19 / 03 / 2024

Kartal Royal Garden Evleri

Kartal Royal Garden Evleri

Hayatınıza anlam katacak bazı detaylar vardır. Royal Group, yeni projesi ve hayatınızı özel kılacak detaylarıyla size çok ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor…

Kartal Royal Garden Evleri'nde teslimler 2017'de!

Kartal Royal Garden Evleri 20 ve 30 katlı iki kuleden meydana geliyor. 400 dairenin yer aldığı projede teslim tarihi 2017 yılı olarak öngörülüyor.

Kartal Royal Garden İstanbul'da teslimler Aralık 2017'de!

Kartal Royal Garden projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2017 yılı olarak planlandığı projede 20 ve 30 katlı iki kule yer alıyor.

Royal Garden Yakacık'ta 700 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta konumlanan Royal Garden'da 2+1 daireler 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede, 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 4+1, 5+1 dubleks konutlar da yer alıyor. 

Royal Garden Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Garden Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Kadri    Akkoyun,  Sıddık İnci, Cihan Altunten ortaklığında kuruldu. 

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim edilecek!

Kartal'da inşa edilen Royal Garden projesinde teslimler önümüzdeki Nisan ayında yapılacak. Projede satışlar devam ediyor...

Royal Garden Kartal’da teslimler Nisan'da!

Royal Group imzasını taşıyan Royal Garden Kartal’da teslimler Nisan ayında yapılacak. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen projede satışların yüzde 80'i tamamlandı. 

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim!

Royal Group imzası ile hayata geçirilen Royal Garden Kartal projesi Nisan ayında teslim edilecek...

Royal Garden Kartal’da yaşam başlıyor!

Royal Garden Kartal'da anahtar teslim tarihi Nisan 2018 olarak belirlendi. Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli; "Bir projemizi daha teslim etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi...

Royal Garden Yakacık'ta 435 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta hayata geçirilen Royal Garden projesi 70 milyon TL yatırım değerine sahip. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Royal Garden Yakacık yüksek yatırım değeriyle kazandıracak!

Kartal’ın en önemli lokasyonlarından Yakacık’ta inşa edilecek olan Royal Garden Yakacık, yüksek yatırım değeriyle önemli bir yatırım aracına dönüşüyor.

Royal Garden Yaka Park'ta ön satışlar başladı!

Kartal bölgesinin avantajlı konuma sahip olduğunu vurgulayan Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, “Hazırlık aşamasında olan Royal Garden Yakacık ve Royal Garden Yaka Park'ın ön satışlarında daha şimdiden büyük ilgiyle karşılaştık" dedi.

Royal Garden Kartal konut teslimi!

Royal Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Royal Garden projesi beş blok olarak planlandı. Royal Garden Kartal konut teslimi ne zaman?

Royal Garden Yakacık satış ofisi!

11 bin 500 metrekare arsa alanına sahip Royal Garden projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da beş blok olarak yükseliyor. Projedeki peşin ödemelerde yüzde 15 + yüzde 15 indirim avantajı sunuluyor...

Royal Garden Royal Group teslim tarihi!

Peşin ödemelerde yüzde 15 + yüzde 15 indirim yapılan Royal Garden projesi İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. Royal Garden Royal Group teslim tarihi ne zaman?

Royal Garden Yakacık kazandıracak!

‘Royal Garden Yakacık’ Türkiye’nin lider gayrimenkul markalarından Royal Group imzası taşıyan proje, sunduğu ayrıcalıklar ve yüksek yatırım değeriyle çevresinde yükselen projelerden farklılaşıyor.

Kartal Royal Garden Evleri Haberi

Kartal Royal Garden Evleri

Türkiye’nin lider inşaat şirketlerinden Royal Group, ‘Royal Garden’ projesiyle Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezi Kartal’da yükseliyor. Konfor ve ayrıcalıkların en üst düzeyde tutulduğu proje, yüksek yatırım değeri sunarken aynı zamanda prestijli bir yaşam vaad ediyor.

Kartal’ın silüeti Royal Garden ile değişiyor!

Royal Group tarafından 180 milyon TL yatırımla hayata geçirilen proje, 22 ve 30 kattan oluşan iki farklı blok halinde Kartal’ın silüetinde özel bir yer alıyor. 13 bin 500 metrekare arsa üzerinde konumlanan projenin, en dikkat çekici yanı ise %80’inin yeşil alandan oluşması…  Anadolu yakasındaki inşaat projeleri içerisinde en fazla yeşil alana sahip olan Royal Garden, 2.000 metrekareye yakın oturma alanı, içine motorlu araç alınmayan 11.500 m2 net peyzaj alanı ve 400 dairesiyle, “İstanbul’un en yeşil rezidansı” iddiasını da kanıtlamış oluyor....