25 / 04 / 2024

Kasım toplantısı

Kasım toplantısı

Fed Kasım ayında ne yapacak? Faizleri yüzde 5'e çıkarıp duracak mı? Faiz indirimi ne zaman başlayacak? Dolar karşısında zayıflayan gider finansal enstrümanlar yükselişe ne zaman geçecek? İşte iki ayrı tahmin.

Fed'den bir son dakika açıklaması daha! Yavaşlama ya da durma olmayacak

Piyasalarda "Fed yavaşlayacak ve dolar güç kaybedecek beklentisini" çürüten bir açıklama daha geldi. Fed Üyesi Waller agresif olmaya devam edeceklerini çünkü enflasyon ya da ekonomik görünümde hedeflenen noktadan çok uzak olduklarını ifade etti.

İstanbul'da kentsel dönüşüm toplantısı: Mega kentte kaybedecek 1 dakika yok!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve mega kentte kaybedecek 1 dakikanın bile olmadığını belirtti. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

İslam Memiş'ten 'kasım' uyarısı! Bunu yapan kaybeder

Altın fiyatları rekora koşacak. Gram altında yeni rekor geliyor. İslam Memiş yeni öngörüsünü açıklayıp kasım ayına ilişkin kritik bir tüyo verdi. İşte tüm detaylar...

Skoda Fabia’dan kasım sonu sürprizi… Hem zam hem de indirim var! İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi…

Skoda Fabia’nın Kasım ayı satış fiyatını merak edenler sürprizle karşılaşıyor. Skoda Fabia’nın fiyatı kasım ayı bitmeden değişti. Fabia’nın bir versiyonunda indirim var. Peki Fabia’nın yeni fiyatı ne kadar? İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi…

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart'ta!

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart 2021 tarihinde saat 18:30'da gerçekleştirilecek.

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm tanıtım toplantısı yapıldı!

Van'ın Erciş ilçesinde "Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi"nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Adana Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı yapıldı!

Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı bugün Adana'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm toplantısı 7 Mart'ta!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen GOP Plevne’nin ortaklarından olan Oktay Öz ve Mimar-Kentsel Dönüşüm Uzmanı Nihat Şen’in katılımıyla kentsel dönüşüm toplantısı düzenlenecek.

Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı ertelendi!

Üsküdar'daki kentsel dönüşümün konuşulacağı kentsel dönüşüm toplantısı ertlendi. Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı için yeni tarih henüz açıklanmadı. 

Altınok Öz, Kordonboyu'nda dönüşüm toplantısına katıldı!

Kartal Belediye Başkanı Öz, Kartal'daki Kordonboyu Mahallesi ANT Sitesi Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı'na katıldı. 

Bursa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm istişare toplantısında, kentsel dönüşüm konusunda yaşanan süreç ele alındı.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin katılım toplantısı gerçekleşti!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin paydaş katılım toplantısı gerçekleşti. Toplantıda projenin şirketin yetkilisi “kaç ağacın kesileceğinin belli olmadığını, hesaplama çalışmalarının sürdüğünü” açıkladı.

Kasım toplantısı Haberi

Kasım toplantısı

ABD'den gelen enflasyon verileri ve Fed tutanaklarının açıklanması sonrasında Amerikan Merkez Bankası Fed'in faiz artırımına devam edeceği net bir şekilde ortaya çıkmış oldu. Her artış doların daha da güçlenmesi anlamına gelirken, Fed tutanakları, Fed yetkililerinin güçlü dolardan rahatsız olmadığını, faiz artışına devam etmenin, faizde yumuşamadan daha kötü sonuçları olmayacağı görüşünde birleştiğini ortaya koydu.

Dünyanın en güçlü bankalarından biri olan Commerzbank ekonomistleri de bu doğrultuda Fed'in yapacağı faiz artırımı ve atacağı diğer adımlaral ilgili öngörülerini paylaştı. Bankanın ekonomistlerine göre Fed Kasım ayı toplantısında 75 baz puanlık bir artışa daha gidecek ve 2023'ün ilk çeyreğinde faizi yüzde 5'e yükseltecek.

"2023 sonuna kadar faiz indirimi yok"

Ekonomistler Fed'in Eylül'de üçüncü kez 75 baz puanlık faiz artış yaptıktan sonra faizin üst bandını yüzde 3,25'e yükselttiğini ve...