19 / 04 / 2024

kasım ayı kira artış oranları

kasım ayı kira artış oranları

Ev sahipleri ve kiracıların merakla beklediği enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından geçtiğimiz günlerde açıklandı, böylece 2020 Kasım ayı kira artış oranları da belli oldu. Peki bu ay kiraya ne kadar zam gelecek?

Kasım 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Ev ve iş yeri gibi gayrimenkullerini kiraya veren gayrimenkul sahipleri Kasım ayı kira artış oranlarını araştırmaya devam ediyor. Peki milyonların merakla beklediği Kasım 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Ev sahibi ve kiracılar dikkat!

Türkiye’de 20 milyon vatandaş ya kiralık evlerde yaşıyor ya da iş yeri için mülk sahibine kira ödüyor. İşte sözleşme yenileyecek olan kiracılara yapılabilecek olan en fazla zam oranı...

2017 Kasım ayında kiralar ne kadar artacak?

Konut ve işyeri kiralamalarında Kasım ayı içerisinde kira söleşmesi yenilenen kiracılara yapılacak zam belli oldu. Peki, 2017 Kasım ayında kiralar ne kadar artacak?

2016 Kasım ayında kiraya ne kadar zam yapılacak?

Sözleşmesi bu ay yenilenen ev sahibi ve kiracıların merakla beklediği "2016 Kasım ayında kiraya ne kadar zam yapılacak" sorusunun yanıtı belli oldu.

Kira artış oranı Kasım 2015!

Ev ve işyeri kiralamalarında taraflar arasında yapılan sözleşmenin bir seneliğine daha uzaması halinde kira bedelinde belli oranlarda zam yapılması gerekiyor. İşte kira artış oranı Kasım 2015..

SON DAKİKA: Kasım ayı kira artış oranı (TEFE-TÜFE) belli oldu! İşte Kasım 2023 kira zammı hesaplama formülü!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan enflasyon rakamlarından sonra Kasım ayı kira artış oranı belli oldu. 

İş yeri kasım ayı kira artış oranı açıklandı mı? Kira artış oranı yüzde kaç oldu?

Kira artış oranı, her sene için TÜFE (Tüketici Fiyat Endeksi) ve TEFE (Üretici Fiyat Endeksi) gibi ekonomik göstergelere göre belirleniyor. Peki, kasım ayı kira artış oranı yüzde kaç oldu? İşte detaylar...

Kasım 2023 yeni kira zammı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 3 Kasım TÜİK iş yeri, dükkan kirası hesaplama!

Türkiye'deki mülk sahipleri ve kiracılar Kasım ayı kira artış oranlarının ne kadar olacağını sorguluyor. Peki, Kasım 2023 yeni kira zammı ne kadar, kaç TL oldu? İşte detaylar...

Kasım ayı kira artış oranı ne zaman açıklanacak? Kasım 2024 kira zammı ne kadar olacak?

Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren kira zam oranları Kasım ayının gelmesiyle gündemde yerini aldı. Peki, Kasım ayı kira artış oranı ne zaman açıklanacak? Kasım 2024 kira zammı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Evde bakım parası yattı mı? Kasım ayı evde bakım maaşı ne zaman yatacak? Bu tarihe dikkat!

Evde bakım maaşı alan vatandaşlar Kasım ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağını merakla araştırıyor. Peki evde bakım maaşı Kasım ödemeleri ne zaman hesaplara yatacak? Evde bakım maaşı yatan iller listesi belli oldu mu? İşte evde bakım parası ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Renault Taliant, Kasım ayı fiyatları belli oldu! İşte 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kasım ayının gelmesiyle birlikte otomobil üreticileri de fiyatlarını güncellemeye başladı. Peki 2022 model Renault Taliant fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Garanti Bankası kasım ayında vereceği emekli promosyon rakamlarını açıkladı!

Garanti Bankası, kasım ayının gelmesiyle birlikte internet sitesinde bulunan emekli promosyon sayfasını güncelledi. İşte detaylar...

Vakıfbank emekli promosyon ödemeleri Kasım ayında zamlandı! Vakıfbank emekli promosyonu ne kadar?

Vakıfbank emekli promosyon ödemeleri, kasım ayının gelmesiyle birlikte güncellendi. Peki 2022 Vakıfbank emekli promosyonu ne kadar, kaç TL? İşte 2022 Vakıfbank emekli promosyon miktarı...

Yapı Kredi Bankası kasım ayında emekli promosyon rakamlarını güncelledi!

Yapı Kredi, kasım ayının gelmesiyle emekli promosyon sayfasını güncelledi. İşte detaylar...

Kasım ayı kira artış oranı 2022 belli oldu mu?

Kasım ayı kira artış oranı merak edilip araştırılmaya başlandı. Bilindiği üzere kira zammına sabit oran getirildi. 1 Temmuz 2023’e kadar geçerli olacak bu sözleşme ile kira oranları sabit tutuldu. İşte Kasım ayı kira artış oranı detayları!

VakıfBank emekli promosyonu Kasım ayında ne kadar arttı?

Emekli promosyonlarında Kasım ayı güncellemeleri yaşanıyor. Bu haber üzerine vatandaşlar, VakıfBank emekli promosyonu Kasım ayında ene kadar arttı? bu benzeri soruların yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Promosyonlara Kasım rüzgarı! Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar oldu? İşte Ziraat Bankası Kasım ayı güncellemesi!

Emekli promosyonlarında Kasım ayı güncellemesi yaşanıyor. Bu haber üzerine vatandaşlar, Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar oldu? bu benzeri soruların yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Yılbaşı öncesi Kasım ayı büyük bekçi alımları başladı! İşte çarşı ve mahalle bekçi alımına dair detaylar!

Bekçi alımları büyük bir merakla takip ediliyor. Kasım ayının büyük bekçi alımları başladı. İşte detaylar!

kasım ayı kira artış oranları Haberi

kasım ayı kira artış oranları

Ev sahipleri ve kiracıların yakından takip ettiği 2020 Kasım ayı kira artış oranları belli oldu. Kira sözleşmeleri bu ay içerisinde yenilenecek olan kiracılara senelik şekilde belirli oranlarda zam yapılıyor. Kiracılara yapılacak kira zamları da Borçlar Kanunu kapsamında hesaplanıyor. 

2018 yılında enflasyon oranlarında yaşanan yükselişlerin kira bedellerine olumsuz şekilde yansıması sebebiyle kira artışı hesaplamalarında bazı değişikliklere gidildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji Bütçe Başkanlığı tarafından açıklanan Orta Vadeli Ekonomi Programı (2019-2021) 2018 Eylül tarihinde duyuruldu. Açıklanan Yeni Ekonomi Paketi'ne göre kira zam oranları artık üretici fiyat endeksi oranlarına göre değil  kira artış oranına dair üst sınır tüketici fiyat endeksi (TÜFE) oranlarına göre hesaplanıyor.

Bu ay kiraya ne kadar zam gelecek?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) enflasyon rakamlarını geçtiğimiz günlerde duyurdu. Konut veya iş yeri...