25 / 04 / 2024

Kartal yabancının yeni adresi

Kartal yabancının yeni adresi

AC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun, Kartal’ın beyaz yakalı çalışanların ve yabancı yatırımcıların gözdesi olan yerler arasında olduğunu söyledi.

Konut yatırımcısının yeni limanı KKTC!

Yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu. Kıbrıs'a en çok yatırımı İsrailliler yapıyor.

Sivil Savunma Müdürlüğü’nün yeni binasında son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, AKUT Başkanı Nasuh Mahruki ile birlikte Sivil Savunma Müdürlüğü’nün yeni binası olacak olan alanda incelemeler yaptı.

İşte Apple’ın yeni kampüsü Apple Park!

Sabah Gazetesi yazarlarından Timur SIRT, uçan daireye benzeyen tasarımı ve dünyanın en büyük güneş panelleriyle Apple’ın yeni kampüsü Apple Park'ı anlattı.

Apple’ın yeni merkezi 5 milyar dolara inşa edildi!

Apple’ın yeni merkezi, ABD’nin California eyaletine bağlı olan Cupertino'da inşa edildi. Yeni merkezin maliyeti 5 milyar dolar olarak açıklandı.

Samsun'da 13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı!

Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Genç, ''13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı'' şeklinde konuştu.

FU Gayrimenkul ‘FU Mobil’ uygulamasının yeni sürümünü kullanıma açtı!

Banka ve kurumlara sağladığı ipotek tesisi hizmetiyle sektörünün zirvesinde yer alan FU Gayrimenkul, FU Mobil uygulamasının yeni sürümünü kullanıma açtı.

Risk almayın yeni konut alın!

İZEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, konut satın almak ya da kiralamak isteyen vatandaşları uyardı. Akgün, vatandaşların yeni konut almaları gerektiğini ifade etti.

Kilis yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Kilis'teki Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne, mevcut alanın 17 katından fazla yatırımcı talebi geldi.

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi!

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi sloganıyla basına tanıtılıyor. Ankara Çukurambar'a bağlı Mevlana Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Kale Ofis projesi 123 ofisten meydana geliyor.

Çorum Osmancık'ın yeni imar planları askıya çıktı!

Çorum Osmancık'ın yeni imar planı Osmancık Belediye Meclisi tarafından onaylanarak ilan panosunda yayınlandı.

Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak!

Yaklaşık 102 dönüm arazide 43 dönüm üzerine inşa edilen Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak.

Emlak piyasasına yabancının ilgisi büyük!

Türkiye emlak piyasasına yabancının ilgisi tekrar artmaya başladı. Yabancılar sadece ev almıyor, arkasından da çok önemli harcamalar yapıyorlar.

Kuveyt Havalimanı'nın yeni binasının temeli atıldı!

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminal binasının temeli atıldı. Tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el-Sabah'ın katılımıyla yapıldı.

Kartal yabancının yeni adresi Haberi

Kartal yabancının yeni adresi

Türkiye’nin lokomotif sektörü gayrimenkule, farklı sektörlerden gelen işadamlarının ilgisi devam ediyor. Sanayici bir aileden gelen ve konut sektöründe yeni projeler üreten AC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun, Kartal’ın beyaz yakalı çalışanların ve yabancı yatırımcıların gözdesi olan yerler arasında olduğunu söyledi. Gayrimenkul sektörünün 15-20 yıl daha Türk ekonomisi için son derece önemli bir sektör olacağını kaydeden Coşkun, Kartal Soğanlık’ta Moment projesini hayata geçirdiklerini bölgenin gelişimine paralel kendilerinin de bu bölgeye yoğunlaşmak istediklerini söyledi.


KONUTLARA İLGİ 


Coşkun “İstanbul’un önemli bir merkezi olan Kartal, beyaz yakalıların çok önemsediği bir lokasyon olmaya başladı. Doktor, pilot, yöneticiler ve yabancı yatırımcıların bölgeye ilgi göstermesini konutlarımıza olan ilgiden anlıyoruz” dedi.


2017’DE TESLİM


1+1’den 5+1’e kadar farklı daire tiplerinin yer aldığı ve 100 milyon dolarlık yatırımla  Moment İstanbul projesini  hayata...