16 / 04 / 2024

Kartal Wings lansmanı

Kartal Wings lansmanı

AMAD Gayrimenkul ve Umran Yapı tarafından 200 milyon TL'ye hayata geçecek Kartal Wings projesi 3 Mayıs Çarşamba Shangri La Hotel’de saat 09:30’da basına tanıtılacak.

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışta! Kartal'a sismik izolatörlü yeni konutlar geliyor!

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışa sunuldu. Karagülle İnşaat imzasıyla yükselen projede konut teslimleri Ağustos 2024'te yapılacak. İşte ayrıntılar...

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

Kartal Wings’te fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projeleri arasında yer alan Kartal Wings’te dairelerin fiyatları 690 bin TL'den başlıyor. 

Kartal Wings’te 3+1'ler 677 bin TL’ye!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projelerinden biri olarak gösterilen Kartal Wings’te 3+1 daireler 677 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kartal Wings'te yüzde 20 indirim!

Kartal Wings'te yüzde 20 indirim imkanı ile 0 faizli “Fırsat Bu Fırsat“ kampanyası başlatıldı. Projede yüzde 20 indirimin yanı sıra 36 aylık ödeme planı için  yüzde 0 faiz, 60 aylık ödeme planı için yüzde 0,86 faiz avantajı sunuluyor.

Kartal Yakapark'ın lansmanı yapıldı!

YG İnşaat tarafından Kartal’da inşa edilen Yakapark projesi yatırımcıların beğenisine sunuldu. Çevre dostu bir proje olarak inşa edilen Yakapark'ta dairelerin metrekare fiyatı 3 bin 800 liradan başlangıç gösteriyor. 

Heran İstanbul'un lansmanı yapıldı! 269 bin TL'ye!

Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı Kartal’da hayata geçirilen “Heran İstanbul” projesi lansman döneminde özel 269 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Prava Kartal lansman fiyatları!

Prava Kartal lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. İtibar İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen projede lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. 

Kartal Wings'te metrekare fiyatları 5 bin TL'den başlıyor!

Kartal‘ın iddialı projelerinden Kartal Wings, 8.500 metrekarelik yeşil alanı ile bölgede ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 5 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Arap Türk İş Adamları Derneği Kartal Wings'i ziyaret etti!

Arap Türk İş Adamları Derneği [ARTİAD] Başkanı Cemalettin Kerim ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal Wings‘i ziyaret ederek proje hakkında bilgi aldı. 

Kartal Wings‘te sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

Yücel Park Kartal lokasyon!

Lansman dönemine kadar yüzde 10 fiyat avantajı sağlanan Kartal Yücel Park projesinde fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor..

Kartal Wings fiyat!

Umran Yapı & Amad Gayrimenkul Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Kartal Wings projesinde daire fiyatları 430 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Kartal Wings lansmanı Haberi

Kartal Wings lansmanı

Maddi varlığı 250 milyon dolara dayanan, yatırımcı desteği ile 1 milyar dolar büyüklüğünde proje üretebilecek finansal güce sahip olan Suudi Arabistan kökenli AMAD Gayrimenkul, inşaat sektörünün deneyimli firması Umran Yapı işbirliği ile, gayrimenkulde büyük bir ortaklığın ilk adımı olarak Kartal Wings projesini hayata geçiyor.

AMAD Gayrimenkul, Türkiye’de büyük projeleri gerçekleştirmenin yanı sıra Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik firmalarının Ortadoğu’daki büyük projelerde yer alması için de yoğun çalışmalar yürütüyor.

AMAD Gayrimenkul – Umran Yapı ortaklığının proje değeri 200 milyon TL olan ilk projesi Kartal Wings’in, 3 Mayıs Çarşamba Shangri La Hotel’de saat 09:30’da başlayacak




Web: