29 / 03 / 2024

Kartepe Belediyesi emlak vergi yapılandırması

Kartepe Belediyesi emlak vergi yapılandırması

Kartepe Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, ilçedeki vatandaşların emlak vergilerinde yapılandırmaya gidebileceğinin müjdesini verdi.

Bodrum Belediyesi Emlak Vergisi için toplantı düzenledi!

Bodrum Belediyesi, belediyenin toplantı salonunda ‘Emlak Vergisi Bilgilendirme Sunumu’ gerçekleştirdi.  

Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021!

Milyonlarca kişi her yıl iki taksit şeklinde emlak vergisi ödüyor. Peki Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021 işlemleri nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler....

Beyoğlu Belediyesi'ne emlak vergisi tepkisi!

Beyoğlu Belediyesi emlak vergisine yüzde 45 zam yapmak istiyor. İlçe sakinleri ise bu zammı onaylamıyor. 

Kartepe Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

30 Kasım 2020'de sona erecek olan Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam vergilerinin ikinci taksitlerini vatandaşların rahatlıkla ödeme yapabilmesi amacıyla 28-29 Kasım günlerinde Kartepe Belediyesi vezneleri açık olacak. 

Kartepe Belediyesi'nin gündeminde imar var!

Kartepe Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediyesi, emlak vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerine 1. taksit son ödeme tarihinin 1 Haziran 2020 olduğunu hatırlattı.

İskele Belediyesi emlak vergisi ödeme tarihini uzattı!

Kıbrıs İskele Belediyesi, koronavirüs salgını sebebiyle bir takım düzenlemeler yaptı. Düzenlemeler kapsamında emlak vergisinin 1. taksit ödemeleri için son günü 31 Mayıs'a kadar uzattı...

Esenler Belediyesi emlak vergisi borçlularını ilanla duyurdu!

Esenler Belediyesi, 2014 Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi'ni ödemeyen vatandaşları gazeteye verdiği ilanla duyurdu. İlanda 2 bin kişiye yakın isim yer aldı.

Kartepe Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kartepe Belediye Başkanlığı, Uzunbey Mahallesi'nde bulunan arsayı 7 milyon 276 bin 222 TL'ye satıyor. Arsanın ihalesi 28 Şubat 2019 günü saat 10:00'da gerçekleşecek. 

Kartepe Belediyesi'nden 6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Kartepe Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 6 milyon 63 bin 518 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Kocaeli Kartepe Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kocaeli Kartepe Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. 11 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandığı toplantıda Eşme Mahallesi uygulama imar planı değişikliği İmar Komisyonu’na havale edildi.

Kartepe'de 6.9 milyon TL'ye satılık sanayi arsası!

Kartepe Belediyesi tarafından Uzunbey Mahallesi'ndeki sanayi imarlı arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 3 Ocak'ta gerçekleşecek..

Kartepe Belediyesi emlak vergi yapılandırması Haberi

Kartepe Belediyesi emlak vergi yapılandırması

Kartepe Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri, Resmi Gazete’de yayınlanan 7020 Sayılı; Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun’un yürürlüğe girdiğini yeniden hatırlattı. Birim yetkilileri, bu ay sonuna kadar emlak vergilerinde yeniden yapılandırmaya gidilebileceği hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.


36 AYA KADAR TAKSİT

Konuya ilişkin Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “7020 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun yürürlüğe girdi. Bu kanun; bina, arsa, arazi, çevre ve temizlik, ilan ve reklam vergilerini kapsamakta olup, 2016 yılında yapılandırmadan faydalanamayan vatandaşlar da bu kanun kapsamında geçmiş borçlarını yapılandırabilir ve bütçelerine göre en az 6, en fazla 36 aya kadar taksitli ödeme planı belirleyebilirler. 7020 Sayılı Kanun 31 Mart 2017 tarihi itibariyle kesinleşmiş borçları kapsamaktadır. Yürürlüğe giren bu kanun 30 Haziran 2017 tarihinde sona ereceğinden dolayı, kanundan faydalanmak...