26 / 04 / 2024

kaş arsa fiyatları 2019

kaş arsa fiyatları 2019

Beyaz yakalıların en çok tercih ettiği tatil beldelerinden birisi. Kaş’ta son üç yılda konut imarlı arsa fiyatları yüzde 171 oranında arttı. Arsa yatırımı açısından öne çıkan bölgelerin başında Çukurbağ ve Bayındır Köyü geliyor...

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

TOKİ arsa başvuruları ne zaman, nasıl, nereden yapılacak ve arsa fiyatları kaç lira? TOKİ arsa başvuru şartları 2022

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 250 bin konut ve onunla birlikte 100 bin arsa satışa çıkacak. Arsa için başvuruda bulunmak isteyenler 2022 TOKİ arsa başvuruları ne zaman yapılacak, TOKİ arsa başvuruları nereden yapılacak ve arsa fiyatları ne kadar? sorularına yanıt bulmaya çalışıyor.

Arsa fiyatları yüzde 85 arttı!

İnşaat malzemelerindeki fiyat artışı konut fiyatlarını da olumsuz bir şekilde etkilerken arsa fiyatları da arttı. Özellikle İstanbul'da bir senede arsa fiyatı tavan yapmış durumda. 

Ev inşa ettirmek isteyenler dikkat! Arsa fiyatları ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam tercih edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Müstakil ev inşaları artması nedeniyle arsa fiyatları da bir hayli arttı.

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını nasıl etkiledi?

18 Mart 2022 tarihinde hizmete açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Henüz hizmete açılmayan köprü şimdiden arsa fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

5 büyük ilde arsa fiyatları yüzde 14 ile yüzde 47 arasında arttı!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme Ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un verilerine göre 5 büyük şehirde arsa fiyatları son 1 senede yüzde 14 ile yüzde 47 arasında, arazi fiyatları ise yüzde 20 ile yüzde 30 arasında arttı.

Müstakile talep, arsa fiyatlarını artırdı!

Pandeminin ardından tek katlı müstakil evleri talebin artması arsa satışlarını etkiledi. Aylık 80-90 bin olan konut dışı gayrimenkul satışı 135 bine ulaştı. Artan taleple beraber son bir yılda arsa fiyatları yüzde 47’ye varan oranda artış kaydetti.

Bodrum'da konut ve arsa fiyatları arttı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, Bodrum'da konut ve arsa fiyatlarının da artığını söyledi.

Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları yüzde 25 arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle arsa, tarla ve bahçelere talepler gittikçe artıyor. Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları ise yüzde 25 oranında arttı...

Kocaeli'de fabrika kurulacağı duyuruldu! Arsa fiyatları yüzde 50 arttı!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, otomotiv devleri Ford Otosan ve Volkswage'nin fabrika kuracağını açıklaması, bölgede bulunan arsa fiyatlarını yükseltti.

Gönen Buğdaylı Mahallesinde arsa fiyatları ikiye katlandı!

Gönen Buğdaylı Mahallesinde Sanayi yatırımları sürdüğü  için tarla arsa fiyatları ikiye katlandı...

Yerli otomobilin üretileceği fabrika yakınındaki köyde arsa fiyatları zirve yaptı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrikanın hayata geçirileceği Bursa'nın Gemlik ilçesindeki alana komşu Gençali Mahallesi’nde ev ve arsa fiyatlarının 10 katına kadar çıktığı bildirildi.

Antalya’da konut ve arsa fiyatları yatırımcıları şaşırttı!

Antalya’da hızla artan konut ve arsa fiyatları, uygun kredi fırsatından yararlanıp ev ve arsa almak isteyenleri şaşırttı. Antalya Emlakçılar Odası Başkanı Şeref Sağlam, “Fiyatlar bir anda 2 kat arttı” diye konuştu.

kaş arsa fiyatları 2019 Haberi

kaş arsa fiyatları 2019

İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde yaşayan, beyaz yakalıların hayalidir "Bir gün Güney'e yerleşmek". Bu hayaldeki Kuzey Ege'den başlayan hedef beldeler Assos ile başlar; Ayvalık, Dikili, Çeşme, Bodrum, Marmaris, Kaş diye devam eder.  Antalya'nın turizm yönünden ilgi gören, ancak doğası ve tarihi dokusunun bozulmamış olmasıyla yaşamak için de gözde olan Kaş, bu özellikleriyle son zamanların en çok tercih edilen kaçış noktalarından.

 Para'dan Okhan Şentürk'ün haberine göre; Tatile gelenler, hayran kaldıkları bu güzel ilçede kiralık ev, satılık daire ve arsa araştırması da yapmadan yaşadıkları yerlere dönmüyorlar. Kaş, merkez olarak küçük bir ilçe olmasına rağmen, coğrafi açıdan sahip olduğu 55 köy ile Antalya'nın en büyük ilçelerinden biri. Merkezdeki yoğunluk sebebi ile insanlar Kaş'tan ortalama 7 ile 30 kilometre arasındaki köylerde yaşam kurmayı, arsa veya...