20 / 04 / 2024

Kartal Belediyesi faaliyet raporu

Kartal Belediyesi faaliyet raporu

Kartal Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu kabul edildi. Gerçekleşen toplantıda konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz imar planlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Kartal Belediyesi faaliyet raporu kabul edildi!

Kartal Belediyesi 2015 Yılı Faaliyet Raporu, Kartal Belediye Meclisi’nde yapılan oylamayla kabul edildi. Toplantıda, Kartal Belediyesi 2015 Yılı Faaliyet Raporu 1 ret oyuna karşılık 21 oy ile kabul edildi.

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

Kartal'daki 101 riskli metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi, vatandaşlara ve çevreye risk oluşturan metruk binalar ile 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında riskli yapı raporu alınan binaların yıkımını gerçekleştirdi. Bölgede bulunan 101 riskli metruk bina yıkıldı.

Kartal Yalı Mahallesi'ndeki metruk bina yıkıldı!

Kartal Yalı Mahallesi'ndeki metruk bina, Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı

Kartal Belediyesi, metruk binaların yıkımına devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatı ile Kartal’da tehlike yaratan terk edilmiş binalar ve 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında riskli yapı raporu bulunan binaların yıkım işlemleri sürüyor...  

Kartal'da boşaltılan 40 metruk bina yıkılıyor!

Kartal Belediyesi’nin; ilçe genelinde vatandaşlar ve çevre için tehlike yaratan metruk binalarla ilgili yaptığı tespit çalışmaları kapsamında 40 bina daha yıkılıyor...

Kartal Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Kartal Belediyesi'nden çöken bina açıklaması!

Kartal Belediyesi, Kartal Orhantepe Mahallesi Sema Sokak'ta meydana gelen bina çökmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Kentsel dönüşümde Kartal modeli!

Kartal Belediyesi tarafından, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile yerinde dönüşüm çalışmaları başladı. Yıkım töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, dönüşüm konusunda bakanlığın kendilerini örnek gösterdiğini ifade etti.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi dönüşüyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi, “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez; 4 bina ve toplam 80 bağımsız bölümden oluşan Eczacıbaşı Sitesi'ni dönüştürüyor.

Kartal Belediyesi'nden Eczacıbaşı arsası açıklaması!

Kartal Belediyesi Eczacıbaşı Holding'in Kartal arsası ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Kartal Belediyesi 40 yıllık tapu sorununu çözüyor!

Kartal Belediyesi Başkanı Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 15 haftada 2 milyon 769 bin TL ödedi...

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 2.6 milyon TL ödedi!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeyi sürdürüyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 14 haftada 2.619.122,94 lira ödedi.

Kartal Belediyesi faaliyet raporu Haberi

Kartal Belediyesi faaliyet raporu


Kartal Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu, belediye meclisinde görüşüldü. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, raporla ilgili yaptığı konuşmada, gerçekleştirilen hizmetlerle ilgili detaylı bilgiler verdi. Rapor, görüşmelerin ardından oy çokluğuyla kabul edildi.


Ali Ekber Şahin’in başkanlığında toplanan meclis, 2016 faaliyet raporunu 20 kabul, 13 ret ile oy çokluğuyla kabul etti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yaptığı konuşmada kendisine yönelik eleştirilere belgelerle cevap verdi.


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’da yapımı tamamlanan, halk arasında eşekli kütüphaneci olarak anılan Mustafa Güzelgöz’ün heykeli ile ilgili de konuştu. Başkan Altınok Öz, Mustafa Güzelgöz’ün yaşadığı dönemde dünyanın en iyi sosyal sorumluluk ödülüne sahip olduğunu belirterek “Okuma yazma bilmeyenlere okuma yazma öğretti ve bundan dolayı Mustafa, 1962 yılında dünyadaki en iyi sosyal...