14 / 12 / 2025

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi iletişim

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi iletişim

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kartal tarafından kuruldu.

Alanya’da MS Mağazacılık ve Moda Şov Deri'nin geçici konkordato süresi 2 ay uzatıldı!

MS Mağazacılık Deri Turizm Ticaret A.Ş. ve Moda Şov Deri Kuyumculuk Toptan Gümüş Turizm Taşımacılık Ticaret A.Ş. için verilen 3 aylık geçici mühlet,  2 ay süreyle uzatıldı. 

Hüma Sağlık’ın konkordato süresinde 2 aylık ek uzatma!

Hüma Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi hakkında verilen 3 aylık geçici mühlet, 2 ay süreyle uzatıldı.

Eren Deri Konfeksiyon, Pave Kuyumculuk,Şahinoğlu Mağazacılık ve Ze-Ta Deri Konfeksiyon'un konkordato talebi reddedildi!

Erhan Şahinoğlu'nun sahibi olduğu Eren Deri Konfeksiyon, Pave Kuyumculuk, Şahinoğlu Mağazacılık ve Ze-Ta Deri Konfeksiyon'un konkordato talebi reddedildi.

Ev tekstili ve dekorasyon firması Finehome Mağazacılık konkordato ilan etti!

2018 yılından bu yana ev tekstili ve dekorasyon alanında faaliyet gösteren Finehome Mağazacılık konkordato ilan etti.

Ünlü bebek tekstil şirketi Akdem Mağazacılık’ın konkordato talebi reddedildi!

2012 yılında Bibaby markasıyla yola çıkan ünlü bebek tekstil şirketi Akdem Mağazacılık Ticaret Limited Şirketi'nin konkordato talebi reddedildi.

DGN Ayakkabı ve Talipsan Mağazacılık’a 3 ay geçici konkordato mühleti!

Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, DGN Ayakkabı Mağazacılık Anonim Şirketi ve Talipsan Mağazacılık Anonim Şirketi için üç ay süreyle geçici konkordato mühleti verilmesine karar verdi.

Eren Deri, Pave Kuyumculuk, Şahinoğlu Mağazacılık ve Ze-ta Deri'ye 3 ay süreyle geçici mühlet kararı!

Bakırköy'de faaliyet gösteren Eren Deri, Pave Kuyumculuk, Şahinoğlu Mağazacılık ve Ze-ta Deri'ye mahkemece 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verildi. 

Hüma Sağlık Hizmetleri A.Ş.’ye 3 ay geçici konkordato süresi!

Kayseri 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Hüma Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi’ne üç ay süreyle geçici konkordato mühleti tanıdı. 

Eren Deri, Pave Kuyumculuk, Şahinoğlu Mağazacılık ve Ze-ta Deri’ye 3 ay geçici konkordato koruması!

Eren Deri, Pave Kuyumculuk, Şahinoğlu Mağazacılık ve Ze-ta Deri hakkında  20 Haziran 2025 tarihinden itibaren üç ay süreyle geçici mühlet kararı verildi.

Ms Mağazacılık Deri ve Moda Şov Deri’ye 3 ay geçici konkordato mühleti!

Alanya Asliye Ticaret Mahkemesi, Ms Mağazacılık Deri Turizm Ticaret A.Ş. ve Moda Şov Deri Kuyumculuk Toptan Gümüş Turizm Taşımacılık Ticaret A.Ş. hakkında 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.

Akdem Mağazacılık için verilen kesin mühlet kararı 1 yıla uzatıldı!

Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde devam eden konkordato davasında, Akdem Mağazacılık Ticaret Limited Şirketi için verilen kesin mühlet kararı 1 yıla uzatıldı.

Trc Makine Tekstil ve Mağazacılık’ın konkordato mühleti 2 ay daha uzatıldı!

Trc Makine Tekstil ve Mağazacılık Limited Şirketi'nin konkordato mühleti 2 ay daha uzatıldı.

Gimat Mağazacılık Ankara'daki 2. etap projesine başlıyor! Alışveriş sokağı ve ofis projesi için start verdi!

Gimat Mağazacılık imzasıyla Ankara'da konumlanan alışveriş sokağı ve ofis projesinin inşaatı bugün resmen başladı. 

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi iletişim Haberi

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi iletişim

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kartal tarafından kuruldu.

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. 2. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 3. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 4. Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak, ihracatını yapmak. 5. Metal, ahşap, cam, seramik,...