27 / 04 / 2024

karşıyakaya inşa edilecek tesis

karşıyakaya inşa edilecek tesis

Cevat Durak Demirköprü Mahallesi’nde yapacağı tesisi önce mahalleliye anlatıp onay aldı...

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeyi duyurdu. İlçeye TOKİ aracılığıyla 112 adet yeni konut ve iş yeri inşa edilecek.

Türkiye'nin 5 ilinde rehabilitasyon merkezi inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğiyle uyuşturucu bağımlılığına karşı devrim gibi proje hayata geçiyor. Türkiye'nin 5 ilinde rehabilitasyon merkezleri inşa edilecek.

İzmir'e Suriyeli okulu inşa edilecek!

İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşayan Suriyeli vatandaşların eğitim ihtiyacını karşılamak için Subaşı mahallesine Suriyeli Okulu inşa edilecek Okulun yapılmasına proje biter bitmez başlanacak.

TOKİ Çorum Uğurludağ’da 100 konut inşa edilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çorum’un Uğurludağ ilçesinde 100 konut inşa edilecek.

TOKİ Burdur Karamanlı’da 283 konut inşa edilecek!

TOKİ tarafından Burdur’un Karamanlı ilçesinde 283 konut inşa edilecek. 7 Haziran tarihinde yapılan ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ve sosyal tesis inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

Avustralya Sydney'de Türklere özel bakım evi inşa edilecek!

Avustralya’nın Sydney kentinde bakıma muhtaç Türk yaşlılar için 102 yataklı bakım evi kurulacak. 3 bin 800 metrekarelik arsaya inşa edilecek bakım evinin inşa planları onaylandı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne konser salonu mu inşa edilecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oturduğu sarayının içine kütüphane ve opera çukuru olan dev konser salonu yaptırıyor. Sarayın bahçesine inşa edilecek dev yapılar için bütçeden 650 milyon lira harcanacak.

Tekirdağ’a Geri Gönderme Merkezi inşa edilecek!

Trakya’nın merkezi Tekirdağ’da Geri Gönderme Merkezi inşa edilecek. Merkezin, Kentin göbeğine inşa edilmek istenmesine tepki gösteren Tekirdağlılar, demografik yapının değişeceği endişesini taşıyor.

Sokhna Dağları'na 40 bin metrekarelik kumsal inşa edilecek!

Crystal Lagoons, Mısırlı gayrimenkul şirketi TatweerMisr ile bir işbirliği gerçekleştirerek Sokhna Dağları'na masmavi sular ile cennet gibi kumsalları getirmeye hazırlanıyor. Toplam büyüklüğü 40 bin metrekare olacak olan kumsal inşa edilecek.

Kadıköy Selamiçeşme üst geçidi yeniden inşa edilecek!

İstanbul Kadıköy'deki Selamiçeşme Demiryolu Altgeçidi için geri sayım başladı. 30 yıl önce yapılan Selamiçeşme üstgeçidi altgeçit olarak yeniden inşa edilecek.

Arnavutluk Tiran'a Ulusal Arena Stadı inşa edilecek!

Arnavutluk'un başkenti Tiran'da "Ulusal Arena" adıyla bir stadyum inşa edilecek. Tiran'da bir otelde düzenlenen basın toplantısında, 50 milyon avroya mal edilmesi öngörülen Ulusal Arena'nın tanıtımı yapıldı.

Çanakkale'ye 2 yeni okul inşa edilecek!

Yıkılan Gelibolu Lisesi ile M.Akif Ersoy Anadolu Mesleki Lisesi arsalarına 2 adet 16 derslikli okul inşa edilecek. 2 okul, spor salonu ve öğrenci yurdunun inşaatlarına 2016 yılı içerisinde başlanacak.

Londra'ya 80 katlı ahşap gökdelen inşa edilecek!

İngiltere Londra'ya 80 katlı, 300 metre yüksekliğinde, ahşap gökdelen inşa edilecek. Mimari tasarımını Cambridge Üniversitesi'nin yaptığı gökdelen inşa edildiğinde Londra'nın en yüksek ikinci binası olacak.

karşıyakaya inşa edilecek tesis Haberi

karşıyakaya inşa edilecek tesis


Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak Demirköprü Mahallesi’nde yapacağı tesis için önce mahalleliden onay aldı. Yapılacak tesiste, mahalledeki bayanların sorunlarına çözüm üreten Kadın Danışma Merkezi, el beceri kurs salonu, bir adet toplantı salonu, mahalle halkının yararlanabileceği çay bahçesi, tuvaletler ve muhtarlık ofisinin yer alacağını söyleyen Durak, parkların korunacağını, yeşil alanların yenileceğini sözlerine eklediğini...