24 / 04 / 2024

Volvo XC90 Recharge fiyatları Kasım ayında aynı kaldı! İşte 10 Kasım 2022 fiyat listesi

Volvo XC90 Recharge fiyatları Kasım ayında aynı kaldı! İşte 10 Kasım 2022 fiyat listesi

Dünyanın en sağlam otomobili olduğu konuşulan Volvo, XC90 modelinin Kasım ayı fiyatları merak ediliyordu. Çünkü Volvo, XC90 modeline geçtiğimiz ay 218 bin 802 lira zam yapmıştı. Aracın bu ay fiyatı ise henüz değişmedi. İşte, Volvo XC90’ın 10 Kasım 2022 fiyat listesi…



İsveç'in Göteborg kentinde bulunan dünya çapında premium araç üreticisi olan Volvo, 2002 senesinden bugüne üretimine aralıksız devam ettiği XC90 modeliyle SUV piyasasını domine ediyor. Dayanıklılığıyla ünlenen XC90, Avrupa’nın en prestijli çarpışma testi olan EURO NCAP’tan defalarca başarılı sonuçlar alarak sağlamlık konusunda büyük başarılar elde etti.

XC90 son olarak ürettiği çevre dostu ‘Recharge’ hibrit motoruyla da doğayı korurken, içten yanmalı motorlara göre yakıttan da oldukça tasarruf sağlıyor. Volvo XC90, sorunsuz bir şekilde entegre edilmiş Google Haritalar ile gerçek zamanlı trafik bilgileri ve otomatik yeniden rota oluşturma özellikleri sayesinde hedefe kolayca ulaşılmasına imkan sağlıyor.

Diğer taraftan, gelişmiş sürücü yardım teknolojisiyle, hızı adapte ederek öndeki araçla güvenli mesafeyi korumaya ve aracın şeridi ortalamasına yardımcı olan XC90, tehlike anında sürücü tepki vermezse aracı güvenli bir şekilde durduruyor.

Ön cama yansıtılan hayalet bilgi ekranı sayesinde hızını takip edebilen Volvo XC90 Recharge, navigasyon talimatlarını okurken, daha saymadığımız birçok özelliği kullanabiliyor. 

Peki Volvo XC90’ın teknik özellikleri neler? İşte, Volvo XC90’ın teknik özellikleri ve 2022 Kasım ayı fiyat listesi…


Geri Dön