25 / 04 / 2024

kartepe otelleri

kartepe otelleri

Kartepe’de, yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte kayak merkezindeki doluluk oranı yüzde 70’lere çıktı. Renkli görüntülerin oluştuğu pistlerde çocuklar kayak yaparak stres atarken, otel yönetimi güvenlik açışından tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Kar yağışı kış turizmini hareketlendirdi!

Kar yağışı ve yılbaşı tatili "kış turizmi"ni hareketlendirdi. Kar kalınlığının artığı kayak merkezleri gibi kışlık turistik tesislerin bir çoğunda doluluk, 4 güne çıkan yılbaşı tatilinin de etkisiyle yüzde 100'e ulaştı.

Kartepe Kentsel Tasarım Ve Bina Projeleri İhalesi sonlandırıldı!

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kartepe Geneli 1. Grup Kentsel Tasarım ve Bina Projelerinin Hazırlanması işi ile ilgili ihale açık ihale usulü ile gerçekleşti.

Kartepe Kentsel Tasarım ihalesi gerçekleşti!

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kartepe Geneli 1. Grup Kentsel Tasarım ve Bina Projelerinin Hazırlanması işi ile ilgili ihale açık ihale usulü ile gerçekleşti.

Kartepe Kentsel Tasarım Ve Bina Projeleri ihalesi yapıldı!

Kocaeli Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kartepe Geneli 1. Grup Kentsel Tasarım ve Bina Projelerinin Hazırlanması işi ile ilgili ihale açık ihale usulü ile gerçekleşti.

Kartepe Belediyesi kentsel tasarım proje ihalesi 20 Mayıs'ta!

Kartepe Belediyesi, 1. Grup Kentsel Tasarım ve Bina Projelerinin hazırlanması işi ile ilgili ihale açtı. İhale Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Kartepe Dubai'de turizm fuarında tanıtıldı!

Kartepe Belediyesi, bu yıl 22.'ncisi düzenlenen Orta Doğu'nun en büyük turizm fuarı olan 2015 Arabian Travel Market'e katıldı. Fuar 4-7 Mayıs tarihleri arasında Dubai World Trade Center'de gerçekleşti..

Kartepe, Dubai'de tanıtıldı!

Kocaeli Kartepe Belediyesi, 4 -7 Mayıs tarihleri arasında bu yıl 22.'ncisi düzenlenen Orta Doğu'nun en büyük turizm fuarı olan 2015 Arabian Travel Market'e katıldı.

Sunis Otelleri, İzmir'de Taç Mahal oteli inşa edecek!

Dört ve beş yıldızlı 5 otel sahibi Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Taç Mahal'le birebir olacak, Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

Sunis Otelleri'nden İzmir'e 5 yıldızlı 4 otel!

Sunis Otelleri, toplam 200 milyon Euro'luk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Tac Mahal'le birebir aynı olacak. Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

Kartepe Eşme'de 2 derenin ıslah çalışmaları başladı!

İSU, Kartepe ilçesine bağlı Eşme bölgesindeki yerleşim alanları içerisinden geçen Maden ve Yukarı derelerinin ıslahına başladı. İki derede yapılacak toplam 600 metre ıslah çalışması 1.5 milyon TL’ye mal olacak.

Kocaeli-Körfez-Kartepe Metrosu'na bakanlıktan onay!

Kocaeli-Körfez-Kartepe Metro Hattı için bakanlığa 15 Nisan 2015 tarihinde başvuru yapılmıştı. Yeni metro hattı için bakanlıktan onay verildi. Proje 2.5 milyar TL'ye mal olacak.

Kartepe kapalı spor salonunun ihalesi yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi spora ve sporcuya verilen önem doğrultusunda kent genelinde kapalı spor salonları inşaa etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Kartepe'de 1000 kişilik kapalı spor salonu yapılması için ihale yapıldı. İ

Kartepe Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Kartepe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’nce, kaçak ve imar mevzuatına aykırı inşaat yapan vatandaşların binaları yıkılarak kaldırıldı..

Kartepe’ye 1000 kişilik kapalı spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe İlçesi’ne çok amaçlı kapalı spor salonu yapmak için ihaleye çıktı. 2 bin 500 metre kare alana sahip olacak 2 katlı salonda, basketbol, voleybol, hentbol oyun sahası ile güreş, karate gibi mücadele sporlarının yapılabi

kartepe otelleri Haberi

kartepe otelleri


Kar kalınlığının 90 santimetreyi bulduğu Kartepe’de, yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte kayak merkezindeki doluluk oranı yüzde 70’lere çıktı. Renkli görüntülerin oluştuğu pistlerde çocuklar kayak yaparak stres atarken, otel yönetimi güvenlik açışından tüm tedbirlerin alındığını söyledi.



GÜVENLİK ÜST SEVİYEDE

Otel yönetimi ile kayak merkezinde bulunan işletmeciler ise tatilcilerin herhangi bir kaza yaşamamaları için pistte yoğun güvenlik önlemleri aldıklarını dile getirdi. Pist içinde kayakseverlerin arasında megafonla dolaşan görevliler, tatilcileri uyarırken pist içerisinde bulunan ağaçlar darbe emici süngelerle kaplandı. Pist kenarlarını da güvenlik perdeleriyle kapatan işletmeciler, güvenliklerinin üst seviyelerde olduğunu söyledi.


HİÇ BİLMESELER BİLE

İkinci sınıfa giden çocuğu Yaman ile İstanbul’dan Kartepe’ye tatile gelen Seçkin Nazlı, “Tatili yapabilsinler diye Kartepe’ye geldik, umduğumuzu bulduk. İstanbul’da böyle bir karı bulmak mümkün değil” dedi. Hem acemiler hem de üst seviyedeki...