19 / 04 / 2024

Kasımpaşa-Hasköy Tüneli açıldı mı

Kasımpaşa-Hasköy Tüneli açıldı mı

Kasımpaşa-Hasköy Tüneli açıldı. Açılış töreninde konuşan Başbakan Yıldırım, "İstanbul'un bu bölgedeki trafiğine önemli bir rahatlama sağlayacaktır" dedi. 

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesi'nin temeli 1937 yılında atılmış!

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesinin temeli 1937 yılında atılmış. 1937 yılındaki temel atma töreninde Deniz Kumandanlığı ve Liman İşletme Müdürlüğü proje için imza atmış...

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

1,3 milyon yolcuya hizmet verecek Büyük İstanbul Tüneli 2028'de hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin 2028'de açılmasını planladıklarını ve 1,3 milyon yolcuya hizmet vereceği öngörüsünde bulunduklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Yeni Zigana Tüneli yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yarın hizmete açılacak olan Zigana Tüneli ile zamandan 92 milyon lira, akaryakıttan 180 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 272 milyon lira tasarruf sağlanacağını söyledi.

Avrasya Tüneli’nden 6 yılda kaç araç geçti? Herkesin merak ettiği o rakam açıklandı!

İstanbul’un Avrupa ve Asya yakalarını denizin altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli’nden 6 yılda geçen toplam araç sayısı açıklandı.

Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede? Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022!

Ön talep sürecinin başladığı Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı ve Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022...

Ege Yapı Kasımpaşa projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Ege Yapı, Kasımpaşa'da hayata geçireceği yeni projesi ön talep sürecini başlattı. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi detayları...

Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane karakol binası yıkıldı!

Beyoğlu Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane Karakol binası, İBB’nin başlattığı yargı sürecindeyken bir gecede ağır iş makineleri ile yıkıldı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat “Utanç duyuyorum” dedi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da  suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. 

Adalar'da ek hizmet binası açıldı! 

İBB Bakırköy, Kartal ve Kasımpaşa’dan sonra dördüncü ek hizmet binasın açılışını Adalar’da gerçekleştirdi. 

Antalya Demirkapı Tüneli 2022'de açılacak!

Antalya'nın İbradı ilçesindeki Akdağ'da inşaatı devam eden Demirkapı Tüneli 2022'de hizmete açılacak. 5 dakikada karasal iklimden Akdeniz iklimine geçişi sağlayacak 5 kilometrelik çift tüp şeklindeki Demirkapı Tüneli'nde, fiziki çalışmaların yüzde 80'i bitti. 

Kasımpaşa'daki Divanhane eski karakol binasının yıkımı mecliste!

İstanbul Kasımpaşa'da bulunan Divanhane eski karakol binası için alınan yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kasımpaşa-Hasköy Tüneli açıldı mı Haberi

Kasımpaşa-Hasköy Tüneli açıldı mı

Başbakan Binali Yıldırım, Kasımpaşa-Hasköy Tüneli Açılış Töreni'nde konuşma yaptı.Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Başbakan Yıldırım, tünelin İstanbullulara hayırlı, uğurlu olmasını diledi. 


Başbakan Yıldırım, İstanbul'u geceyi gündüze katarak ihya etmeyi sürdürdüklerini söyledi. Yıldırım, "Bir yandan İstanbul Büyükşehir Belediyemiz, diğer yandan çeşitli bakanlıklarımız, Hükümetimiz olmak üzere günden güne İstanbul'un bir dünya markası şehir olması için yeni eserler inşa ediyor, İstanbul'un eşsiz tarihini gün ışığına çıkartıyoruz. Bugün İstanbul'a olan hizmet sevdamızın ortaya koyduğu eserlerden birini, bu tünellerin açılışını gerçekleştiriyoruz." ifadelerini kullandı.


Yıldırım, Kasımpaşa-Hasköy Tüneli'nin açılmasıyla Şişhane'den, İplikçi'den gelen trafiğin, doğrudan bu tüneller vasıtasıyla Birinci Çevre Yolu ve İkinci Çevre Yolu'na katılacağını söyledi. Yıldırım, "Bugün günlük 4 bin olan miktarı 10 kat artacak ve İstanbul'un bu bölgedeki trafiğine önemli bir rahatlama...