19 / 04 / 2024

Kartal 2017 konut projeleri

Kartal 2017 konut projeleri

Gerek kamu gerekse özel sektör yatırımlarıyla Anadolu Yakası’nın en güçlü bölgelerinden biri haline gelen Kartal, son 10 yılda gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran bölgelerin başında geliyor.

Kartal'da konut imarlı arsa fırsatı! İstanbul'un göbeğinde arsa sahibi olmak isteyenler dikkat!

Kartal Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Yakacık Mahallesi, 11814 ada 1 parselde yer alan 164,94 metrekare yüzölçüme sahip arsayı satıyor...

Kartal Yuvam Konut Sigortası piyasaya sunuluyor!

Beşiktaş Sigortayeri ile Gulf Sigorta iş birliği dahilinde Beşiktaşlı taraftarlar, satın aldıkları her bir konut poliçesi ile siyah-beyazlı kulübe katkı sağlayacak...

Daire Kartal araba kampanyası 2018!

İstanbul Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da yükselen  Daire Kartal'da konut fiyatları 299 bin TL'den başlıyor..

İşte Kanal İstanbul'un en fazla değerlendirdiği ilçe!

2017 konut fiyatları incelendiğinde ortaya ilginç bir tablo çıktı. Çılgın proje Kanal İstanbul ve 3. havalimanı ile İstanbul'un en fazla değerlenen ilçesi yüzde 50'lik artış ile Arnavutköy oldu.

2017 konut istatistikleri sektör için hangi mesajları veriyor?

2017 konut istatistiklerinin 2018'de yaratacağı etkileri değerlendiren Nazenin Proje Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Pehlivan, Türkiye’nin bölgesinde her ne olursa olsun ülkenin her zaman cazibe merkezi olacağını söyledi..

Kartal yeni konut projeleri ile 5 yılda yüzde 100 değerlendi!

Kartal'ın son 5 yılda yüzde 100'ü aşkın değer kazandığını ifade eden Amad Gayrimenkul Türkiye Müdürü Olaş, kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesinden bu yana markalı konut projelerinin bölgeyi hızla geliştirdiğini ifade etti.

Son 10 yılda konut satışları 3 katına çıktı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu 2017 konut satışlarını yorumladı. Kuzu  ''Son 10 yıllık döneme baktığımızda konut satışlarının 3 katına çıktığını görebiliriz'' dedi. 

Kartal’da konut fiyatları artacak!

Oturum ve yatırım için İstanbul’un en avantajlı semtlerinden biri olan Kartal hızla değerleniyor. Kartal'da konut fiyatları yükselişe geçecek.

İnşaat temsilcileri konut satış rakamlarını değerlendirdi!

TÜİK Kasım 2017 Konut Satış İstatistikleri açıklandı. Konuyla ilgili Okkalar İnşaat, Hasanoğlu İnşaat, Keleş İnşaat ve TESA Yapı'nın patronları yorumlarını paylaştı. 

Daire Kartal 2017 güncel ev fiyatları!

Bodur Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal'da inşa edilen Daire Kartal projesi toplam 244 daireden meydana geliyor. Daire Kartal 2017 güncel ev fiyatları 340 bin TL'den başlıyor...

Emlak Konut Kartal'daki 18 parselin 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Kartal'ın 3 mahallesinde yer alan toplam 18 parselin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Daire Kartal 2017 son fiyat listesi!

Daire Kartal 2017 son fiyat listesi kapsamında fiyatlar minimum 340 bin TL'den başlıyor. Daire Kartal projesi Bodur Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor...

Erzurum'da 10 ayda 7 bin konut satıldı!

TÜİK Ekim 2017 Konut Satışı iller dağılımını açıkladı. Erzurum’da Ekim ayında 797, yılın on aylık kesitinde ise 7 bin 86 konut satışı yapıldı. 

Kartal 2017 konut projeleri Haberi

Kartal 2017 konut projeleri

Gerek kamu gerekse özel sektör yatırımlarıyla Anadolu Yakası’nın en güçlü bölgelerinden biri haline gelen Kartal, son 10 yılda gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran bölgelerin başında geliyor.

DÖNÜŞÜME DEVAM
2007’yle birlikte markalı konut projelerinin inşa edilmeye başlandığı Kartal, bugün geldiği noktada Anadolu Yakası’nın gözde semtlerinin arasındaki yerini aldı. Yerli ve yabancı birçok güçlü inşaat firmasının odağında olan bölge, son 10 yıldır gelişimini sürdürüyor. Gayrimenkul sektörünün güçlü oyuncularının akın ettiği Kartal, kentsel dönüşümde de iddialı. Dönüşümde İstanbul’un pilot bölgelerinden biri olan Kartal’da bugüne kadar yaklaşık 45 bina dönüştürülmek üzere yıkıldı.

KARTAL'IN AVANTAJLARI
Kartal’daki gelişim, Adalet Sarayı’nm ve Kadıköy-Kartal metro hattının açılmasıyla hızlı bir hal aldı. Bu iki etken nedeniyle bölge, çalışan kesimin ilgi odağı haline gelmeye başladı. Böylelikle markalı konut projelerine olan ihtiyaç...