19 / 04 / 2024

Volvo XC90 Recharge fiyatları Aralık ayında aynı kaldı! İşte 8 Aralık 2022 fiyat listesi

Volvo XC90 Recharge fiyatları Aralık ayında aynı kaldı! İşte 8 Aralık 2022 fiyat listesi

Dünyanın en sağlam otomobili olarak adlandırılan Volvo, XC90 Recharge modelinin Aralık ayı fiyatlarının açıklanması bekleniyordu. Aracın bu ay fiyatı  şimdiye dek değişmedi. İşte, Volvo XC90 Recharge 8 Aralık 2022 fiyat listesi…



İsveç'in Göteborg şehrinde bulunan dünya çapında premium araç üreticisi Volvo, elektrikli SUV'u  XC90 Recharge dikkatleri üzerine çekiyor. SUV piyasasına yeni bir soluk getiren araç gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor.

Günlük sürüş deneyimini elektrik gücüyle desteklemek isteyenler ve bugünün deneyiminden ödün vermeden geleceğe odaklananlar plug-in hybrid otomobiller sayesinde yüksek konfor ve keyif sahibi olabilirler. Volvo XC90 Recharge, tek pedalla sürüş ve dört tekerlekten çekiş özellikleriyle aktif bir performans sergiliyor ve rahatça kontrol edilebilen, sorunsuz ve güçlü bir sürüş sunuyor.

Detaylara gösterilen özen ve konfora adanmış özellikleriyle XC90 Recharge ile yapılan her yolculuk keyfe dönüşüyor. Arkadaşlarla ve aileyle yolculuk yaparken herkese yetecek hareket alanı sağlıyor. XC90 Recharge'da yedi kişi, en kısa şehir içi yolculuklardan uzun tatil yolculuklarına kadar konforla seyahat edebiliyor.

El yapımı kristal vites kolu, Orrefors tarafından orijinal İsveç kristalinden Volvo'ya özel üretiliyor. Panoramik tavan, şehirde ya da otoyolda ışığın içeri girmesini sağlayarak kabindeki herkes için doğal ve ferah bir his sağlıyor.

Peki Volvo XC90 Recharge’ın teknik özellikleri neler? İşte, Volvo XC90 Recharge’ın teknik özellikleri ve 2022 Aralık ayı güncel fiyat listesi…


Geri Dön