18 / 04 / 2024

Kartall Mesa ödeme seçenekleri

Kartall Mesa ödeme seçenekleri

Kartall Mesa'da kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Mesa Mesken imzası ile hayata geçiriliyor.

Kartall Mesa Konutları ulaşım!

Kartall Mesa Konutları ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Mesa Mesken imzası ile hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Kartall Mesa satılık daire!

Kartall Mesa satılık daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede daire alanları 38 - 120 metrekare arasında değişiyor.

Kartall Mesa ile eviniz de hazır, manzarası da!

Kartall Mesa projesinde banka kredisi ile ödeme yapılıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Tema İstanbul 2’de son konutlar! Vade farksız ödeme fırsatıyla hemen teslim!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı’nda inşa edilen Tema İstanbul 2’de son konutların satış süreci devam ediyor. 2 bin 280 konut ve 70 villanın yer aldığı Tema İstanbul 2’de vade farksız ödeme fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor...

Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı! 

Şehir ve doğayı bir arada sunan Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı. Mesa Çubuklu 28'de daire sahibi olmak isteyenlere, şimdi taşınıp yarısını 1 yıl sonra ödeme imkanı sunuluyor...

Mesa Koz'da ofisler satışa çıktı!

Mesa Koz'un yüksek standartlı ofisleri satışa çıktı. Mesa Mesken Genel Müdürü Zafer Ak, Mesa Koz'da ofis sahibi olmak isteyenlere 50 ay vade farksız ödeme avantajı sunduklarını belirtti...

MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışta!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda yaşam kalitesini zirveye çıkaran MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışa çıkarıldı.

Mesa Cadde'den yeni kampanya!

Maltepe’deki Mesa Cadde’den ev almak isteyenlere 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme imkanı sunuluyor….

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.99 faizle cazip ödeme fırsatı!

İstanbul Maltepe’de yer alan MESA Cadde, şehrin birçok merkezi noktasına yakın konumu ve yaşam seçenekleri ile yüzde 0,99 faizi ve 180 ay taksit imkanları ile sahiplerini bekliyor…

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme fırsatı!

İstanbul Maltepe’de yer alan MESA Cadde, konumu ve konforlu yaşam seçenekleri ile yüzde 0.79 düşük faizi ve 180 ay taksit imkanlarıyla sahiplerini bekliyor…

Mesa Bodrum Demirbükü güncel fiyatlar!

Mesa Bodrum Demirbükü'nde en özel koylarından birinde yer alan bu çok özel proje 3 milyon 750 bin TL den başlayan fiyatlarla 36 aya kadar şirket bünyesinde vade farksız ödeme imkanı sunuyor...

MESA projelerinde yüzde 15 peşinatla teslime kadar ödene yok!

MESA, eşsiz adalar manzarası ve tertemiz orman havasıyla MESA GÖKADA ve doğal gölün hemen yanı başında yer alan, orman manzaralı MESA Orman projelerine sadece yüzde 15 peşinatla teslime kadar ödeme yapmadan sahip olma fırsatı sağlıyor.

Tema İstanbul ödeme bilgisi! 

Tema İstanbul ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Son 50 dairenin satışta olduğu projede tapular hemen teslim ediliyor. Tema İstanbul projesi, Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur imzasını taşıyor.

Mesa Koz ödeme seçenekleri!   

Mesa Koz ödeme seçenekleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Mesa Mesken A.Ş. tarafından hayata geçirilen Mesa Koz projesinde  280 daire bulunuyor.

Mesa Koz’da avantajlı ödeme fırsatı!

Mesa Koz projesine lansman sonrasında cazip ödeme fırsatları sunuluyor. Projede hafta sonuna özel 18 Mart Pazar günü 13.00 -17.00 saatleri arasında satış ofisinde gerçekleştirildi. 

Kozyatağı Koz Mesa ödeme şekli!

İstanbul Anadolu yakası Kozyatağı'nda yükselen Koz Mesa projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje toplamda 280 daireden meydana geliyor.

Kartall Mesa ödeme seçenekleri Haberi

Kartall Mesa ödeme seçenekleri

Anahtar teslimleri hemen gerçekleşen Kartall Mesa Residence 32 katlı tek bloktan oluşuyor. Proje 10 bin 100 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Kartall Mesa'da kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sağlanıyor. Aylık taksitlerin 1.750 TL'den başladığı projede tamamı peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. 


Mesa Mesken imzası taşıyan Kartall Mesa Konutları spor alanları, fitness center, dinlenme alanları, hobi odası, kapalı otopark, yüzme havuzu, oyun alanları gibi sosyal imkanlara sahip.


Kartall Mesa Rezidans'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen daireler yer alıyor. Projede konutların büyüklükleri 38 ile 120 metrekare arasında değişiyor. 


Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, Kadıköy - Kartal Metrosu'nun yanıbaşında olan Kartall Mesa Evleri'nde 2+1'ler 357 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. 


Kartall Mesa...