29 / 03 / 2024

kartallar Teona Ümitköy satılık

kartallar Teona Ümitköy satılık

Konut teslimleri 24 ay sonra yapılacak olan Ankara Teona Ümitköy projesi 33 katlı 4 blok halinde hayata geçiriliyor. Proje Ankara Ümitköy bölgesinde inşa ediliyor.

Kartallar İnşaat Teona Ümitköy!

Teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanan Kartallar İnşaat Teona Ümitköy projesi 570 adet konuttan meydana geliyor. Proje 197 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Kiralara özel okul dopingi!

Ankara'nın Ümitköy, Çayyolu ve Yaşamkent’te kira fiyatları son günlerde kira ücretleri bir hayli arttı. İlçe sakinleri bu duruma bölgedeki özel okulların neden olduğunu dile getiriyor. 

Kartallar Yönetim Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kartallar Yönetim Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rümeysa Kartal tarafından kuruldu.

Kartallar Proje Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartallar Proje Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülden Kartal tarafından kuruldu. 

Bu mahallelerde yaşayanlar dikkat!  

Köy tüzel kişiliği kaldırılarak mahalleye dönüştürülen İstanbul Zekeriyaköy, Demirciköy, Uskumruköy, Kilyos, Ankara Ümitköy, Alacaatlı gibi yerlerin emlak vergisi muafiyeti kaldırıldı. 

Vantage Ümitköy iletişim bilgileri!

Kalenderler İnşaat tarafından hayata geçirilen Vantage Ümitköy projesi ACE Mimarlık tarafından tasarlandı. Proje de 73 adet lüks konuta yer veriliyor...

Vantage Ümitköy Evleri fiyatları!

Vantage Ümitköy Evleri fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor. Projenin mimari tasarımı ACE Mimarlık'a ait...

Vantage Ümitköy Konutları fiyat listesi!

20 bin 899 metrekarelik arsa alanına sahip Vantage Ümitköy projesi Ankara Ümitköy'de yükseliyor. Vantage Ümitköy Konutları fiyat listesi 3 milyon TL'den başlıyor...

Vantage Ümitköy güncel fiyat!

Vantage Ümitköy güncel fiyat listesi 3 milyon TL'den başlıyor.

Vantage Ümitköy fiyatları!

Nakit ve kredili olarak ödemelerin gerçekleştiği Vantage Ümitköy projesi Kalenderler İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Vantage Ümitköy fiyatları...

Vantage Ümitköy güncel fiyat listesi!

Vantage Ümitköy güncel fiyat listesi 3 milyon TL'den başlıyor. 7+1 şeklinde daire tiplerinin yer aldığı projede teslimlerin 2018 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor. 

Vantage Ümitköy, Ankara'da yepyeni trendin öncüsü!

Kalenderler A.Ş. kurucu ortağı Bayram Kalender ile sektöre ve son projeleri Vantage Ümitköy’e dair soruları yanıtladı.

Vantage Ümitköy ile Ankara 'megaplus daire'yi ilk kez tanıdı!

Ankara'da hayata geçirilen Vantage Ümitköy projesi 2018 yılında teslim edilecek. Vantage Ümitköy’ün kaliteyi baştan anlamlandırdığı özel dairelerine megaplus demesinin en önemli sebepleri arasında projedeki dairelerin 7+1 olması.

Teona Ümitköy'de 50 ay sıfır faiz fırsatı!

Teona Ümitköy Konutları 29 katlı tek blok ve 35 katlı üç blok olarak yükseliyor. Projedeki ödeme kampanyasına göre yüzde 50 peşinat verildiğinde 50 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

kartallar Teona Ümitköy satılık Haberi

kartallar Teona Ümitköy satılık

Ankara Teona Ümitköy projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan dairelerden oluşuyor. Proje Kartallar İnşaat imzası ile yükseliyor.


Ön satışları devam eden Teona Ümitköy Konutları'nda 1 oda 1 salon evler 296 bin TL, 2 oda 1 salon evler ise 328 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Teona Ümitköy güncel fiyat listesi için TIKLAYIN


Mart ayı sonunda satışları başlayacak olan Ankara Teona Ümitköy projesi 197 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Projenin sosyal donatı alanları resepsiyon, kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu ve otoparktan meydana geliyor. 


Teona Ümitköy Evleri'nin 17 bin metrekaresi park alanından oluşacak. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabildiği gibi firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından da yararlanılabiliyor.


Ankara Teona Ümitköy projesi iletişim

Telefon: 0 (312)...