26 / 04 / 2024

Kartal Esentepe Millet Bahçesi imar planları

Kartal Esentepe Millet Bahçesi imar planları

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Esentepe Mahallesi, Millet Bahçesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Batıyakası Kartal'da sıfır faiz 24 aya varan vade fırsatı!

Kartal Esentepe'de yer alan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arazisinde yükselen Batıyakası Kartal projesinde sıfır faiz 24 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Batıyakası 2. Etap geliyor! Emlak Konut GYO Kartal arazisine 975 konut ve 126 dükkanlık yeni proje!

Yıldızlar İnşaat, Kartal Esentepe'de yer alan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arazisinde 975 konut ve 126 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Avrupa Konutları Esentepe nerede? Avrupa Konutları Kartal konum!

Avrupa Konutları Esentepe nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Konutları Kartal konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları....

Avrupa Konutları Esentepe satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla hayata geçiren Artaş İnşaat merakla beklenen projeyi satışa çıkardı. Avrupa Konutları Esentepe projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor.  

Avrupa Konutları Esentepe ön satışta! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla inşa eden, Artaş İnşaat projede ön satış dönemini de başlattı.  Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor. 

Avrupa Konutları Kartal nerede? Avrupa Konutları Kartal Esentepe fiyat listesi!

Avrupa Konutları Kartal nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Konutları Kartal Esentepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Avrupa Konutları Esentepe projesi için düğmeye basıldı! Kartal'a 866 konutluk yeni proje geliyor!

Artaş İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi için düğmeye bastı. Avrupa Konutları Esentepe adıyla yükselecek projede 866 konut ve 16 ticari ünite yer alacak.

Kartal Esentepe Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Esentepe Mahallesi, Millet Bahçesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kartal Esentepe imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Kartal İlçesi Esentepe Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Kartal'a 313 bin metrekarelik yeni millet bahçesi geliyor! Bakan Murat Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Kartal'a yeni bir millet bahçesi müjdesi vererek, söz konusu projenin inşaatının 2023 yılında tamamlanacağını söyledi.

Emlak Konut GYO Kartal Esentepe arsalarının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kartal Esentepe'de yer alan 4 arsasının değeri belli oldu. Peki 4 arsanın değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Kartal Esentepe 2. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Kartal Esentepe 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Yıldızlar İnş. ve Tic. A.Ş. ile dün imzalandı. 

Emlak Konut GYO Kartal Esentepe 2. Etap ihalesine 6 dev firmadan teklif!

Emlak Konut GYO Kartal Esentepe 2. Etap ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma kısmını kapsayan 2. oturumu dün saat 14:30'da yapıldı. İhalede 6 firma teklif verdi. 

Kartal Esentepe Millet Bahçesi imar planları Haberi

Kartal Esentepe Millet Bahçesi imar planları

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 22 Nisan 2022 tarihli ve 3511871 sayılı yazısı ile; Emlak Konut GYO A.Ş. ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında imzalanan protokoller ile Emlak Konut GYO A.Ş. tasarrufuna geçen İstanbul İli, Kartal İlçesi, Esentepe Mahallesinde yer alan muhtelif taşınmazların imar planlarının 15 Ekim 2020 tarihinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından onaylandığı, ilgilileri tarafından açılan davalardan İstanbul 8. İdare Mahkemesinin E:2021/426 esas numarasında görülen davada söz konusu planların 09 Şubat 2022 tarihinde iptal edildiği, ayrıca planlama alanı çevresinde bulunan bölge planı niteliğinde olan Kartal Merkez Nazım İmar Planı doğrultusunda hazırlanan Kartal Merkez S-11 alt bölgesi ve S-12 alt bölgesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planlarının 04 Şubat 2021 tarihinde Kartal Belediye Meclisi ve 17...