20 / 04 / 2024

karum avm ankara

karum avm ankara

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Karum İş ve Alışveriş Merkezi'nin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Hüseyin Korkmazgil: Ankara'daki en iyi AVM Karum!

Güçlü Anadolu gazetesine Ankara'daki yapıların iç mimari açıdan değerlendirmesini yapan İçmimarlar Odası Başkanı Hüseyin Korkmazgil'e göre Ankara'daki en iyi Alışveriş Merkezi bugün, popüleritesini kaybetmiş olsa da 'Karum'...

Yeni Gimat GYO, Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri 13 milyar TL'yi aştı!

Yeni Gimat GYO, Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Peki Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri ne kadar oldu? İşte detaylar...

Ziraat Bankası Ankara Next Nevel AVM'yi 1 milyar liraya satıyor!

Pasifik Gayrimenkul tarafından yapılan Ankara Next Level AVM, 2019’da kredi borcu karşılığı Ziraat Bankası’na devredilmişti. Ziraat, AVM’yi bu ay 1 milyar liraya satışa çıkardı. 

Pasifik GYO ve Emlak Konut GYO, Merkez Ankara'daki AVM'nin işletilmesi için kurulacak şirkete ortak oluyor!

Pasifik GYO, Merkez Ankara projesinde yer alan AVM'nin işletilmesi amacıyla kurulacak şirkete ortak oluyor. Emlak Konut GYO ile ortak olunacak şirketin sermayesi 2 milyon TL olarak açıklandı. İşte detaylar...

Yeni Gimat GYO Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri ne kadar?

Yeni Gimat GYO Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli gayrimenkullerine ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Reysaş GYO'dan Ankara'ya Oto Galericiler Çarşısı ve AVM geliyor!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Ankara Sincan Yeni Cimşit Mahallesi'ndeki arsada inşa edilecek 16 bin 343 metrekarelik Oto Galericiler Çarşı/AVM'si için inşaat yapı ruhsatı alındı ve inşaatın 2022 yılı içinde bitirilmesi planlandı.

Ankara Sincan AVM'deki 108 dükkan 30 milyon TL'ye satılıyor!

Ankara Sincan AVM içerisinde yer alan toplam 108 adet bağımsız bölüm 30 milyon TL muhammen bedelle satışa sunuldu.

Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha eklemeyi sürdüren Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı.

Ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini eklemeye devam eden ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de hizmete açtı...

9. Vega AVM Ankara'da açılacak! 

Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli alışveriş merkezi zincirini oluşturan Nata Holding, 9’uncu AVM’sini 26 Mart tarihinde Ankara'da açıyor.

Nurol GYO Karum AVM yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO, Ankara ili, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, 138 pafta, 2944 ada, 21 no'lu parselde kayıtlı 439 no'lu bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli yıl sonu değerleme raporu!

Yeni Gimat GYO'nun portföyünde bulunan Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'ne ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Bendevi Palandöken: Ankara esnafı AVM fazlalığından şikayetçi!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu(TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada, Ankara esnafının AVM ve zincir marketlerin fazlalığından şikayetçi olduğunu söyledi.

karum avm ankara Haberi

karum avm ankara

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Karum İş ve Alışveriş Merkezi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Ankara ili, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa  Mahallesi, 138 pafta, 2944 ada, 21 no'lu parselde kayıtl Karum İş ve Alışveriş Merkezi'nin  439 no'lu bağımsız bölümlere ilişkin değerleme raporu yayınlandı.
  
Nurol GYO'nun KAP açıklaması: 
Karum İş ve Alışveriş Merkezi - Ankara ili, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa  Mahallesi, 138 pafta, 2944 ada, 21 no'lu parselde kayıtlı 439 no'lu bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır.  

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.  
  
Saygılarımızla

Dosya için