19 / 04 / 2024

katar expo fuarı 2018

katar expo fuarı 2018

Expo Turkey by Qatar'ın 2'ncisi bugün kapılarını açtı. 19 Ocak 2018 tarihine kadar Katar’ın başkenti Doha’da, Doha Exhibition and Convention Center’da devam edecek fuara 150 Türk firması katıldı..

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.

Sanayicilere 49 yıllığına bedelsiz arazi veriyoruz!

Metal Expo Fuarı'nın açılışına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, ''Çelikçilere 49 yıllığına bedelsiz yer vereceğiz ama hala arkadaşlardan destek alamıyoruz'' dedi.

Turkey Expo by Qatar için geri sayım başladı!

16 – 18 Ocak 2019 tarihinde üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Turkey Expo by Qatar Fuarı ile Türk – Katar ticari ilişkilerine yönelik önemli atılımlar yapılacak.

Elektronik gayrimenkul borsası geliyor!

Türkiye Merkezli Dünyanın En Büyük Gayrimenkul Kıymetler Borsası’nın kurulmasına öncülük eden GABORAS A.Ş.'nin 17. MÜSİAD EXPO Fuarı Projeler Vadisi kapsamında tanıtımı yapıldı. 

Tapu işlemlerinde devrim: Elektronik gayrimenkul borsası geliyor!

17. MÜSİAD EXPO Fuarı Projeler Vadisi kapsamında tanıtılan GABORAS A.Ş. Tapu işlemlerinde yeni bir dönemi müjdeledi. Mayıs'ta kurulan GABORAS A.Ş., Türkiye Merkezli Dünyanın En Büyük Gayrimenkul Kıymetler Borsası’nın kurulmasına da öncülük ediyor

Hasanoğlu Grup EXPO Fuarı'nda iş dünyasıyla buluştu!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri markalı projeleriyle 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında CNR Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 17. MÜSİAD Expo Fuarı’nda yatırımcılarla bir araya geldi.

Akkuş Gayrimenkul MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul ortak geliştirdikleri projeleri ile 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan  17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor. Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo Fuarı'nda 2019 projelerini paylaşacak. 

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. kuruldu!

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sümer ve Basri Feyyaz Atılgan ortaklığında kuruldu. 

Cityscape Katar 2018 emlak fuarı bugün sona erecek!

Cityscape Katar 2018 emlak fuarının açılışı dün yapıldı.  Körfez Ülkeleri Temsilcisi Mustafa Göksu, Türkiye'nin yabancı yatırımcılara büyük önem verdiğini ve engelleri ortadan kaldırmak için işlemleri kolaylaştırdığını dile getirdi. 

Ekol Expo Fuar Stand Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Expo Fuar Stand Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Albayrak tarafından kuruldu. 

Antalya projeleri Katar'da görücüye çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği projeler, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen "EXPO Turkey By Qatar 2018 Fuarı"nda tanıtıldı. 

2. Expo Turkey by Qatar'a 112 Türk firma katıldı!

2. Expo Turkey by Qatar, Katar'ın başkenti Doha'da başladı. 19 Ocak'ta sona erecek olan fuarın açılışına Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci ile Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed bin Casim bin Muhammed Al Sani katıldı..

katar expo fuarı 2018 Haberi

katar expo fuarı 2018

Bu yıl ikincisi düzenlenen Expo Turkey by Qatar Fuarı 2018 kapılarını bugün açtı. 19 Ocak'a kadar devam edecek fuar Doha'da, Doha Exhibition and Convention Center'da (DECC) düzenleniyor. Fuara yaklaşık 150 Türk firması katılacak.


Expo Turkey by Qatar Fuarı'nda başta gayrimenkul sektörü olmak üzere inşaat, mobilya, makine, gıda, sağlık turizmi sektörlerinin öncü şirketleri yer aldı. Fuar, MÜSİAD’ın ana partnerliğinde gerçekleşecek. 


Expo Turkey by Qatar 2018’e Tekfen, Emlak Konut, Artaş İnşaat, Teknik Yapı, Katmerciler, Tahincioğlu, Sinpaş,  Çilek Mobilya ve Dome&Partners gibi sektörünün öncüsü şirketler katıldı. 


Expo Turkey by Qatar Fuarı, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, fuar organizatörü Medyacity Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt ve iki ülkenin ilgili bakanlarının katılımıyla kapılarını açtı. 


Geçen yıl Nisan'da gerçekleşmişti

Expo Turkey by...