20 / 04 / 2024

kartal yol projeleri

kartal yol projeleri

Kartal Meydanı'nda 20 kavşak ve yolun toplu açılış töreni yapıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, " Biz size sevdalıyız, bizim size aşkımız var. Bunların hayallerinin bile ulaşamayacağı yere bizim metro hatlarımız ulaşıyor " dedi...

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek. Söz konusu proje için yüzde 61 uzlaşı oranına ulaşılırken, sözleşmeler de imzalanmaya başladı.

Aykar Yol Altyapı Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykar Yol Altyapı Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayyıldız tarafından kuruldu.

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Arsalan İpek Yol Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsalan İpek Yol Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Arsalan tarafından kuruldu.

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Kartal Wings’te fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projeleri arasında yer alan Kartal Wings’te dairelerin fiyatları 690 bin TL'den başlıyor. 

Kartal'daki metruk binalar yıkılıyor!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel tarafından Kartal’da tehlikeye yol açan metruk binaların yıkımı gerçekleşecek.

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

ÜSY Lojistik İnşaat Hafriyat Asfalt Yol Yapımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÜSY Lojistik İnşaat Hafriyat Asfalt Yol Yapımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yıldırım tarafından kuruldu.

Yol projeleri ve kaçak villalar arazi fiyatlarını uçurdu!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, boş tarım arazilerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Demir, İstanbul'un köylerindeki boş alanlarda fiyatların uçtuğunu kaydetti.

Kartal Yakacık 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda!

Kartal Yakacık 9035 ada, 5, 6, 7, 8 parseller, 12015 ada, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 parseller, 12016 ada, 2, 3, 4, 5 parseller ve 12029 ada, 8, 9, 10, 11, 12, 13 parseller ile söz konusu adalar arası yol alanı kapsayan alana ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda...

kartal yol projeleri Haberi

kartal yol projeleri

Başbakan Erdoğan, Kartal Meydanı'nda 20 kavşak ve yolun toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve ekibine, İstanbul trafiğini daha da rahatlatacak bu önemli yapıları inşa ettiği için teşekkür etti. 


Bugün bu toplu açılış töreniyle İstanbul genelinde 154 trilyon lira tutarında 20 adet yol ve kavşağı resmen hizmete açtıklarını ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:


"Bağcılar'dan Bahçelievler'e, Beşiktaş'tan Kartal'a, Maltepe'den Sancaktepe'ye, Ümraniye'den Üsküdar'a kadar İstanbul'un 15 ilçesinde hem araçların hem yayaların kullanacağı çok önemli ulaşım altyapılarını sizlerle buluşturuyoruz. Bugün açtığımız bu 20 yeni kavşak ve ayrıca yollar, İstanbul'da 2004'ten bugüne kadar açtığımız kavşak ve yol sayısı az önce değerli belediye başkanımın da ifade ettiği gibi 286'ya ulaşıyor."


Başbakan Erdoğan, "10 yılda tüm bu yol ve kavşakların toplam bedeli ne,...