28 / 03 / 2024

Kartalda metrekare fiyatları ne kadar

Kartalda metrekare fiyatları ne kadar

Kartal, kentsel dönüşüm ve Kadıköy-Kartal Metro hattının itici gücüyle fiyatları son 3 yılda yüzde 250 primlendi. Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş, şu anda 3500-4500 TL aralığındaki metrekare fiyatlarının hareketlendireceğini söyledi.

Arsa ve arazi fiyatları en çok bu 5 ilde arttı! İşte metrekare metrekare son dakika fiyatları!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen arsa ve arazi piyasasını mercek altına alan Endeksa verilerine göre; beş büyük şehir arasında arazi ve arsa birim metrekare fiyatları en yüksek olan il İstanbul oldu. İşte 5 büyük ilde son dakika arsa ve arazi fiyatları...

O ilin konutta gözde ilçeleri tek tek açıklandı! Metrekare fiyatları 7 bin TL'den başlıyor! 

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Lisanslı Değerleme Uzmanı İbrahim Ceylan, Erzurum konut sektörü ile iligli değerlendirmelerde bulundu. Erzurum'un en çok tercih edilen bölgeleri ve konut metrekare fiyatları tek tek açıklandı. 

75 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 16 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin fiyatları metrekareden metrekareye değişiklik göstermektedir. İşte bu konuda merak edilen metrekare fiyatları!

70 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 28 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin fiyatları metrekareye göre değişiklik göstermektedir. İşte prefabrik evlerin özellikleri ve metrekare fiyatları!

80 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler metrekare metrekare fiyatları şu sıralarda en çok araştırılan konular arasındadır. İşte en çok merak edilen prefabrik metrekareleri ve onların fiyat aralıkları!

Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde metrekare fiyatları!

Son dönemdeki konut projeleri atağıyla dikkat çeken Silivri ilçesi, 35 mahalleden oluşuyor. Peki Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde kalem kalem metrekare fiyatları...

Konut fiyatlarında rekor artış! Metrekare fiyatları ikiye katlandı!

BETAM ve Sahibinden.com'un hazırlamış olduğu rapora göre konut fiyatlarında rekor artış yaşandı. Türkiye genelinde ortalama satılık konut metrekare cari fiyatı yüzde 119,3 artış kaydetti ve 7 bin 965 TL olarak açıklandı.

Sanayi tesislerinde metrekare fiyatları uçuşa geçti!

Yatırım iştahı artan sanayici OSB'lerde yer bulamayınca mevcut sanayi tesislerinde fiyatlar uçuşa geçti. Türkiye'de sanayi binalarının metrekare başına ortalama birim fiyatları yüzde 27, birim kiraları da yüzde 31 yükseldi. Bazı OSB'lerde fiyatların yüzde 100'ü geçtiğine dikkat çekildi.

Başakşehir’de markalı konutların metrekare fiyatları 9 bin TL'ye çıktı!

Hayata geçirilen yatırımlarla dikkat çeken Başakşehir’de metrekare fiyatları 7 bin TL ile 9 bin TL arasında değişiyor.

Prefabrik ev metrekare fiyatları 2021!

Koronavirüs salgını ile beraber kalabalık şehirlerden kaçmak isteyen vatandaşlar prefabrik ev kiralamaya ve satın almaya başladı. Peki, prefabrik ev metrekare fiyatları ne kadar? İşte prefabrik ev metrekare fiyatları 2021...

Konut satış ve metrekare fiyatları en çok hangi illerde arttı?

TÜİK rakamlarına göre Mart'ta Türkiye genelinde 111 bin 241 adet konut satıldı. Bu rakam ile konut satışları Şubat'a göre yüzde 37,0, 2020'nin Mart ayına göre ise yüzde 2,4 artış gösterdi. Peki konut satış ve metrekare fiyatları en çok hangi illerde arttı? İşte detaylar...

Ankara’da kiralık metrekare fiyatları düştü, piyasa canlandı!

BETAM ve sahibindencom ortaklığında hazırlanan Konut Piyasası Görünümü raporuna göre Ankara’da kiralık metrekare fiyatları düştü, piyasa hareketlendi.

Rusya'da ticari gayrimenkullerin metrekare fiyatları ne kadar?

Rusya’da yeni yılda da ticari emlak sektöründe daralma devam ediyor. Watcom Group şirketi, Rusya'daki ticari gayrimenkullerin metrekare fiyatlarını açıkladı...

Kartalda metrekare fiyatları ne kadar Haberi

Kartalda metrekare fiyatları ne kadar

Kentsel dönüşüm projeleri, adliyenin hayata geçmesi ve Kadıköy-Kartal Metro hattının itici gücüyle fiyatları son 3 yılda yüzde 250 primlenen Kartal’ın gayrimenkul pazarı, 2016 yılında yeni bir yükseliş ivmesine sahne olacak. Fera Grup Yönetim Kurulu üyesi Emrullah Yedikardeş, bu yıl hayata geçecek Kartal- Kaynarca Metro hattının, şu anda 3500-4500 TL aralığındaki metrekare fiyatlarını yeniden hareketlendireceğini söyledi. Değerli yatırım peşinde olan yatırımcılara uyarıda bulunan Emrullah Yedikardeş, “Teslimi yaklaşan projeler iki kat avantajlı. Çünkü bu projeler nitelikli bir yaşam avantajı sunarken, bir yandan da yatırımcıların prim potansiyeline daha hızlı erişmesini sağlayacak” dedi.


Uzayan Metro Hatları Kartal’da Yaşayanlara Nefes Aldırıyor

Bölgede Fera Life Kartal projesini bu yıl teslim etmeyi planlayan Fera Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş, uzayan metro hatlarının Kartal’da yaşayanlara nefes aldırdığını söyledi....