29 / 03 / 2024

Kartal Akel Sitesi yıkım

Kartal Akel Sitesi yıkım

Kartal Esentepe Mahallesi'nde ''Deprem ve Yerinde Dönüşüm" çalışmaları kapsamında, 24 blok ve 301 bağımsız bölümden oluşan Akel Sitesi törenle yıkıldı.

KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son dakika! Uzlaşı oranı yüzde 90'ı geçti!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle adından sıkça söz ettiren KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesini de yüzde 100 uzlaşı yoluyla hayata geçirecek. Peki KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son durum ne? 

KİPTAŞ Kaper Sitesi hak sahiplerinin daire belirleme kuraları çekildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, “İstanbul Yenileniyor” uygulaması kapsamında, 14 Nisan 2023 tarihinde temeli atılmış olan kentsel dönüşüm projesi “Kartal Kaper Sitesi”nin daire eşleştirmelerini kurayla belirledi.

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek. Söz konusu proje için yüzde 61 uzlaşı oranına ulaşılırken, sözleşmeler de imzalanmaya başladı.

KİPTAŞ Kaper Sitesi satışa çıktı! Yüzde 15 peşinat ve 36 vade farksız taksit fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi'ni satışa çıkardı. KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinden yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

KİPTAŞ Kaper Sitesi'nde son dakika! 584 konutluk dev projede son durum ne? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi projesine hız kesmeden devam ediyor. Peki KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinde son durum ne? 

KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinde son dakika! Kartal'a tam 584 konutluk yeni proje geliyor! 

İBB iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi'nin dönüşümü için düğmeye bastı. KİPTAŞ Kaper Sitesi projesiyle Yakacık'a 584 yeni konut inşa edilecek.

KİPTAŞ Kaper Sitesi için düğmeye bastı! Kartal'a 584 konutluk yeni proje geliyor! 

İBB iştiraki KİPTAŞ Kaper Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle Kartal Yakacık'a 584 konutluk yeni proje geliyor. 

Ziraat GYO Rota Mavi Kartal Sitesi'ndeki ofislerinin değeri belli oldu!

Ziraat GYO Rota Mavi Kartal Sitesi'ndeki ofislerin değerleme raporu yayınlandı. İşte Ziraat GYO Rota Mavi Kartal Sitesi'ndeki ofislerin değeri...

Kartal Akel Sitesi'ni Neva Prestij dönüştürecek!

Binlerce insanın mağdur olduğu Akel Sitesi'nde teslim müjdesi geldi. Neva Prestij Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, kısa süre içerisinde teslimlerin yapılacağını dile getirdi. 

Körfez GYO Kartal Horizon Sitesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Kartal İlçesi, Kordonboyu Mahallesinde kain Horizon Sitesi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Körfez GYO Kartal Horizon Sitesi AVM kira raporu 2020!

Körfez GYO, İstanbul ili Kartal ilçesi Aşağı Mh.kain Horizon Sitesi'ne ilişkin kira değerleme raporunu yayınladı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Akel Sitesi mağdurlarına destek!

CHP Genel Başkanı Kemal Kıçıdaroğlu, Kartal'da yaptığı halk buluşmasının ardından kentsel dönüşüm mağduru Akel Sitesi sakinlerine destek mesajı verdi.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi dönüşüyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi, “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez; 4 bina ve toplam 80 bağımsız bölümden oluşan Eczacıbaşı Sitesi'ni dönüştürüyor.

Kartal Akel Sitesi yıkım Haberi

Kartal Akel Sitesi yıkım

Kartal'da ''Deprem ve Yerinde Dönüşüm" çalışmaları kapsamında bir site törenle yıkıldı. 


Esentepe Mahallesi'nde 24 blok ve 301 bağımsız bölümden oluşan Akel Sitesi'nin yıkımı dolayısıyla tören düzenlendi.


Törende konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, müteahhitle anlaşan site sakinlerini kutlayarak, yüklenici firmadan yeni evlerin öngörülen 30 ay sonunda, kendi görev süresi bitmeden teslim edilmesini istedi.


Yüklenici firma sahibi Ali Dumankaya da gerekli imzalardan sonra evlerin 24 ayda tesliminin gerçekleştirilebileceğini söyledi.


Konuşmaların ardından kepçelerle binaların yıkım işlemi başlatıldı.


Törene CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve çok sayıda vatandaş da katıldı.



AA




Haber PR Ajansı'nda şöyle yer aldı;

“Dönüşümde Kartal Modeli” ile halkın aşina olduğu kentsel dönüşüm olgusuna farklı bir bakış getiren Kartal Belediyesi, Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün öngörüleriyle Türkiye’de dönüşüm konusundaki “ilk”leri gerçekleştirmeye devam...