18 / 04 / 2024

Kartal Wings fiyat 2017

Kartal Wings fiyat 2017

Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştirilen Kartal Wings projesinde 2 yıla kadar firma tarafından taksitlendirme yapılırken, geriye kalan bakiye için banka kredisi oluşturuluyor. Faiz yükünü hafifleten bir ödeme planı ile ev sahibi olmak isteyenlere önemli bir avantaj sağlanıyor.

Avrupa Konutları Kartal nerede? Avrupa Konutları Kartal Esentepe fiyat listesi!

Avrupa Konutları Kartal nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Konutları Kartal Esentepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Referans Kartal Loca fiyat!

Referans Kartal Loca fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Referans Kartal Loca fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi fiyat!

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili detaylar...

DünyaŞehir Kartal fiyat!

Dünyaşehir Kartal projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Dünyaşehir Kartal projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

Kartal Wings’te fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projeleri arasında yer alan Kartal Wings’te dairelerin fiyatları 690 bin TL'den başlıyor. 

Kartal Wings’te 3+1'ler 677 bin TL’ye!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projelerinden biri olarak gösterilen Kartal Wings’te 3+1 daireler 677 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kartal Wings'te yüzde 20 indirim!

Kartal Wings'te yüzde 20 indirim imkanı ile 0 faizli “Fırsat Bu Fırsat“ kampanyası başlatıldı. Projede yüzde 20 indirimin yanı sıra 36 aylık ödeme planı için  yüzde 0 faiz, 60 aylık ödeme planı için yüzde 0,86 faiz avantajı sunuluyor.

Kartal Wings'te metrekare fiyatları 5 bin TL'den başlıyor!

Kartal‘ın iddialı projelerinden Kartal Wings, 8.500 metrekarelik yeşil alanı ile bölgede ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 5 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Arap Türk İş Adamları Derneği Kartal Wings'i ziyaret etti!

Arap Türk İş Adamları Derneği [ARTİAD] Başkanı Cemalettin Kerim ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal Wings‘i ziyaret ederek proje hakkında bilgi aldı. 

Kartal Wings‘te sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

Prava Kartal Evleri fiyat 2018!

Lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanan Prava Kartal'da 1+1 daireler 493 bin TL'den 443 bin TL'ye düşüyor...

Kartal Wings fiyat!

Umran Yapı & Amad Gayrimenkul Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Kartal Wings projesinde daire fiyatları 430 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Kartal Wings fiyat 2017 Haberi

Kartal Wings fiyat 2017

Kartal Wings, özgün mimarisi, konforlu ve geniş daireleri, merkezi konumu, ulaşım ağlarına yakınlığı, sosyal donatıları ve 8.500 metrekarelik peyzaj alanıyla aileler için ideal bir seçenek oluşturuyor. Güçlü bir finansal altyapıya sahip olan Amad Gayrimenkul ve inşaat sektörünün deneyimli firması Umran Yapı ortaklığı ile inşa edilen Kartal Wings’te yaşamak isteyenlere ve yatırımcılara farklı bir ödeme modeliyle kolaylık sağlanıyor.

Ödeme gücüne göre iki yıllık plan

Amad Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Oğuzhan Olaş, konut sahibi olmayı kolaylaştıran farklı bir ödeme planı hazırladıklarını kaydederek, kişilerin ödeme gücüne göre ödemeyi ikiye bölerek yarısını ilk 24 ayda taksitlendirip, geri kalan yarısını ise 24 ayın sonunda banka kredisine başvurarak kredi yükünü hafiflettiklerini belirtiyor. Projenin iki yıl içinde tamamlanacağını söyleyen Olaş, böylelikle firma bünyesinde yapılan 24 aylık taksitlendirmenin ardından...