20 / 04 / 2024

katar doha ethica

katar doha ethica

Ethica Sağlık Grubu patronu Murat Akdoğan, Katar şeyhlerinden Saoud bin Abdullah ile Katar'a yapılacak hastane yatırımının ortaklığında anlaşma sağladı...

Katar şirketlerinden Türkiye'ye 20 milyar dolar yatırım

Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından organize edilen Türkiye-Katar Ticaret Heyeti ve ikili iş görüşmeleri Katar'ın başkenti Doha'da yapıldı.

Türk inşaat şirketlerinden Katar'daki altyapı projelerine destek!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Dr. M. Mustafa Göksu, Türkiye ve Katar arasındaki ticari faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Göksu, açıklamasında Türk inşaat şirketlerinin Katar'daki alt yapı projelerine destek verdiğini söyledi.

Hilton Doha The Pearl Residences Katar'da açıldı!

Hilton'un Katar'daki en büyük otel projesi olan Hilton The Pearl, Doha'da kapılarını açtı. Modern mimariyle tasarlana notelin Türk misafirler için de önemli bir destinasyon haline gelmesi bekleniyor.

Katar'ın Türkiye'deki yatırımları 20 milyar doları buldu!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Fikret Özer yaptığı açıklamada yabancı yatırım hacmi bakımından Katar'ın Türkiye'de tarım, turizm, bankacılık ve emlak alanlarındaki yatırımlarının 20 milyar doları bulduğunu söyledi.

Doha metrosu açıldı!

Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenecek olan 2022 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında inşa edilen metronun ilk hattı hizmete açıldı. Doha metrosunun ilk seferine Katarlılar ve turistler yoğun ilgi gösterdi. 

Tekfen imzalı Doha El-Hur Otoyolu açıldı!

Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. tarafından Katar'ın başkenti Doha'da tasarım ve yapım işi gerçekleştirilen 33 kilometrelik El-Hur Otoyolu açıldı...

The BO Viera projesinin Katar lansmanı gerçekleştirildi!

BESA Grup, 200 milyon dolarlık yatırım ile Bodrum’da hayata geçireceği The BO Viera projesinin Katar lansmanını, tamamı Türk sermayeli ONYX Opportune WLL’in temsilciliğinde Doha’da yapıldı. 

Workinton Katar Doha’da açıldı!

Alfardan Properties ve Workinton arasında ortaklık anlaşması imzaladı. İşbirliği kapsamında hazır ofis, ortak çalışma alanı, sanal ofis ve toplantı odası hizmetlerinde yeni dönem başlayacak.

Doha'da Türk Fashion Center AVM açıldı!

Katar Doha'daki Türk Fashion Center alışveriş merkezi (AVM) açıldı. AVM'de kadın, erkek, çocuk giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar kategorilerine ait 12 Türk markası bulunuyor...

Ağaoğlu, Katar Finans Merkezi ile niyet mektubu imzaladı!

Ali Ağaoğlu, Katar’ın başkenti Doha’da Katar Finans Merkezi’nin yöneticileri ile bir niyet mektubu imzaladı...

Antalya projeleri Katar'da görücüye çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği projeler, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen "EXPO Turkey By Qatar 2018 Fuarı"nda tanıtıldı. 

Katar’a 2.5 milyar dolarlık Türk OSB’si!

Katar, 2.5 milyar dolarlık OSB kurmaya karar verdi. Doha'da kurulacak olan OSB'nin Türkiye tarafından yapılması istendi.

Azure Grup, Katar’da 5 milyar dolarlık yatırım fonu kurdu!

Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, Katar Doha Merkezli AzureMana adı altında yatırım fonu kurduklarını açıkladı.

katar doha ethica Haberi

katar doha ethica

İstanbul'da 2 hastane ve 2 tıp merkezi ile hizmetini sürdüren Ethica Sağlık Grubu, uluslararası büyüme çalışmalarını sürdürüyor. Ethica Sağlık Grubu'nun patronu Murat Akdoğan bu ay içinde Katar Kraliyet ailesinden Şeyh Saoud Bin Abdulla Mohammed Jabor Al-Thanı ile yaptığı görüşme sonunda Katar'a yapılacak hastane yatırımının ortaklık anlaşmasının sağlandığı belirtildi.


Bu anlaşma doğrultusunda Katar- Doha Ethica Hastanesinin Kasım ayında açılması için hazırlıklara başlandı. Murat Akdoğan,"Katar, Körfez ülkelerindeki coğrafi ve ekonomik koşullardan dolayı merkezi konumu ile Ethica Sağlık Grubu'na tüm bölgeye ulaşma imkanı verecek. Hatta bu merkezden diğer ülkelere yönelik zincir hastaneler kurma imkanı sağlayacak"...