28 / 03 / 2024

Kartal Sky Blue ne zaman teslim edilecek

Kartal Sky Blue ne zaman teslim edilecek

Emlak sektörüne taze kan getiren, 2013 yılında kurulan ama geçmişleri inşaat, sanayi ve ticaret olan üç girişimcinin kurucusu olduğu Royal Group’un özellikleriyle dikkat çeken projesi SKY BLUE’da satışlar devam ediyor.

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kılıç tarafından kuruldu.

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Gökhan Çelikkalp ve Hasan Kazdağlı ortaklığında kuruldu.

Sky House Emlak İnşaat Organizasyon Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky House Emlak İnşaat Organizasyon Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Yaman tarafından kuruldu. 

Fer Blue Endüstriyel Malzemeler İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fer Blue Endüstriyel Malzemeler İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Örnekel tarafından kuruldu...

Blue Sky İstanbul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sky İstanbul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  A.Fouad Elsayed Abdelrahım Eldawy tarafından kuruldu. 

Akdamar Sky Suit'in temeli atıldı!

Akdamar Sky Suit projesinin temeli atıldı. İstanbul Kartal'da yükselen proje lüks ve prestijin buluştuğu, şehrin konforunun, doğanın kalbinde yer alacak.   

Blue Sky Yapı Endüstri İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sky Yapı Endüstri İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Shımon Dadon ve Yaacov Shmuel ortaklığında kuruldu. 

Royal Group konut projeleriyle değerleniyor!

Royal Group rotasına hayallerin yön verdiği projelerle devam ediyor. Firma, Sky Blue İstanbul, Royal Marin Business Center ve Royal Garden Kartal projeleriyle İstanbul'a değer katıyor.

Helenium Sky Süite 2019'da teslim!

"Sky Süite" de Kartal'da yükseliyor. Kartal'da konut sektöründeki hareketlilik devam ediyor.

Helenium Sky Suites’te şimdi al Mart 2017’de öde dönemi!

İstanbul’da Helenium markası altında ezberleri bozan projeler geliştiren Başarır İnşaat, Kartal’da hayata geçirdiği Helenium Sky Suites projesine özel kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor.

Helenium Sky Suite Kartal'da 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Başarır İnşaat'ın yeni Helenium projesi Sky Suite Kartal'da daire fiyatları 239 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Selective Blue'da ön talepte yüzde 20 kar fırsatı!

Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue, ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci boyunca yüzde 20 kar fırsatı sunuyor. Projede fiyatlar 550 bin liradan başlıyor..

Selective Blue Kartal'da 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Selective Blue Kartal'da ön talep dönemine özel 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar yapılıyor. Selective Blue projesi Mayıs 2018'de tamamlanacak...

Kartal Sky Blue ne zaman teslim edilecek Haberi

Kartal Sky Blue ne zaman teslim edilecek

Emlak sektörüne taze kan getiren, 2013 yılında kurulan ama geçmişleri inşaat, sanayi ve ticaret olan üç girişimcinin kurucusu olduğu Royal Group’un özellikleriyle dikkat çeken projesi SKY BLUE’da satışlar devam ediyor. Projenin ayrıntılarını Yönetim Kurulu Royal Group’un ilk projesi Sky Blue İstanbul; dolayısıyla ilk gözdesi ve titizlikle her detayın düşünüldüğü bir projeden bahsediyoruz. SKY BLUE İstanbul özellikleri ve yapısıyla alışılagelmiş inşaat yapılarının arasından sıyrılıyor... Kentsel dönüşüm yasasının da tetiklemesiyle; yapılan konutların deprem gerçeğinden uzak bir şekilde inşa edilmesinden dolayı, iş hayatındaki yılların tecrübesini aynı inşaat ortaklığında buluşturan Royal Group’un hedefinin; “kalite ve dürüstlük ilkelerinden asla taviz vermeden gelecekteki nesillerin de güvendiği evler-yapılar kurmak ve geleceğe bırakmak” olduğunun altını çizen Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli: “Royal Group ortaklarının, yılların...