20 / 04 / 2024

kartal ticari projeler 2013

kartal ticari projeler 2013

Kartal ilçesi, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alan, batısında Maltepe, kuzeyinde Sancaktepe, doğusunda Pendik ilçeleriyle çevrili olan ve 2012 yılı nüfus verilerine göre 443.293 nüfusa sahip olan bir ilçedir...

Kartal Belediyesi, Ankara Caddesi'ndeki 3 katlı ticari üniteyi kiraya verecek!

İstanbul İli Kartal Belediye Başkanlığı, Kartal Ankara Caddesi'nde yer alan 3 katlı ticari üniteyi 250 bin TL bedelle kiraya verecek. 

Emlak Konut GYO'dan Kartal'a 611 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kartal'da 611 yeni konut inşa edecek. Proje Batıyakası adıyla yükselecek.

Yıldızlar İnşaat'tan Kartal'a 611 konut geliyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Yıldızlar İnşaat, İstanbul Kartal'da 611 yeni konut inşa edecek. Projede konutların yanı sıra 45 adet ticari alan da yer alacak.

Folkart'tan müthiş fırsat! Ticari alanlarda kira garantisi!

Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için yeni projeler üreten Folkart Yapı, kira garantili ofis ve ticari alanlarını satışa çıkardı.

Güngören'de 1565 konut ve 55 ticari ünitenin temeli atıldı!

Güngören Belediyesini ziyaret edip, ilçe genelinde gerçekleşen projeler hakkında bilgi alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Güngören 1565 Konut ve 55 Ticari Ünite'nin İlk Etap Temel Atma Töreni"ne katıldı.

Özgüven İnşaat'tan Özbekistan’a Corona Hastanesi projesi!

Türkiye’de ve yurtdışında ticari projeler hayata geçiren Özgüven, Covid ile mücadele etmek için dünyanın farklı noktalarında bulunan 4 binin üzerindeki çalışanıyla evden çalışmaya karar verdi.

KİPTAŞ Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor! Yeni proje!

KİPTAŞ, Kartal'da Kentsel Dönüşüm Projesi'ne başlıyor. 530 konut ve 30 ticari alandan meydana gelecek proje 163 milyon 496 bin 485 TL'ye mal olacak..

İVA Kartal projesi geliyor! Yeni proje!

İVA Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilecek. Konut ve ticari alanlardan meydana gelecek projenin ne zaman satışa çıkacağı henüz netleşmedi.

İstmarina Kartal mağaza listesi!

İstmarina Kartal mağaza listesi haberimizde yer alıyor. 200 ticari alanın bulunduğu İstmarina kapılarını yarın açacak.

Referans Kartal Kordonboyu ödeme kampanyası!

Referans Kartal Kordonboyu ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. 94 konut ve 11 ticari birimden oluşan proje Kiler GYO imzasını taşıyor. 

Moment İstanbul Kartal fiyat listesi!

İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olarak belirtilen Moment İstanbul 731 konut ve 12 ticari alandan meydana geliyor. İşte Moment İstanbul Kartal fiyat listesi...

Moment İstanbul Kartal'da yıl sonuna özel yüzde 15 indirim!

731 konut ve 12 ticari alandan meydana gelen Kartal'da hayata geçirilen Moment İstanbul projesinde yıl sonuna özel yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor.

AC Yapı'dan Kartal'a 100 milyon dolarlık yatırım!

AC Tapı tarafındna hayata geçirilen Moment İstanbul projesi İstanbul'un en hızlı gelişen bölgesi Kartal'ın merkezinde konumlandırılıyor.  Proje 731 bölüm ve 12 adet ticari üniteden oluşuyor.

kartal ticari projeler 2013 Haberi

kartal ticari projeler 2013


Kartal ilçesi; son yıllarda, yeni adalet sarayı, 2012 yılında faaliyete geçen Kadıköy-Kartal metro hattı ve planlanan kentsel dönüşüm projesi gibi yeni yatırımlarla büyük bir gelişim göstermiş ve yatırımcıların ilgisini çeken ve talep gösterdiği bir bölge olma özelliği kazanmıştır. Yapılan yatırımlar ilçenin çehresini ve alıcı profilini hızla değiştirmiş olup bölgeye talep de olumlu yönde değişmeye başlamıştır.


Kartal D-100 Karayolu aksında yer almakta olup, güneyde sahilyolu ve kuzeyde O-4 otoyolu ile çevrelenmiştir. Sabiha Gökçen Havalimanı’nın etkinliğinin artması Pendik ve Tuzla bölgelerine olduğu kadar Kartal bölgesine de ilginin artmasına sebep olmuştur. Kadıköy-Kartal Metro Hattı ve Marmaray Projesi ile Kartal kara, deniz ve demir yolu ulaşım çeşitliliğine sahip bir bölge durumuna gelmiştir.


Kartal geneli projelere bakıldığında D-100 Karayolu çevresinde yer alan parsellerin ağırlıklı ofis, home...