20 / 04 / 2024

kartal yeni konut projeleri

kartal yeni konut projeleri

Kartal'ın son 5 yılda yüzde 100'ü aşkın değer kazandığını ifade eden Amad Gayrimenkul Türkiye Müdürü Olaş, kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesinden bu yana markalı konut projelerinin bölgeyi hızla geliştirdiğini ifade etti.

Royal Group'tan Kartal'a 5 yeni proje!

Royal Group, Kartal’da 550 milyon değerinde 5 yeni projenin inşasına başlamaya hazırlanıyor. Üç yıl içinde 2 bin konuta imza atacaklarını söyleyen Royal Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli, beş yıl içinde 1 milyar TL'lik yatırım hedefliyor.

İşte Kartal'ın 17 markalı konut projesi!

Kartal'da sanayi alanları ve eski siteler yerini bir bir markalı, sosyal donatı alanları fazla projelere bırakıyor. Metro ve Adalet Sarayı'nın hizmete girmesiyle sanayi alanları ve eski siteler yerini markalı konut ve ofis projelerine bırakıyor.

AND Gayrimenkul Pastel Kartal teslim tarihi!

AND Gayrimenkul Pastel Kartal projesinde fiyatlar 295 bin liradan başlayarak değişiyor. AND Pastel Kartal projesinde 1.200 daire, ofis ve mağaza alanları bulunuyor...

Tual Adalar Yakacık ödeme şartları!

Tual Adalar Yakacık projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 400 lira olarak belirlendi. Dağ Mühendislik projesi Tual Adalar Yakacık'ta 471 daire yer alıyor...

AND Gayrimenkul Pastel Evleri satılık!

AND Gayrimenkul Pastel Evleri satılık ev fiyatları 295 bin liradan başlıyor. AND Pastel Kartal projesinde yüzde 5 peşinat ödemesi yaparak, ev sahibi olunuyor...

Metin Okyay Ertaş: Kartal'ı yeniden inşa etmeye talibiz!

Bay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş, "Kartal'ı yeniden inşa etmeye talibiz. Hâlihazırda inşaatı ve satışı devam eden Gökdeniz Kartal projemiz, bölge halkına iyi bir referans oldu" dedi.

Kartal yeni projeler!

Son bir kaç yıldır durdurulamaz bir büyüme sürecine giren Kartal, adeta inşaat yatırımcılarının akınına uğradı. Bölgede şu anda satışta olan bir çok markalı proje bulunuyor. Bir çoğu da yolda... İşte Kartal yeni projeler...

Çukurova Tower Kartal'da hayata geçiyor! 130 bin TL’ye!

Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçen Çukurova Tower projesi İstanbul Kartal’da yükselecek. Ekim 2014’te tamamlanacak projede daire fiyatları 130 bin liradan başlangıç gösteriyor

Kartal Safi Espadon'da 229 bin TL'ye! 120 ay vade ile!

Safi Gayrimenkul tarafından Anadolu Yakası'nın gözde yerleşim yerlerinden Kartal'da hayata geçirilen Espadon Evleri projeside yüzde 25 peşinatla konut sahibi olmak mümkün...

Kartal Çukurova Tower ulaşımı! 130 bin TL'ye!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal'da hayata geçirilen Çukurovatower projesinde 130 bin liradan başlayan fiyatlar konut alıcılarına sunuluyor..

Çukurova Tower projesi 4 Eylül’de görücüye çıkıyor!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçen Çukurova Tower projesinin tanıtımı 4 Eylül 2012 Salı günü gerçekleşecek

Fer Yapı Kartal projesi Eylül'de satışa çıkıyor!

Fer Yapı'nın merakla beklenen Kartal projesi önümüzdeki Eylül ayında düzenlenecek lansman sonrasında satışa çıkacak

Kartal Çukurova Tower teslim tarihi!

Şu an ön talep sürecinde olan Kartal Çukurova Tower projesinin temeli atıldı. Projede resmi satışları önümüzdeki Eylül ayında başlayacak

Çukurova Tower'da metrekaresi 2 bin 800 TL'ye! Ön satışta!

Çukurova Gayrimenkul'ün yeni projesi Çukurova Tower, Kartal'da yükseliyor. Ön talep sürecinin başladığı projede 238 adet daire yer alıyor

VN Kartal projesiyle 884 yeni konut geliyor!

VN Kartal projesiyle 884 yeni konut geliyor. Neva Prestij Yapı imzasıyla hayata geçirilecek olan VN Kartal projesi 664 milyon 518 bin 430 TL'ye mal olacak.

Kartal yeni konut projeleri ile 5 yılda yüzde 100 değerlendi!

Kartal'ın son 5 yılda yüzde 100'ü aşkın değer kazandığını ifade eden Amad Gayrimenkul Türkiye Müdürü Olaş, kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesinden bu yana markalı konut projelerinin bölgeyi hızla geliştirdiğini ifade etti.

Ceylan İnşaat'tan 3 bin 500 yeni konut!

Zer Kartal projesini geçtiğimiz günlerde tanıtan Ceylan İnşaat, 2017-2020 yılları arasında 3 bin 500 yeni konut inşa edecek.

Eylülde yeni konut fiyatları artış yaşandı!

"Reidin–Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut fiyatları Eylül'de artış gösterdi!

"REIDIN-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1.30 arttı.

Kahramanmaraş'ta 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi.

Kahramanmaraş'a 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi. Bölgede TOKİ ile belediyenin çalışmalara başladığını kaydeden Erkoç, "Bu mahallelerimizde çalışmalar devam ediyor." dedi.

ABD'de yeni konut inşaatları yüzde 6,5 arttı!

ABD'de yeni konut inşaatları eylülde 1.21 milyon ile 3 ay sonra ilk kez artış gösterdi. ABD'de konut başlangıç rakamları beklentilerin üzerinde artış kaydetti.

Yeni konut fiyatları Eylül'de arttı!

"Reidin-Gayrimenkııl ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut fiyatları Eylül'de yüzde 1,30 yükseldi!

Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut Fiyat Endeksi Eylül'de yüzde 1,30 yükseldi!

"Reidin–Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut fiyatları Eylül 'de yüzde 1.30 arttı!

Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut fiyatları Eylül'de arttı!

"Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

kartal yeni konut projeleri Haberi

kartal yeni konut projeleri

Amad Gayrimenkul Türkiye Müdürü Oğuzhan Olaş, Kartal'ın son 5 yılda yüzde 100'ü aşkın değer kazandığını söyledi. Kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesinden sonra daha da değerlenen Kartal'a son 4 yılda 20 milyar dolar yatırım yapıldığını ifade eden Olaş, bölgedeki markalı konut projelerinin yaşam kalitesini yükselttiğini, ilçenin değer kazanmaya devam edeceğini vurguladı.    


4 yılda 20 milyar dolar yatırım

Oğuzhan Olaş, Kartal'ın son 3 yılda en çok değer kazanan ilçeler arasında olduğunu söyledi. Olaş konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı; "İstanbul Anadolu Adalet Sarayı gibi kamu yatırımları, Kartal-Kadıköy metrosu gibi ulaşım projeleri ve kentsel dönüşüm etkisiyle gayrimenkulde son 3 yılda en fazla değer artışı görülen ilçeler arasında Kartal‘ı görüyoruz. Başarılı kentsel dönüşüm planlaması ve markalı konut projeleriyle Kartal, son yıllarda konut sahibi...