25 / 04 / 2024

Katar Kraliçesi Şeyhe Şerife Jasem

Katar Kraliçesi Şeyhe Şerife Jasem

Maslak 1453 projesinde daire sahipleri ve sevdiklerinden oluşan 1600 kişilik seçkin davetlinin katıldığı brunchta Maslak 1453 ve Ağaoğlu'nun yeni ofis projesi My Newwork yoğun ilgi gördü.

Kuveyt Kraliçesi Maslak 1453'ten kat satın aldı!

Mütekabiliyet Yasası'yla hareketlenen yabancıya konut satışı artmaya devam ediyor. Ağaoğlu Maslak 1453 Ortadoğulu yatırımcıların gözdesi oldu. Projeden son olarak Kuveyt Kraliçesi Şeyhe Şerife Jasem 10 milyon dolara bin 200 metrekarelik kat aldı...

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

Gayrimenkul kraliçesi Taylor Swift Avrupa'da lüks ev arıyor!

Emlak zengini olarak bilinen Taylor Swift, yeni gayrimenkul yatırımı için emlakçı emlakçı gezdiği belirtiliyor.

Yolun kraliçesi Vespa GTS Super 300 Sport 6 Ekim 2022 fiyat listesi!

Tüm zamanların en hızlı, en güçlü Vespa'sı olarak lanse edilen Vespa GTS Super 300 Sport fiyatları ne kadar? İşte Vespa GTS Super 300 Sport 6 Ekim 2022 fiyat listesi...

İngiltere’de banknotlar neden değişiyor? Eski paralar ne olacak?

İngiltere Kraliçesi’nin ölümünün ardından İngiltere’de banknotlar da değişecek ve yeni banknotlar da Kral üçüncü Charles yer alacak.

4 milyar dolar kripto para vurgunu yapan kraliçenin nerede saklandığı ortaya çıktı

Son dönemin en büyük dijital para vurgununa imza atan Dr. Ruja Ignatova piyasadaki adıyla 'Kripto Kraliçesi'nin nerede saklandığı ortaya çıktı. Ignatova piyasadan 4 milyar dolar vurgun yapıp kayıplara karışmıştı.

Belçika Kralı'ndan 3 Ukraynalı aileye konut tahsisi!

Belçika Kralı Phillip ve Kraliçesi Matilda, Ukrayna'da yaşanan savaştan kaçan toplamda 3 Ukraynalı aileye konut tahsisi yaptı.

Prens William babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacak!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tahtının, ikinci varisi olan Prens William'ın babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacağı iddia edildi...

Tarihin en büyük dolandırıcılığını yapan kripto kraliçesinin evi ortaya çıktı!

OneCoin’in kurucusu Dr. Ruja Ignatova, sanal para birimi görünümü altında bir saadet zinciri olan ve tarihin en büyük dolandırıcılıklarından birine imza atmıştı. Kendine kripto kraliçesi diyen Ruja Ignatova, hala bulunamadı.

Tara Lipinski Los Angeles'tan malikane aldı!

Buzlar kraliçesi olarak bilinen Tara Lipisinki Los Angeles'tan malikane satın aldı. Lipisinki bu malikane için 8.4 milyon dolar ödedi. 

Matild Manukyan'ın mirasında 36 akrabası hak sahibi çıktı!

Eski vergi rekortmeni, genelev kraliçesi Matild Manukyan'ın mirasına ortak olmak isteyen 36 akrabasının avukatı Oktay Köse, 36 kişinin mirasta hak sahibi olduğunu kanıtladı.

Kraliçe 2'nci Elizabeth Malta'daki villasını satıyor!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in Malta'da bulunan eski evi Villa Guardamangia, yaklaşık 6 milyon euro'ya (40 milyon TL) satılıyor.

Gayrimenkul kraliçesi Wilma Elles: Para kolay kazanılmıyor!

Türkiye'de 16 dairesi ile bir dükkanı olan Wilma Elles, 212 AVM'deki ucuzluk marketinin açılışına katıldı. Elles, 'Para kolay kazanılmıyor' dedi.

Aşkın Nur Yengi emlak kraliçesi çıktı!

Ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi, parasını yine gayrimenkule yatırdı. Londra, Çekmeköy ve Beykoz'da evi olan şarkıcı Acarkent'te 30 milyon liraya pasaj satın aldı.

Katar Kraliçesi Şeyhe Şerife Jasem Haberi

Katar Kraliçesi Şeyhe Şerife Jasem

Etkinliğe katılan kuveyt Kraliçesi Şeyhe Şerife Jasem de projeye yoğun ilgi gösterdi. 4 saate yakın projede kalan Kuveyt Kraliçesi bir katın tamamını satın aldı. Gayrimenkul sektörünün canlanmasına katkı sağlayan 100 milyon dolarlık talebin, 25 milyon dolarlık kısmını satışa dönüştüren Ağaoğlu, geri kalan kısmın görüşmesine devam...