19 / 04 / 2024

Kartepe Belediyesi gayrimenkul satışı

Kartepe Belediyesi gayrimenkul satışı

Kartepe Belediye Başkanlığı; Uzunbey Mahallesi'nde yer alan imar durumu sanayi alanı vasıflı gayrimenkulü 7 milyon 276 bin 222,20 TL bedel ile satışa çıkardı. 

Kartepe Belediyesi'nden 6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Kartepe Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 6 milyon 63 bin 518 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Esenler ve Ataşehir'de 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Esenler Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi gayrimenkul kiralama ihaleleri düzenliyor. Kiraya verilecek gayrimenkuller ile ilgili detaylar tek tek açıklandı. İşte o bilgiler...

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

Kartepe Belediyesi Kocaeli'de ticaret ve konut imarlı 2 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe'de yer alan ticaret ve konut imarlı arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde yapılacak.

Kartepe'de 2 adet arsa satılıyor! Konut ve ticaret imarlı arsaların ihalesi 26 Ekim'de! 

Kocaeli Kartepe Belediyesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Uzuntarla Mahallesinde yer alan 2 adet ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Kartepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Kartepe'de konut imarlı arsa fırsatı! Arsa alacaklar hemen bakın! 

Kocaeli ili Kartepe Belediyesi, Kocaeli Kartepe'de Derbent Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kartepe Belediyesi 3 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe Sarımeşe, Arslanbey ve Derbent mahallelerinde yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Kocaeli Kartepe Uzuntarla imar uygulaması askıda!

Kartepe Belediyesi’nin uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde ki imar çalışmaları sürüyor. Kartepe Uzuntarla Mahallesi’nde muhtelif parselleri kapsayan şuyulandırma çalışmaları 30 gün süreyle askıya çıktı.

Kartepe Sarımeşe Mahallesi uygulama imar planı kabul edildi!

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman başkanlığında Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Kartepe Belediyesi Meclis toplantısında 11 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Kocaeli Kartepe'de 2020'de 605 çift evlendi!

Kartepe Belediyesi Evlendirme Memurluğu, 2020'de evlilik işlemleri için başvuranların sayısını duyurdu. Açıklanan rakamlara göre Kocaeli Kartepe'de 2020'de 605 çift evlendi...

Kartepe imar planı değişikliği teklifi kabul edildi!

Kartepe Belediyesi  Aralık ayı meclis toplantısında ilçedeki imar planına ilişkin teklifler karara bağlandı.

Kartepe Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

30 Kasım 2020'de sona erecek olan Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam vergilerinin ikinci taksitlerini vatandaşların rahatlıkla ödeme yapabilmesi amacıyla 28-29 Kasım günlerinde Kartepe Belediyesi vezneleri açık olacak. 

Kartepe'de afet ve acil toplanma alanları belirlendi!

İçişleri Bakanlığı GAMER Başkanlığı, Kartepe Belediyesi ile yaptığı ortak çalışma sonucunda Kartepe genelinde “Afet ve Acil Toplanma Alanı” şeklinde 42 nokta belirlendi.

Kartepe Belediyesi gayrimenkul satışı Haberi

Kartepe Belediyesi gayrimenkul satışı

Kartepe Belediye Başkanlığı; Uzunbey Mahallesi'nde yer alan imar durumu sanayi alanı vasıflı gayrimenkulü satışa sundu. Satışa konu olan gayrimenkul için 7 milyon 276 bin 222,20 TL bedel isteniyor. 

Aşağıda niteliği belirtilen taşınmaz, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddelesi doğrultusunda Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır.

İHALE YERİ: Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Dicle Caddesi No:12 Kartepe/KOCAELİ adresindeki Belediyemiz Hizmet Binasının 3.katındaki Encümen Toplantı Salonunda yapılacaktır.

İSTEKLİLERDE ARANACAK BELGELER:    

GERÇEK KİŞİLERDEN:
1- Noter tasdikli imza beyannamesi,
2- Nüfus kayıt örneği,
3- İkametgah belgesi,
4- Geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz,
5- İhale şartname bedeline ait makbuz,
6- Vekaleten katılması halinde Noter tasdikli vekaletname

TÜZEL KİŞİLERDEN:
1- Tüzel kişiliğin Noter tasdikli imza sirküleri,
2- Ticaret Sicil gazetesi (Noter tasdikli) ,
3- Kanuni adreslerini belirten adres...