19 / 04 / 2024

katılımevimden ev nasıl alınır

katılımevimden ev nasıl alınır

Mevcut bütçeleri olan vatandaşlar için faizsiz finansman sistemi ile ev sahibi olabilmek çok daha kolay. Bu alanda hizmet veren Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan,  “Yapmış olduğumuz iş ile birlikte amaç vatandaşlarımızın kendince yaptığı yatırımların değerlendirilmesi" diye konuştu...

Devlet desteği ile prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapan vatandaşlar devlet desteklerini de merak edip araştırıyorlar. Buna göre, devlet desteği ile 89.900 TL’ye prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Kira geliri getiren ev nasıl seçilmeli?

Kira geliri getiren evleri seçerken dikkat edilmesi gereken birçok faktör bulunuyor. Özellikle de apart ve dairelerde bazı detayları göz önünde bulundurmak, gelecek olan kiracılar için artı bir durumdur. Peki kira getiren ev nasıl seçilmeli ve nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

BES katılımcılarına kredi fırsatı! Katılımcılar nasıl ve hangi koşullarda kredi çekebilecek? Sistem nasıl işleyecek?

Bireysel emeklilik yönetmeliğinde gerçekleştirilen önemli bir değişiklik ile BES katılımcıları, artık kısa süreli ihtiyaçlarını için birikimlerini bozmadan bankalardan kredi çekebilecek. Düzenleme altı ay sonra yürürlüğe girecek.

Devlet destekli prefabrik ev nasıl alınır? Prefabrik ev kredisi nasıl alınır?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen ancak nasıl yaptıracağını bilemeyen vatandaşlar, devlet destekli prefabrik ev nasıl alınır? şeklinde araştırmalara başladı. İşte bu konuda merak edilenler!

Tapusu olmayan ev nasıl satılır? Tapusuz ev satılabilir mi?

Tapu, bir gayrimenkulün kime ya da kimlere ait olduğunu gösteren bir belgedir. Peki Tapusu olmayan ev nasıl satılır? Tapusuz ev satılabilir mi? İşte detaylar!

Kat mülkiyeti tapusu nasıl olur?

Kat mülkiyetli tapu nedir, Kat mülkiyetli tapu nasıl olur? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. İşte o soruların yanıtları!

Prefabrik ev nedir? Prefabrik ev nasıl yapılır?

Prefabrik yapılara dair pek çok tanım yapılmaktadır. Ancak tam olarak nasıl yapıldıklarına dair bazı kuşkular bulunmaktadır. İşte Prefabrik ev nedir? Prefabrik ev nasıl yapılır? sorularının yanıtı!

Ev almak isteyenlere müjde! BES katılımcısı konut sahibi olacak!

Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Atilla Benli, bireysel emeklilik sistemi katılımcılarının konut sahibi olmalarını teşvik etmek için Konut BES uygulamasının planlandığını duyurdu! İşte tüm detaylarlar...

Tasarruf finansman sistemiyle nasıl ev nasıl alınır?

Kamuoyunda faizsiz konut ve taşıt edindirme sistemi olarak bilinen tasarruf finansman sistemiyle nasıl ev nasıl alınır?

Ev alacaklar dikkat! Faizsiz ev nasıl alınır? 

Banka kredisi ile ev almak istemeyen vatandaşlar faizsiz ev nasıl alınır sorusunun cevabını araştırıyor. Peki, faizsiz ev nasıl alınır? İşte detaylar...

Katılımevim'den 2021'de 21 yeni şube!

Sektöre 2018 yılında adım atarak 6 bine yakın aileyi ev ve araba sahibi yapan Katılımevim, iki yılda 42 şubeye ulaştı. Bu yıl da büyümesini sürdürecek olan şirket, yıl içinde 21 yeni şube daha açacak.

Kat irtifakı tapusu nedir, nasıl alınır 2021?

Arsa üzerinde başlanacak inşaata yönelik mülkiyet hakkı olarak bilinen kat irtifakı tapusu nedir, nasıl alınır 2021? İşte tüm merak edilenler...

katılımevimden ev nasıl alınır Haberi

katılımevimden ev nasıl alınır

Yüksek taksitler ve banka faizleri bu dönemde ev sahibi olmak isteyenlerin gözünü korkutur oldu. Hâlihazırdaki bütçeleri ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise tasarrufa dayalı faizsiz finansman ile ev sahibi yapan sistemleri tercih ediyorlar. Katılımevim de bu alanda hizmet vermektedir.

Türkiye Gazetesi’nden Necmi Çiçekçi’nin haberine göre, Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan,  “Yapmış olduğumuz iş ile birlikte amaç vatandaşlarımızın kendince yaptığı yatırımların değerlendirilmesi, Sistem aynı zamanda ülke ekonomisine de fayda sağlıyor” diye konuştu. 

Serdar Turhan kredi usulü ile çalışan kurumlara göre farklı bir sistemin kurulduğunu ve artık herkesin istediği ev konusunda yatırım yapabilme imkanının olduğunu belirterek,  “Kredi faizleriyle 3 ev parasına 1 ev sahibi oluyorsunuz.” dedi.

Ülke ekonomisine de katkısı var

Serdar Turhan; “Bir ev için 300 bin liralık kredi çekildiğinde 900 bin liraya...