25 / 04 / 2024

Kaş-Kalkan Otoyol mahkeme

Kaş-Kalkan Otoyol mahkeme

Antalya, 4.İdare Mahkemesi, Kaputaş Kanyonu ve plajının Kaş-Kalkan Otoyol projesinde yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

Kaş’ta 5 senede 3 bin 700 kaçak yapı inşa edilmiş! En çok kaçak yapı Bezirgan Mahallesi'nde!

Kaş’ta 5 yılda 3 bin 700 kaçak yapı yapıldığı belirlendi. En çok kaçak yapı Kalkan sırtları ile Kaputaş Plajı arasındaki bölgeyi de kapsayan Bezirgân Mahallesi sınırlarında yer alıyor. İşte detaylar...

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında?

Sabancı Holding'e bağlı birçok şirkette görev alan Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Satıştan kalkan iPhone 11 mayıs ayına özel yeniden MediaMarkt'ta! Bu fırsatı kaçıran sonra çok üzülür!

MediaMarkt, son derece cazip fiyatlarla satışa sunulan iPhone 11 modellerine yer veriyor. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen detaylara göz atın!

Satıştan kalkan iPhone 11 MediaMarkt'ta! Bu fırsat ayağınıza bir kez gelir, sakın kaçırmayın!

Teknoloji mağazası MediaMarkt, satıştan kalkan iPhone 11 modellerini müşterilerine sunuyor. Bu fırsatı kaçırmamak için acele edin! Aşağıda detaylar yer alıyor.

Satıştan kalkan iPhone 11 Vatan Bilgisayar'da! Bu fırsat ayağınıza bir kez  gelir, aman kaçırmayın!

Teknoloji marketlerinden biri olan Vatan Bilgisayar, satıştan kalkan iPhone 11 modellerini satışa çıkardığını duyurdu. Bu fırsat ayağınıza bir kez  gelir, aman kaçırmayın!.. İşte ayrıntılar...

Vestel AF-8685 B 69 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL! Teknik özellikler neler? 

Vestel ankastre fırın gelişmiş teknolojisi ve çeşitli pişirme fonksiyonu ile aynı anda aynı ısıda bir kaç yemeğin pişirilmesini sağlıyor. Peki Sıcak Hava Kalkanı Teknolojisi ne işe yarıyor? 

Satıştan kalkan iPhone 11 ve iPhone 13 Pro Max tekrar inanılmaz indirimle BİM'de! Şimdi kaçıran sonra çok üzülür!

Fırsatı kaçırmayın! BİM'de yeniden satışa sunulan iPhone 13 Pro Max ve iPhone 11 ile hem uygun fiyatlı hem de yüksek kaliteli performanslı bir telefon sahibi olabilirsiniz. Stoklar sınırlı olduğundan, acele ederek bu fırsattan yararlanabilirsiniz.

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max ve iPhone 11 yeniden BİM'de! Bu fırsatı şimdi kaçıran bir daha bulamaz!

İşte fırsat! BIM'de satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max ve iPhone 11 yeniden BİM'de. Hem uygun fiyat hem de kaliteli performans için acele edin. Bu fırsatı kaçırmayın, stoklar sınırlı!

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max'e 16 bin 339 TL'ye varan kaçırılmayacak indirim! BİM ve A101'den sonra şimdi Troy'da! 

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max'e 16 bin 339 TL'ye varan kaçırılmayacak takas indirimi sunuldu. Hemen bakın, ayrıntıları öğrenin...

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro'ya çılgın indirim! Bu fiyata piyasada kalmadı! 16 Mart 2023 fiyat listesi...

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro'ya inanılmaz bir indirim yapıldı! Bu fiyata başka bir yerde bulamazsınız! Peki, iPhone 13 Pro Max fiyatları ne kadar? İşte  16 Mart 2023 fiyat listesi..

Antalya Kaş'ta 689 metrekarelik arsa satılıyor! Turizm cennetinde arsa fırsatı!

Antalya ili Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Kaş ilçesi, Kalkan Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kaş-Kalkan Otoyol mahkeme Haberi

Kaş-Kalkan Otoyol mahkeme

Kaş-Kalkan arasında planlanan otoyola karşı, yöre halkı,  Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği ile TMMOB Peyzaj Mimarları Odası 2 ayrı dava açmıştı. Hürriyet'ten Aysel Alp'in haberine göre, açılan davalardan biri için yürütmeyi durdurma kararı verildi. Antalya 4. İdare Mahkemesi 27 Şubat 2018 tarihinde oybirliğiyle Kaputaş için yürütmeyi durdurma kararı aldı. 

1. derece SİT'te inşaat yapılamaz


Avukat Tuncay Koç 77 kişi adına başvuru yaptı. Başvurunun ardından Mahkemenin aldığı yürütmeyi durdurma kararında şu hükümler dikkat çekti:

"...  kesin inşaat yasağı bulunan birinci derece doğal sit alanlarından karayolu geçişi konusunda koruma kurulunun da izin verme yetkisi bulunmamaktadır.

 .... yolu inşa edecek kurum, başvurusu sonrasında, koruma alanlarının tespitine dair yönetmelik kapsamında ayrıca mahallinde inceleme yapmadığı; 

 proje sunum dosyası esas alınarak Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün hazırladığı 24.8.2016...