26 / 04 / 2024

karşıyaka yeni stadyum

karşıyaka yeni stadyum

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

İzmir'e iki yeni stadyum yapılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, İzmir'e yapılması planlanan iki stadyumu tanıttı

İzmir Karşıyaka’daki kritik planlar yargıya taşındı!

İzmir'in imar planları gündemdeki yerini korurken yeni bir gelişme daha yaşandı ve Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşüm planları da yargıya taşındı. 

Karşıyaka’da yeni stat konusu gündemden düşmüyor!

İzmir'de 25 sene boyunca kendi stadının yapılmasını bekleyen kentin en köklü spor kulübü Karşıyaka, yıllardır atıl kalan projeyi hayata geçirmek için girişimlerini hızlandırdı. Kulüp, eski Karşıyaka İlçe Stadı'nın yerine yapılacak projeyi yeniden eline aldı.

Karşıyaka’da tapu işlemlerinde yeni dönem!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, ilçe vatandaşlarının tapu işlemlerini kolaylaştırmak için yeni uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yeni uygulama ile Karşıyaka Belediyesi taşınmazların rayiç değer verilerini Karşıyaka Tapu Müdürlüğü'yle dijital ortamda paylaşacak.

Elazığ Karşıyaka'da 331 konutun yıkım çalışmaları başladı! 

Elazığ Karşıyaka Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili Elazığ Belediyesi ve TOKİ arasında yapılan görüşmeler tamamlandı. Firma yetkilileri ve hak sahipleri arasındaki görüşmeler tamamlandıktan sonra, 6 hektarlık alanda yeni binalar yapılacak...

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Altınyıldız Classics Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı!

Altınyıldız Classics, Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı. Altınyıldız Classics, yeni konseptiyle hizmet verecek.

Beymen Hilltown Karşıyaka açıldı!

Beymen, yeni mağazası Beymen Hilltown Karşıyaka'yı İzmir'de hizmete açtı.

Karşıyaka, stat için davayı bekliyor!

20 yıldır yeni stadının yapılmasını bekleyen Karşıyaka, Ocak 2014 ve Haziran 2017'de yapılan iki ihalesi de iptal edilen projede çevre sakinlerinin açtığı son davanın sonuçlanmasını bekliyor. Davanın önümüzdeki aylarda sonuçlanması bekleniyor...

Hilltown Karşıyaka 18 Ekim'de kapılarını açıyor!

Rönesans Gayrimenkul tarafından İzmir’de projesi sürdürülen Hilltown Karşıyaka İzmir'in yeni cazibe merkezi olmayı hedefliyor. 18 Ekim’de kapılarını açmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka, ulusal ve uluslararası prestijli markalara ev sahipliği ev sahipliği yapacak.

Karşıyaka'da stat zirvesi!

Karşıyaka'da 20 yıldır yapılması planlanan, 10 yıldır da yeri, ihale süreçleri, imar, ruhsat ve inşaat tartışmaları devam eden yeni stat konusunda Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile kulüp yönetimi bir araya geldi.

Karşıyaka Stadı'nda yeni gelişme!

 Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "KSK'nin özlemle beklediği stadına kavuşabilmesi için ne gerekiyorsa yapılacak. Stat Karşıyaka'nın geleceğidir" dedi.

Karşıyaka'dan Çiğli'ye stad!

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, yılan hikâyesine dönen stat için yeni bir adım attı. Büyükkarcı, “Yalı’nın takipçisiyiz, buradan vazgeçmiş değiliz ancak açılan davalar tıkanırsa alternatif projemiz hazır” diye açıklama yaptı. 

karşıyaka yeni stadyum Haberi

karşıyaka yeni stadyum

İzmir'in iki ezeli rakibinden Göztepe 95 yıldan beri kendisine ait ilk stada kavuşurken yeni stadı ilk isteyen kulüp olan Karşıyaka hayalleri suya düşmüş şekilde bekliyor. Karşıyaka Stadı'ndan sonra, Karşıyaka'nın Yalı'ya çizdirdiği stat projesiyle gündeme gelip aynı günlerde ihale edilen Göztepe Gürsel Aksel Stadı çalışmaları bitti. Göz-Göz, TOKİ'nin 218 milyon 900 bin TL'ye yaptırdığı 25 bin kapasiteli yeni stadında şimdiden yarım sezonluk tanesi 250 TL - 900 TL arasında değişen kombinelerden 17 bin, 24 bin - 105 bin Dolar arasında değişen localardan 35 adet satarak büyük kazanç elde etti. Kaf-Kaf ise son projesi 7 bin 223’ü koltuklu toplam 15 bin 741 kapasiteli olması beklenen stadıyla elindeki İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri projesi iptal edildi.

DHA'da yer alan habere göre; Karşıyaka, Onursal...