28 / 03 / 2024

Kartal Çukurova Tower teslim

Kartal Çukurova Tower teslim

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da Çukurva Gayrimenkul tarafından inşa edilen Kartal Çukurova Tower projesinde 360 bin liraya 2+1 konut seçenekleri satın alınabiliyor. Çukurova Tower'da teslimler 2014 yılında gerçekleştirilecek...

Kartal Çukurova Tower satılık daire fiyatları!

Banka kredisine uygun olan Kartal Çukurova Tower satılık daire fiyatları minimum 142 bin liradan başlıyor...

Kartal Çukurova Tower ne zaman teslim?

Toplan 236 adet daireden oluşan Kartal Çukurova Tower ne zaman teslim, sorusuna 2014 yılının Ekim ayı olarak yanıt veriliyor...

Kartal Çukurova Tower adres bilgileri!

Daire fiyatlarının 142 bin liradan başladığı Kartal Çukurova Tower adres bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

Çukurova Tower'da son daireler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Tower'da kalan son daireler için satış süreci devam ediyor. Projede fiyatlar 260 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire satışta! 260 bin TL'ye!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve dairelerin hemen teslim edildiği Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire alıcılarını bekliyor..

Kartal Çukurova Tower'da son daireler satışta!

Yaşamın başladığı Kartal Çukurova Tower'da kalan son daireler alıcılarını bekliyor. Banka kredisi ile projede ev sahibi olunabiliyor..

Kartal Çukurova Tower'da 260 bin TL'ye!

Yaşamın başladığı Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire sahibini bekliyor. Projede fiyatlar 260 bin TL'den başlıyor..

Kartal Çukurova Tower fiyat 2018!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Tower'da hemen teslim daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor..

Çukurova Tower’da son 9 daire satışta!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen Çukurova Tower’daki son 9 dairesini avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje, 253 konuttan meydana geliyor.

Çukurova Tower Kartal'da son 10 daire için kampanya!

Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Tower’da son 10 daire için yeni bir kampanya başlattı. 60 ay boyunca sıfır faiz uygulanan Çukurova Tower’ın en önemli avantajlarından biri oturuma hemen başlanabiliyor olması…

Kartal Çukurova Tower iletişim!

Kartal Çukurova Tower iletişim için 0216 517 55 55 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 36 katlı tek blok halinde inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Kartal Çukurova Tower!

Kartal Çukurova Tower 'da daire teslimleri hemen yapılıyor. Bağdat Caddesi’ne 15 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Kartal Çukurova Tower satış ofisi!

Kartal Çukurova Tower satış ofisi ile 0216 517 55 55 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Toplamda 253 adet daireden meydana gelen proje 7 bin 68 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Kartal Çukurova Balkon'da teslimler Haziran 2017'de!

ÇUKUROVA Kent Yapı, Çukurova Tower'ın ardından Kartal'da yeni bir projeye daha başladı. Çukurova Balkon, 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde 18 ve 19 katlı 2 bloktan oluşuyor.

Çukurova Tower'da kolay yaşam!

Kartal'ın en yüksek rezidansı olan adalar ve deniz manzaralı Çukurova Tower, sakinlerine Back-Up Concierge hizmetiyle geniş yelpazede hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunuyor.

Çukurova Tower’da Back Up Concierge hizmeti sunuluyor!

Kartal’ın en yüksek rezidansı olan adalar ve deniz manzaralı Çukurova Tower, sakinlerine Back-Up Concierge hizmetiyle geniş yelpazede hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunuyor...

Kartal Çukurova Tower teslim Haberi

Kartal Çukurova Tower teslim

Kartal Çukurova Tower, İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da Çukurova Gayrimenkul imzası ile yükseliyor. Toplamda 253 konutun bulunduğu Kartal Çukurova Tower projesi 36 katlı tek bloktan oluşuyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 


Ramazan kampanyası da bulunan Kartal Çukurova Tower projesinde Ramazan boyunca 3 bin 600 lira peşinat firma bünyesi ile ödeniyor.  2014 yılının Ekim ayında teslimlerinin yapılması planlanan Kartal Çukurova Tower projesinde bir çok sosyal olanak bulunuyor. 


Projede;  kayın ve gürgen ağaçları altında piknik alanı, yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, spor merkezi, açık havuz, güneşlenme terası, sauna, fitness ve wellness merkezi yer alıyor. Çocuk oyun alanları, sinema salonu, kafe-bar, bilardo ve oyun salonu ve benzeri bir çok aktivite alanları...