26 / 04 / 2024

Kastamonu KASKİ otel

Kastamonu KASKİ otel

Kastamonu Belediyesi'nin, Olukbaşı'ndaki KASKİ arazi üzerinde hayata geçirmeyi planladığı "Otel-AVM-Rezidans" projesi daha kapsamlı bir hale getiriliyor. Araziyi satın alan firma proje çalışmalarını sürdürüyor.

Kastamonu Eski Turaş Otel 4.8 milyon TL'ye satılıyor!

Kastamonu İl Encümeni Başkanlığı tarafından Saraçlar Mahallesi'nde bulunan Kastamonu Eski Turaş Otel satışa çıktı. Otelin satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Kastamonu'ya otel, iş merkezi ve residence projesi!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu’da yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Babaş, 2016 yılında kendilerini tamamen sahada göreceklerini söyledi.

Reysaş Holding, Kastamonu'da otel yapacak!

Kastamonu’da son günlerde yerli ve yabancı turisti ağırlamak için otel yapılması konusunda yatırımcılara açık çek verilirken hem Kastamonu Valiliği hem de Kastamonu Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kastamonu'ya 5 yıldızlı Hilton Oteli geliyor!

Hilton Otellerinin Türkiye temsilcisi aynı zamanda Reysaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, gerekli arazinin bulunması durumunda Kastamonu’ya Hilton Otel’in yapılabileceğini söyledi.

Kastamonu'ya 4 yıldızlı otel yapılıyor!

Eski KASKİ arazisine yapılacak olan en az 4 yıldızlı otel projesinin startı verildi. Belediye Başkanı Tahsin Babaş, yüklenici firmanın yapım çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlayacağını açıkladı.

Kastamonu KASKİ otel, AVM, rezidans projesi genişletilecek!

Kastamonu Belediyesi'nin, Olukbaşı'ndaki KASKİ arazi üzerinde hayata geçirmeyi planladığı "Otel-AVM-Rezidans" projesi daha kapsamlı bir hale getiriliyor. Araziyi satın alan firma proje çalışmalarını sürdürüyor.

Kastamonu Saraçlar'da 4 milyon TL'ye satılık otel alanı!

Kastamonu Belediyesi tarafından Saraçlar Mahallesi'nde yer alan ticaret alanı arsa 4 yıldızlı otel yapılması amacıyla 4 milyon TL bedelle 5 Şubat 2015 tarihinde ihale edilecek...

Kastamonu'da belediyeden 4.7 milyon TL'ye yurt ve otel alanı!

Kastamonu Belediyesi; mülkiyeti belediyeye ait olan Saraçlar ve Kuzeykent mahallelerinde yer alan yurt alanı ve otel alanını satışa çıkardı. Toplam bedelleri, 4 milyon 724 bin 869 TL olarak belirlendi.

Kastamonu Turistik Otel ve Yaşam Alanı Projesinde sona gelindi!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş koltuğuna oturduğu andan itibaren bu zamana kadar geçen 4 aylık süreçte vaad ettiği projelerini hayata geçirmek için geri sayımı başlattı...

Kastamonu Uğurlu Konakları Türkiye’nin en güzel küçük oteli oldu!

2 hafta önce küçük oteller sitesinin sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden gerçekleştirdiği “Türkiye'nin en güzel küçük otelini seçiyoruz” anketinde, Kastamonu Uğurlu Konakları oylama sonucu, yaklaşık 400 küçük otel arasından, birinci oldu

Kastamonu Uğurlu Konakları Türkiye’nin en güzel küçük oteli oldu!

Yaklaşık 2 hafta önce küçük oteller sitesinin facebook üzerinden gerçekleştirdiği “Türkiye'nin en güzel küçük otelini seçiyoruz” anketinde, Kastamonu Uğurlu Konakları oylama sonucu, yaklaşık 400 küçük otel arasından, birinci oldu

Kastamonu'daki otelin yıkım kararı 18 yıl sonra uygulandı

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi Yakaören köyü plajındaki bir otel için 1994 yılında alınan yıkım kararı, 18 yıl sonra uygulandı

Mekke'de Ömer Dağı'nın yerine, 35 otel yapılacak

Mekke'de, yıkımına 5 yıl önce başlanan ve eskiden Hz. Ömer'in evinin de bulunduğu Ömer Dağı'nın yerine, gelecek 3 yıl içinde jet hızıyla 35 otel yapılacak

Kastamonu KASKİ otel Haberi

Kastamonu KASKİ otel

KASKİ arazisini "Otel-AVM-Rezidans" projesi yapmak üzere satın alan firmanın, projeyi genişletmek istediğini söyleyen Belediye Başkanı Tahsin Babaş, "Araziyi satın alan firma proje çalışmalarını sürdürüyor. Firma burada daha geniş kapsamlı bir projeyi hayata geçirmek istiyor. Bunun için de KASKİ arazisinin çevresindeki yerleşim alanlarını da satın alarak proje alanını genişletecek. Bununla ilgili kapsamlı bir çalışma sürdürüyor. Bizim KASKİ alanına yapılacak projenin maliyeti 50 milyon lira civarındaydı. Yeni alanlarla birlikte 70 milyon liralık bir projenin hayata geçmesi söz konusu. İlerleyen dönemlerle bu projeyle ilgili detaylar ortaya çıkacaktır" dedi.


Kastamonu...