28 / 03 / 2024

Kartepe Konakları fırsatları

Kartepe Konakları fırsatları

Birinci etabı tamamlanan Kocaeli Kartepe Konakları'nda toplam 544 dairede konforlu ve rahat bir yaşam sürülecek. Burada yaşayanlar, çok yakında Kartepe ilçe merkezinde oturuyor olacak.

Lale Kısıklı Konakları'nda lansmana özel fırsatlar!

Lale Kısıklı Konakları'nda lansmana özel fırsatlar 12 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan brunch ile tanıtılacak...

Kartepe Konakları'nda mega kampanya fırsatı!

Birinci etabı tamamlanan Kocaeli Kartepe Konakları'nda toplam 544 dairede konforlu ve rahat bir yaşam sürülecek. Burada yaşayanlar, çok yakında Kartepe ilçe merkezinde oturuyor olacak.

Kartepe Konakları'ndan daire alana araba hediye!

Kocaeli’de lüks sınıfta konut inşa eden FDB Yapı, Kartepe Konakları projesinden daire alan bütün müşterilerine çekilişsiz kurasız sıfır Renault Clio hediye ediyor.

Artvin'deki kentsel dönüşümde Denizbank fırsatları!

"Kentsel ve Köysel Dönüşüm'deki Yeni Fırsatlar Var" Deniz Bank Artvin Şube Müduru Akan Sancar bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde farklılık yaratan hizmetlerini gazetemize anlattı.

Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran!

Yeni etabı satışa sunulan Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları!

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları sunuluyor. Teslimlerin ilk etapta bu yıl aralık ayında gerçekleşeceği proje 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

İranlı işadamları Erzurum'da yatırım fırsatları arıyor!

İran'ın Erdebil şehrinden gelen bir grup işadamı, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i ziyaret etti. İşadamları, kendi ülkelerinin dışındaki yatırım fırsatlarını değerlendirmek istediklerini söyledi.

Yeni Yüzyıl Konutları'nda lansman fırsatları devam ediyor!

İstanbul Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nın tanıtım toplantısı yapıldı. Muammer Ceylan, "Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutlarında ön talebi ya da lansman fırsatlarını kaçırmak gibi bir durumdan söz edemeyiz" diye konuştu.

Dumankaya Mozaik lansmana özel fırsatlar!

Dumankaya Mozaik lansmana özel fırsatlar kapsamında yüzde 12 indirim uygulanıyor. Teslimlerin Nisan 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Yatırımcılar Tokat'ta yeni yatırım fırsatlarını araştırıyor!

Kuraklıktan en az etkilenecek bölgeler arasında yer alan Tokat ili, yabancı yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Rotalarını Tokat’a çeviren Ortadoğulu ve Çinli yatırımcılar, yeni yatırım fırsatlarını araştırıyor.

Türkiye'deki dönüşüm yatırımcılara cazip fırsatlar sunuyor!

Yaklaşık 20 yılda 500 milyar dolarlık kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirmeyi hedefleyen Türkiye'nin uluslararası yatırımcılara cazip fırsatlar sunduğu belirtildi.

İstasyon 24'te lansmana özel fırsatlar!

İstasyon 24'te lansmana özel fırsatlar kapsamında 24 ay taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor. 24 Gayrimenkul imzası ile yükselen proje Atatürk Havaalanı’na 9 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

Marina Towers'ta lansmana özel fırsatlar!

Marina Towers'ta lansmana özel fırsatlar kapsamında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim avantajı sunuluyor. Satış süreci devam eden proje Ankara Çankaya - Oran'da hayata geçiriliyor.

Kartepe Konakları fırsatları Haberi

Kartepe Konakları fırsatları

Birinci etabı tamamlanan Kocaeli Kartepe Konakları'nda toplam 544 dairede konforlu ve rahat bir yaşam sürülecek. Burada yaşayanlar, çok yakında Kartepe ilçe merkezinde oturuyor olacak.


İster konforlu ve rahat bir yaşam, ister isabetli yatırım... Tek hamlede bunun ikisine sahip olmak istiyorsanız, Kartepe Konakları'na yeniden dikkat kesilmelisiniz. 


Kocaeli'nin yükselen yıldızı Kartepe'de konforlu ve rahat bir yaşam arzu edenler, ayrıca ilimizde gayrimenkul anlamında isabetli bir yatırımın peşinde olanlar için ısrarla önerilen Kartepe Konutları'nı araştırdık. Kartepe Konutları'nın ne olduğunu, ne avantajlar sunduğunu sorduk soruşturduk. 

Kartepe Konutları'nı anlatmaya zannedersek projenin yüklenicisinin kim olduğunu belirtmekle başlamak gerekiyor. Projeyi yüklenen ve yürüten isim Türk inşaat sektörünün tanınmış ismi iş adamı Fatih Deniz Bıçakçı. 1954 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir kökten geliyor. Atadan inşaatçı olan Fatih Deniz Bıçakçı...