın bitirilememesinin sebeplerinin araştırılması amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka'da yıkılan okulun yeniden yapımı meclis gündeminde!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yenilenme gerekçesiyle yıkılan bir okulun tekrar yapılmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Karşıyaka Stadı için mahkemeden müjde!

İzmir'de yapımları yılan hikayesine dönen Göztepe ve Alsancak statlarının inşaatları son aşamaya girerken, bu konuda en mağdur kulüp olarak kalan Karşıyaka'ya mahkemeden müjdeli haber geldi.

Karşıyaka Stadı'nda ihale aşaması kaldı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı, "Artık yalnızca ihale aşaması kaldı. Bunu hızlandırmak adına Bakanımızla rutin toplantılara devam edeceğiz ve ekim ayı içerisinde tekrar toplanacağız" dedi...

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Karşıyaka, stat için davayı bekliyor!

20 yıldır yeni stadının yapılmasını bekleyen Karşıyaka, Ocak 2014 ve Haziran 2017'de yapılan iki ihalesi de iptal edilen projede çevre sakinlerinin açtığı son davanın sonuçlanmasını bekliyor. Davanın önümüzdeki aylarda sonuçlanması bekleniyor...

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi bu yıl yapılacak!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka Stadı'nın kulübün geleceği olduğunu söyleyip, ihalesinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Karşıyaka Stadı yapı kayıt belgesi Haberi

Karşıyaka Stadı yapı kayıt belgesi

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, inşaatı 2015 yılında başlamasına ve bu zamana kadar yaklaşık 16 milyon TL harcanmasına rağmen açılan davalar nedeniyle yapımı duran Karşıyaka Stadı ile ilgili müjdeli haberi verdi. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İmar Barışı kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvuru yaparak, “Yapı Kayıt Belgesi” aldı ve inşaatın bugüne kadar tamamlanan kısımları da tescil edildi. 
Karşıyaka Stadı’nın yapımına devam edilmesi noktasında, yasal engellerin ortadan kalkması açısından son aşamaya gelindi. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, 'Dünya Karşıyakalılar Günü'nde sevindirici haberi duyurarak, “Bütün Karşıyakalıların dört gözle beklediği, Karşıyaka Spor Kulübümüzün geleceğine imza atacak bu stat tamamlanacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

İzmir’deki Göztepe ve Alsancak Stadı...